2023'ün ilk yarısı hastalıktan ibaretti benim icin, hastane-ev arası gidip geldim. Sirf bu sebepten isten ayrildim. İstifa etmesem kovulacaktim zaten 😁 Son ayı da hastalikla basladi gidiyor.
Hastalığımı da alsın götürsün benden. Cok yordu beni.
2023'ün ilk yarısı hastalıktan ibaretti benim icin, hastane-ev arası gidip geldim. Sirf bu sebepten isten ayrildim. İstifa etmesem kovulacaktim zaten 😁 Son ayı da hastalikla basladi gidiyor.
Hastalığımı da alsın götürsün benden. Cok yordu beni.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
her şeyi götürsün
ay canım ya kıyamam. gecmiş olsun. baya bi süre hastaymıssın. işten kovulsa idin daha iyi olurdu para alırdın:D umarım 2024ten itibaren zımba gibi olursun böyle taş gibi saglıklı güclü spor yapınca kas agrın bile olmaz. neyse saka tabi saglıklı olmanı dileriz
O zaman gururuma dokunurdu 🤭🤭 1bucuk yildir hastayim😅 ve butunlestik kendisiyle artik hep benimleymis dedi doktor. Salona yazildim, 1 hafta gittim, atak başladı para havaya gitti😅
yapma be. o da kötü olmuş. ben o yüzden kısa süreli kaydoluyorum spor salonlarına.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Aynı evrelerden bende geçtim totomu çatlattım grip o bu bir sürü hastalık sakatlık dahası. Halaaa hastayım 3 iş değiştirdim bu arada tek çalışan ben olunca işsiz kalamadım. İyileşemiyorum sakatlıklarım geçmiyor 😞
Çok geçmiş olsun. Toto bir kere yaralaninca bindaha eski randımanı alamiyorsun 🤭 bir senedir ağrı çekiyorum. Sanirim diger hastaligimin da etkisi ile biraz farkli boyuta ulasti, doktora gitmekten çekiniyorum 🙄
Depremi yaşadım daha ne götürsün ki yaşamak için bir isteğim kalmadı. Ruhsuz ruhsuz geziyorum ortada.
🙄 biz Kibristan hissettik (ben uyuyordum) nasilsa uyanmamisim ama herkes uykusundan sıçramış. orada yaşamak bambaşkadır. Tekrari olmasın dilerim🙏
Hastaların hastalıklarini
Mutsuzlarin dertlerini
Fazla kilosu olanların kilolarını
Aldatanlarin c*nsel gücünü
Aammiiinnnn 🙏🙏
Neler aldı neler götürdü. Sevdik üzüldük bazen başkaları için kendimden vazgeçtim. Bazılarının mutluluğu için kendimden verdim. Burayı doldururum da neyse. Gerçekten yaşadığım her anı sevdim. Teşekkürler 2023😢
Ay hiç bişeyi götürmesin bu ayar çok iyi maşallah diyim 🧿
🧿🧿
2023 sinirlerimi bozan insanları giderken götürsün.
Bu arada geçmiş olsun hastalığınız neydi
Teşekkür ederim Crohn hastasıyım.
Çok geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirsiniz
Parasızlığı götürsün ya alkol çok pahalı olmuş.
Kıbrıs'ta ucuz, yanlış yerde yasiyor olabilirsin😅
Kargoyla gönderim yapma imkanınız var mı 🤣
😅😅😅
Viskilerde ne ucuzdur şimdi orada 😅
240 TL Red Label 70lik, orada ne kadar?
Yani asgari ücret 11 iken 70 lik label 675 TL. Fakat bu gece asgari ücret 17 oldu. Herhalde 70 lik rabel 1000 TL ye doğru gider fiyatı.
Ohoooo 😅 yilbasi hediyesi gelen 5 red, 1 black , gidis donus ucak biletimi karşılar 😅 super
Bide hediye mi geliyor? Adaletsizliğinde böylesi.. 😂
Ne kadar sahtekar, ikiyüzlü, sinsi, gösteriş budalası, çenesi beyninden fazla çalışan insan varsa hepsini alsın götürsün
Geçmiş olsun inşallah bu yıl iyi geçer senin için sağlığın da düzelir
Benden sahte dostları alıp götürsün cidden çok kötü çünkü
2024ü. Zira her sene bir önceki seneyi aratıyor. Özellikle yerel seçimlerden sonra hayat daha zor hale gelecek
Özgüvensizliğimi mutsuzluğumu yorgunluğumu bana iyi gelmeyen insanları ruh sağlığımı düzeltsin lütfen
Allah şifa versin. Benim tarihlerle senelerle bir derdim sıkıntım yok. Her şey nasipten ibaret, rakamlar bahane.
insanın aklına gelen etik dışı tercihleri yapabilmesini hak, özgürlük, düzen, birliktelik, gelecek sanan kuş beyinlileri mutlaka götürmeli.
