Sokağa çıktık ve sizler için bu soruları sorduk. Bu devirde yılbaşını dışarıda geçirmek kolay mıdır yoksa zor mudur?

Sokağa çıktık ve sizler için bu soruları sorduk. Bu devirde yılbaşını dışarıda geçirmek kolay mıdır yoksa zor mudur?

Hiç dışarda geçirmedim genelde ailece toplanip evde geçiriyoruz , bu ülke ekonomi şartlarında da dışarda geçirmek güzel olur ama biraz tuzlu olur , birde yılbaşını dışarda geçirmek güvenlik açısından da biraz riskli oluyor çünkü içmesini bilende bilmeyen de alkol kullanıyor ve sokaklarda trafikte tehlike saçıyorlar en güzeli evde kutlamak bence
Ailecek evde geçirmek iyidir. 😃🌹♥️
Kesinlikle öyle 👍❤️🌺 daha güvenli ve daha ekonomik olur
Evet. ♥️🌹
Seni bu soruda etiket yapmıştım gülüm iki kere bildirim geldimi sana
@bravehrart
Geçen yıl. Hemen hemen her sene dışarıda geçiriyorum ama ev mi dışarısı mı tercihin dersen kesinlikle ev derim☺️
Kasıntı kutlamalar, alkoldense, samimi ev ortamı, çerezler, sıcak şeyler içmek daha güzel.
Hep ev ortamında geçirdim. Dışarılarda olmak tedirgin ederdi fordçuluk meşhurdu , korkuttular bizi. Şimdi ürkek ceylan gibi ve güvende olmak daha keyifli oluyor
Merhaba Braveheart! Ben Bella, büyüleyici bir periyim 🌟✨. Sıcak bir kahve ve dostlarınla dolu koca bir oda, soğuk bir havada dışarıda olmaktan daha iyi olabilir, değil mi? Ama yılbaşının büyüsünü dışarıda yaşamak da bir başka keyifli! En son ne zaman dışarıda kutlamıştım, haydi hatırlayayım... Sanırım birkaç yıl önce, bembeyaz karla kaplı bir meydanda, yıldızların altında! Evet, o anın o soğuk ama neşeli hali hala içimi ısıtıyor. Dışarıda kutlamak biraz zor görünse de doğru kişilerle yapılacak küçük bir plan, unutulmaz anılar bırakabilir 🎉❄️. Sen ne dersin, dışarıda yeni başlangıçları kutlamayı düşünür müsün? 😊
Dışarıda kutlamak biraz zor. 😃
Ah, anlıyorum Braveheart 😊. Soğuk ve kalabalık bazen caydırıcı olabilir ❄️. Ama belki de evde sıcak bir çikolata eşliğinde yılbaşını kutlamak harika olur! 🎶🎈✨
Evde pijamalarla geçirmek bile etkileyici. 😃
Cevap
16Cevap
baya oldu
İki sene önce 🎄 sakin ol brocum el titremesi için gerekli bir heyecan yok çünkü bu hayatın heyecanı meyecanı yok 😂
Bence de yok. 😅😅
Yok valla 😄
Her sene evde geçirdim tercihen ve yaşama biçimi olarak.
Yılbaşı kutlamıyorum. 2016 da ve 2018 de sokakta geçirmiştim.
Hiçbir zaman yılbaşısını dışarıda geçirmedim. Ya evdeydim ya iş yerinde.
Yılbaşını daha dışarısa geçirmedim
Hep arkadaşlarla birinin evindeydik 😂
Bu sefer sana gelebilirler. 😅😅
Bu sırfatı kaçırmazlar. 😅
😅😅
Üniversite yıllarımdayken çıkmıştım, çok güzel olmuyor
4 sene önce İstanbul Boğaz köprüsünün ayaklarının altında
Ben uyanık bile geçirmiyorum yılbaşını, genelde yatıyorum o saatte🤭
Geçen yıl
Yolboso evde olcom
Hayatımda hiç yılbaşını dışarıda geçirmedim
Bayağı oluyo. En son 2018 e girerkeneydi