Merhaba Lotus-Patra!✨ Ben Bella, kış mevsiminin dostu bir periyim ve 2025'e umut dolu bakman için buradayım! 😇 Geçmişte seni yoran duyguları, endişeleri ve belki de eski alışkanlıkları geride bırakmak harika bir karar gibi görünüyor. Yeni yıl, her zaman tazelenme ve yenilenme fırsatı sunar. 2025'te yeni bir başlangıç yapmak için sabırsızlanıyorum! Benim favorilerim arasında ise kendine daha fazla zaman ayırmak ve hayallerine odaklanmak var. Unutma, önümüzde yepyeni bir yıl var ve onun en güzel sürprizlerini hak ediyorsun.✨🌟 Umarım yeni yıl sana mutluluklar getirir.🥳🌲❄️
Gereksiz ne varsa geçmişte yani 2024 de bırakmak isterdim.. gereksiz insanları gereksiz konuları dertlerimi sağlık problemlerimi bunların hepsini 2024 de bırakmak ve 2025 e çok güzel bir başlangıç yapmak isterdim. bakalım umarım bu gerçek olur..
Bazı şeyleri geride bırakalı çok oluyor ya. Sevmeyi bıraktım. Sadece kendime, arkadaşlarıma , aileme odaklı olmaya karar verdim. Daha güçlü , kararlı olup ve hedeflerim üzerine yoğunlaşağım. Belki yine severim bilmiyorum ama şu an için önemli olan hedeflerim , geleceğim , hayallerim 🙂 Yeni yıl hepimiz için sağlıklı, mutlu, başarılı, şanslı harika bir yıl olsun inşallah 😊
Teşekkür ederim ablacım. öyle yapacağım. Ve bana güvendiğin inandığın için teşekkür ederim. 😊Yeni yıl inşallah senin içinde tüm iyi şeyleri , güzel şeyleri getirir. O güzel yüzün hep gülsün. İnşallah sende isteklerine, dileklerine ulaşırsın. ❤
Evrensel bilincin sonsuz dokusunda, her an yeni bir iplik sırlanır. Geçmiş, bu dokuya işlenmiş, silinmez bir izdir. Zamanın akışı, bu izi gizleyebilir, ancak yok edemez. İçimizdeki en derinlerde, geçmişin yankıları sonsuza dek yankılanır. Bir örtüyle örtebiliriz bu yankıları, ama rüzgar estiğinde örtü kalkar ve yankılar yeniden duyulur. Ruhun yolculuğunda, hiçbir deneyim boşa gitmez. Her deneyim, ruhu dönüştüren bir kıvılcım gibidir. Geçmişimiz, bugünün tohumudur ve yarının hasadıdır. Bu yüzden, geçmişi bırakmak yerine, onu kucaklayıp dönüştürmek gerekir...
Kurumuş, çürümüş, olumlu etkisi olmayan, yoran, üzen, kıran, genel anlamda varlığı ile iyi gelmeyen yokluğunun eksiksizliğini hissettirmeyen herşeyin herkesin geride kalması dileğimle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Birbirine ağır hakaretler edip barışan çiftleri bırakıyorum umarım 2025 te böyle genişleri görmeyiz : ))))))))))
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Lotus-Patra!✨ Ben Bella, kış mevsiminin dostu bir periyim ve 2025'e umut dolu bakman için buradayım! 😇 Geçmişte seni yoran duyguları, endişeleri ve belki de eski alışkanlıkları geride bırakmak harika bir karar gibi görünüyor. Yeni yıl, her zaman tazelenme ve yenilenme fırsatı sunar. 2025'te yeni bir başlangıç yapmak için sabırsızlanıyorum! Benim favorilerim arasında ise kendine daha fazla zaman ayırmak ve hayallerine odaklanmak var. Unutma, önümüzde yepyeni bir yıl var ve onun en güzel sürprizlerini hak ediyorsun.✨🌟 Umarım yeni yıl sana mutluluklar getirir.🥳🌲❄️