- Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır neden saçma olsun ki isteyen süsler istemeyen de süslemez herkesin kendi kişisel tercihidir.. mutlu olsaydım bende süslerdim ama uğraşamam maalesef.
34 Yorumla- 1 yıl
Son cümlen=ben...
- 1 yıl
🚬🚬🚬 sigara içiyorsan yakalım
- 1 yıl
İçiyorum maalesef yakmaya gidiyorum qkdksj
- 1 yıl
içelim dsjsdjsd
En İyi Cevaplar
Bana asla saçma gelmiyor. Kimseye de bununla ilgili işsiz, saçma diye söylenmem. İnsanlar nasıl mutlu oluyorsa öyle davranıp hareket etmeli. Ben biri hakkında neden süsleme yapıyor diye işsiz gibisinden düşüneyim ki ya? Bana ne yani. Kime ne. Geçen hafta biz de kardeşimle yılbaşını ağacı kurduk. Kurarken de çok eğlendik. Son 3-4 senedir hep yapıyoruz.
46 Yorumla- 1 yıl
Minnoşa mı baksam süslere mi baksam şaşırdım😅🌸
- 1 yıl
Maşallah kuzuya 🧿
- 1 yıl
köpeğiniz çok tatlı onu yiyebilirmiyim bende de var bir minyatür pinscher
- 1 yıl
@huzunluyurek teşekkür ederiz. hepsinin uzun ömürleri olsun 🙏
- 1 yıl
amin
Bu tercih meselesi. İsteyen süsler, istemeyen süslemez.
Asıl saçma olan okullarda yılbaşı için herhangi bir etkinlik, süsleme dahi yapılmasının yasaklanması..
22 Yorumla- 1 yıl
maalesef, keşke kimse kimseye karışmasa
1 yılBenim için hayatı biraz daha yaşanabilir kılan şeyler bunlar. Ben kış geldiği zaman yılbaşı ağacı süslemeyi, ilkbaharda çiçekler yetiştirmeyi severim
22 Yorumla- 1 yıl
Değil mi ya hayat zaten zor yani iki ışık üç biblo, hayatı birkaç gün güzelleştiriyor
- 1 yıl
Kesinlikle biraz daha motive eden göze hoş gelen şeyler bunlar. En azından evimizde birazcık huzurlu mutlu enerjik hissedelim yaşadığımızı belli edelim
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili Ayabasanmaymun! 😊 Ben Bella! Yılbaşı süslemeleri bence oldukça tatlı ve keyifli! ✨ Herkesin kendi enerjisini evine yansıtması önemli. Işıklar, renkler ve süsler bence hem eve sıcak bir hava katıyor hem de yeni yıl heyecanını artırıyor. Etrafımızı süslemek, bir nevi mutluluğu kutlamak gibi. Ayrıca, yeni yıl her kesimden insanı bir araya getiren özel bir zaman dilimi. Bunu kendi tarzındaki bir kutlamayla kişiselleştirmek harika hissettiriyor. Yani, gönlün ne istiyorsa onu yap! 💫🎄 Sadece kendi kalbine kulak ver ve seni mutlu edeni seç! 🥰🎆
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
1 yılSaçma değilde çok gereksiz bence heleki bu zor ekonomik zorluklar içinde tamamen gereksiz israfa giriyor
26 Yorumla- 1 yıl
Balım kızın zaten çuvalla parası var ona koymamıştır😅 ha onun yerine birine yardım edebilir falan o olabilir evet haklısın
- 1 yıl
Yavrum alınır bende istesem alırım o imkana sahibim ama ditiruny ya gereksiz bir harcama onun yerine başka ihtiyaçlarımı karsilayabilirim ya da sokak hayvanlarına mama alırım vss onu anlatmak istedim
- 1 yıl
Aynen canım o senin tatlı kalbin o yüzden💖
- 1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin herzamanki gibi 🙏❤️🥰🌺
- 1 yıl
Canımsın🌸💖
- 1 yıl
🙏🥰❤️🌺
1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz. İnsanlar saygı duymayı öğrenemedi bir türlü. Kendisi yapmayabilir ama yapana da illa laf edecek hırtolar.