Sahtelikler hüzğnler, felaketler, acılar çok şeyi götürsün
Depremleri götürsün her gün korkuyla yaşamak ölümden daha kötü
Pişmanlıkları, yanlışları, yanlızlığı, kırgınlığı ve bekarlığa diyelim ya😄
Tüm dertlerimi, sıkıntılarımı, yaralarımı, içimde kalanları, pişmanlıklarımı, en çok da yaptığım hataları alsın götürsün benden.
Hatalar olmadan igrenemiyoruz hiç birşeyi. Eskiden her yanlisimda kendimi paralardim, ama ogrendim ki o hatalar bize ders oluyor bir daha ayni yollari yurumuyoruz.
Haklısın aslında ben de şu anda senin eski durumundayım
Pişmanlıkları keskeleri hüzünleri fakirliği beklentileri mutsuzluğu kötüleri..
Butun kirginlik basarisizlik hastalik kötü ne varsa
Benim de aynı hep hastalık psikolojik çöküntüyle geçti buktırdı artıkk
Beni götürsün yeter hiç bir beklenti heyecan mutluluk umut yok
Çok geçmiş olsun. Herkesin hayatından olumsuz olan herşeyi götürsün
Dost görünümlü sırtımızdan vuran arkadaşları götürebilir
Savaşları, hastalıkları, çocuk ölümlerini ve adaletsizliği.
Geçmiş olsun ablam 2023 beni de alsın gitsin ya kurtulayım şu dünyadan.
Bi dur düzelirsin ınslah yorma bırakma kendini inat et herzman kendinle
Ihaneti kirlenmisligi askimi umutlarimi her seyimi götürdü.
Cropları, ruh emicileri, mal mal yorum yapanları, beyni olmadan fikri olanları vs vs vs
Vallahi şu sarsıntıları3 bir götürsün gerisini buz halletcez.
Terörü depremler kovit belasını ülke düşmanı turkluk düşmanı tüm hainleri gotursun
Bekarlığımı, işsizliğimi, insanların bana karşı olan bazı önyargılarını ve düşüncelerini, sekssizliğimi, bütün sıkıntılarımı..
Çok geçmiş olsun neyin var umarım kötü bir şey yoktur
Eski sevgilimi. Yapıştı çünkü ayrılığı kabullenmiyor.
Pişmanlıklarım, sesizliklerimi, hatalarımı yalnızlığımı bekarlığımı götürsün
Beyni yer değiştiren insanları alıp götürsün..
Yuzde 52 yi götürsün de ilk
👏👏👏
Aptal insanları, düşük netleri, babaannemi...
Babaannen neden?
Kendi kendine kalplerini kırıp bana suç atıp durduk yere 'kaşar' diyenleri.
Esimin ailesini ozellikle kaynanam kayinpederim ve kucuk kardesi
Siyasileri alıp götürsün bir daha geri getirmesin 😅
Aşksızlığı götürsün. Deli gibi aşık olayım yeni yılda.
Sağlıklk ve huzurlu olalım yeterli bize. Sana da geçmiş olsun
Bana inanmayıp başkalarının dolduruşuna gelen kazık atan eski dostlarımı silsin
Umarım tazminatını almışsındır.
Kendin cikinca alamiyorsun 🙄
Kovulsan alacaktın. O açıdan dedim. İstifa etmesen iyiydi. Yine de işten ayrılış bildirgesine bakmanı öneririm.
2023 ü götürsün yeterli. Gerisini biz hallederiz
Türkiyedeki tüm siyasileri.
Zıkkımınx dibinix ne kaldı sanki
Sâlak saçma ne varsa götürsün
Herşeyi götürsün kötü ne varsa
Bekarlığımı, üzerindeki yorgunluğu
Bekarlık vefasız nankör insanlar ölsün
geçmiş olsun olur böyle şeyler yeniden başlarsın
Söyle ona çıkarken kapıyı çeksin.
Sevmediğim insanları alsın götürsün
Sevmediğim insanlar 2023te kalsın, 😂
Lanet abazaligini alıp götürsün