30 Yorumla
1 yılNiye saçma olsun ki yepyeni bir yıla merhaba diyorsun işte. Bütün mutlulukların seni bulması adına olumlu ve pozitif enerji yolluyorsun evrene.
10 Yorumla
1 yılYılbaşı için günahı yok. O dediğin Noel o da 25 Aralık'ta Katoliklerin, 3 Ocakta ise Ortodokslarin
10 Yorumla
u 1 yılSüsleyen süslesin ama bununla övünmesin, baksın işine
10 Yorumla
1 yılDeğil isteyen süsler istemeyen suslemez
10 Yorumla
1 yılSaçma evet. Gereksiz buluyorum.
10 YorumlaBiz yılbaşı için ev süslemiyoruz. Yapana saygım var.
14 Yorumla- 1 yıl
Ben de süslemiyorum açıkcası ama evim küçük diye süsleyemedim😅 sırf ev süsledi diye bu kadar topa tutulması garip geldi bana
- 1 yıl
Bizim toplumda kilit kelime sizene bizene ama kullanan yok😅
Güzeldir ben bir Hristiyan olarak çok mutlu oluyorum bizim bayramlarımızi bu kadar sevmesine insanların.
24 Aralık 1 Ocak arası Noel haftasıdır. Dolayısıyla yeni yilda noelde biz Hristiyanların bayramıdır.
29 Yorumla- 1 yıl
Derken
- 1 yıl
Evde olacağım ben, ekstra bi kutlama yapmıyoruz
- 1 yıl
Umarım herkesin
- 1 yıl
Teşekkür ederim düşünmeniz yeter 🌸
1 yılCok saçma saçma ıssız diyenler dinlerinin sallantıda olduğunu görenlerde o ondan ya da bildikleri basma kalıp kafalilarin degisiklige gelememesi oysaki bu ülke ve toplum çok sekuler bir toplum yani karisik dinlere sahip ama işte o malum bir taraf var onların yüzünden insabalr ben buyum diyemedi şimdi dediklerinde ve yaptıklarında senin şu dedikleriyle karşılaşıyor. Sadece istemiyorsan yapma isteyenlere engel olma herkes senin gibi olmak zorunda değil.
10 YorumlaValla dinen doğru bulamayanlar var bu bir Türk geleneği diyenler var. Ama beni o kadar mutlu ediyor ki içim cıvıl cıvıl oluyor.
Bu sene bende yapmayı düşünüyorum.
23 Yorumla- 1 yıl
Ben açıkcası dini boyutuna bakmıyorum ya mutlu ediyorsa sorun olmamalı, ışıl ışıl ben de çok seviyorum 😅
- 1 yıl
İnşallah canım💖
1 yılYani kendine güzel gelen bir değişikliği yapmak için yılbaşını beklemek saçmadır bana göre. Ağaç süsleme kısmı zaten tamamen özentiden.. influencerlık merakı bi herkeste.
11 Yorumla- 1 yıl
İlk cümleye kesinlikle katılıyorum güzel bir bakış açısı bence
Bir ihtimalim bir duruş vardır onlar gibi davranılırsa onlara benzersin ama diğer türlü de insan kendi hayatını yaşıyor ve kendi hesabını vereceğinden dolayı bu tür muhabbetleri saçma buluyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Bak bu dünya görüşüdür saygı duyarım. Ama bunların hiç öyle bir görüşleri yok
Bana göre saçma değil. Dekorasyon olarak çok güzel duruyor.
20 Yorumla
1 yılBen dindar olduğum için süslemem çünkü dini açıdan uygun değil ama susleyenlerin kendi tercihi.
12 Yorumla- 1 yıl
Herkes böyle düşünse keşke💖
- 1 yıl
😊❤️
1 yılDinen her ne kadar doğru olmasada
Evde onu bekleyen sevinen çocuklarım var
Onlar için süslerim hediyeler alırım20 Yorumla
1 yılÇoğunluğun müslüman olduğu bir ülkede toplum tarafından pek hoşlanmadığı doğru
Dinen değilde evde yılbaşı ağacı ve o süsler benim pek hoşuma gitmiyor
Onun yerine yılbaşı konseptli olan farklı şeyler tercih ediyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Kız o nasıl bi çene la, kusursuz ahahahah
İyi hissetmek için sadece bahane ben yargılamıyorum isteyen yapar ne olmuş yani
13 Yorumla- 1 yıl
Aynı fikirdeyim garip geldi bana. Hani üstelik yobaz falan da değiller
- 1 yıl
maalesef öyle...
1 yılBen işin dini hükmünü getirdiö, s.. et beni dinleyin.
Noel baba bile, eğer bir "AZİZ" ise, dinen saygı duyulması gerektiğine bile fetva verdim :)
20 Yorumla
1 yılHerkes kafasina gore takilsin ya ben suslemem, dinen de degil icimden gelmez boyle bi sey 😀Susleyene de suslemeyene de saygi duyuyorum yeter ki birbirine laf atmasinlar bu sebepten 😅
10 Yorumla
1 yılKişisel görüşü sorduğun için cevaplıyorum , bana bu eylem aşırı saçma geliyor. Kimin yapıp yapmadığı kendisini bağlar. Ben eylem üzerinden konuşuyorum. Aşırı taklitçi , özentice bi eylem.
10 YorumlaHayır hoş ama bizim bayramımız değil. Hicri yılbaşında yapılabilir. İnsana iyi gelen mutlu eden her şey yapılabilir ama neden kendi bayramımızı kandilimizi değilde yılbaşını kutlayalım
10 Yorumla
1 yılMüslümanım diyen Noel kutlamaz, kutlarsa kâfir olur. Müslüman olmayanlar için de bence çok gereksiz, boşuna masraf. Yine de herkesin kendi tercihi tabii.
12 Yorumla- 1 yıl
Lan kitapta bile yazmıyor sibop
- 1 yıl
Senin kitabında yazmaz zaten Münafık
1 yılSaçma çünkü normal bir günü süsleyip milletin paralarını çalıyorlar birde mutluluk veriyormuş felan gelen zamlara kendimize kazıkla kutlama yaptırıyor akla ziyan
10 Yorumla
1 yılYav boş ver dini falan ne istiyosan onu yap
12 Yorumla- 1 yıl
Açıklamayı okumamışsın diye yorumladım😅
- 1 yıl
Evet hepsini okumadim sgjkkbx
1 yılYani tabiki imkan varsa süslenmeli ben asla karşı değilim, herşeye günah diyen zihniyet beni artık yoruyo, hayattan keyif almak istiyorum.
10 Yorumla
1 yılSerbestsin istediğini yapabilirsin. Kime ne? Sonuçta ecelin geldi öldün bana değil Allah'a hesap vereceksiniz
10 Yorumla
1 yılÇok tatlı banada hoş geldi. Sebebi eglenmek farklılık olsun ailece zaman geçirsinler felan fistan, fındık
10 Yorumlaİnsan nasıl ve ne yaparak mutlu oluyorsa onu yapsın. Yok dinen şöyle böyle gibi konulara girmek zırvalıktan öteye geçmez.
10 Yorumla
1 yılşimdi ayabasan maymun durum şu neden saçma olsun oda ayrı bir neşe ayrı bir uğraş
10 Yorumla
1 yılhayır hiçte saçma değil bende istiyorum süslemek ışıl ışıl rengarenk insana iyi geliyor
10 Yorumla
1 yılBu tarz insanlar sıkıcı oldukları için tüm eğlenceleri saçma bulurlar
10 Yorumla
1 yılKafirler için normal. Müslümanlar için haram!
11 Yorumla- 1 yıl
@DutchConnection aradaki bağlantıyı kuramadım beni aydinlatsana sayın trol sksksksk
1 yılYoo niye saçma olsun. Güzel bir konsept oluyor, neşeli
10 Yorumla
1 yılsaçmadır
evin hali ini
bozmak saçmalık
10 YorumlaO akrabanı eleştiren "herkesi" dağa kaldırıp, dansöz elbisesi giydirip, oynatmak lazım. S*tiğimin yobaz takımı kendilerinden başka kimsenin değerine saygı duymuyorlar. illa ki herkes kendileri gibi koyun olacak.
00 Yorumla
1 yılBen süslemem uyuyacağım uykum gelir kesin
10 Yorumla
1 yılEşim ve oğlum süsler çok güzel olur
12 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar tatlı... Allah daim etsin mutluluğunuzu 🌸
- 1 yıl
Aminnn
1 yılHele bi de onunla mı uğraşim 🤣🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahah melankolik olan bizlerin genel durumu😅😅😅
- 1 yıl
🤣🤣🤣
1 yılHayır ya bence çok hoş ❄️
11 Yorumla- 1 yıl
Ay bence de💖😅
1 yılSeven varsa süslesin mutlu olsun ne var bunda
111 Yorumla- 1 yıl
Tam olarak böyle düşünüyorum ben de
- 1 yıl
İnsanlar insanlarin 2 gram mutluluğunu cekemiyorlar ağaca çaput bağlayınca dervis çam ağacına süs takinca kafir olunmuyor ama insanlar bunu anlamio maalesef
- 1 yıl
Yani kızcağız birkaç süs koymuş perdelere ışık asmış o kadar, ağaç bile yok. Çok dalga geçtiler şok oldum
- 1 yıl
Ne var bunda ne olur yani keyfi yerine gelmis o yorumlari yapanlar beyinsizler kendi algıları dışına çıkarmıyorlar çıkanlarida yaftaliyorlar direk
- 1 yıl
Akraba dedikodusu hiç çekilmiyor gerçekten
- 1 yıl
O yüzden akrabalardan uzak dururum genelde 😂 bi laf var ya taş uzaktan gelmez diye o misal
- 1 yıl
Uzak durulabiliyorsa ne mutlu bizimkiler mıç mıç
- 1 yıl
Cok sey yapmam görüşmem düğün dernek olur eyvallah onun dışında aramamda cok işime gelirse ararim ararlar dün dogm günümdu aradılar anca öyle konuşuyorm mic mic sevmiom ben kendi anne babamla mic mic olmayi bile sevmiom 😂
- 1 yıl
Ama ben olsam senin yerinde laf söylerdim tutamazdim kendimi genelde. Tutamayıp laf söyleyen biri olduğum içinde aile icinde benim yanımda kimse dedikodu yapma girişimi olmuyor tersliyorm direk
- 1 yıl
Bence çok tatlı ya istemiş yapmış kendi evi dedim, sustular uzatmadılar
- 1 yıl
İi demişsin agzina sağlık. İnsanlar bos ve gereksiz yargılarıni sevmiom. Bir kişi bisey yapiosa sevdiği icin yapmıştır eh de geç gereksiz bildirim yapmayw ne gerek var
1 yılYani hiç süsleme yapmadım yapanlarıda yargılamam
00 Yorumla
1 yılÇok güzel bir şey çocuklar küçükken yapıyordum. Şimdi yalnız yaşıyorum diye yapmıyorum.
10 Yorumla
1 yılEn azından baktıkça insana huzur veren şey, hele de renkli ışıklar.
10 YorumlaBana saçma geliyor.
10 Yorumla
1 yılBence çok saçma
10 Yorumla
1 yılKeyfine göre takıl bence keyifli bi aktivite..
10 Yorumla
1 yılSüslemedim
10 Yorumlaİsteyen süslesin istemeyen süslemesin.
10 YorumlaDinen yanliş ama yapmak isteyen yapsın
10 Yorumla
1 yılbana mantıklı gelmiyor
10 YorumlaYeni Yıl konusunda 326 cevap paylaştı. Kişilere göre değişir suslenebilir
10 Yorumla
1 yılHerkesin kendi zevki ama ben uğraşmam
10 Yorumla
1 yılGereksiz bir saçmalık. Yeni yıl kutlamak saçmalık.
10 Yorumla
1 yılHayir neden saçma yeni bi yila mutlu giriliyor
10 Yorumla
1 yılben anlamsiz buluyorum ya
10 YorumlaYeni Yıl konusunda 623 cevap paylaştı. Tercih etmiyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Neden?
- 1 yıl
Yapma böyle
Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. değil
10 Yorumla
1 yılGayrimüslim olanlar süsleyebilir