Iyiaksamlar saygilar sevgiler 😂💫Günün sözü ❣️Sizi bile bile defalarca kıran insan, sizi kaybetmeyi de göze almıştır. Belki de bir şeyleri göze alma sırası artık size gelmiştir …✌️💞
Bir gün iş arkadaşları ile grup olarak bir yerde ça içiyorduk. Masada Kadın arkadaş var çayını alıp bir yudum aldıktan sonra, "Şekersiz içemem ki ben bunu!" dedi. Gülümsedim, Dur, bir saniye, dedim. Parmağımı çaya soktum, çıkartım, Buyur, çayını şimdi içebilirsin, dedim.
Kadın şaşkınlıkla bana baktı, Ne yaptın sen? diye sordu. ben Gülerek, Ya sen çayı şekersiz içemem demedin mi? Ee ben de şeker gibi bir adam değil miyim? Gönlüm razı gelmedi, azıcık kendimden kattım işte,
Kadının yüzündeki ifade tarifsizdi. Karnı yarıldı zannedersin Sezaryen yaptım kadına… Ne diyeyim, etkileyici mi oldum, garip mi, orasını bilmiyorum ama kesinlikle unutulmaz bir anıydı!
Hayır kimsem yok maalesef.. bu arada bu sözü çok sevdim ben '' Sizi bile bile defalarca kıran insan, sizi kaybetmeyi de göze almıştır. Belki de bir şeyleri göze alma sırası artık size gelmiştir ''
@edameda06 rica ederim edamm ne demek masaya güzelliğin ve auran ile renk katarsın sensiz olmaz 👍🌺 ama güne fazla süslenip gelme rica ediyirum bak senin yanında sönük kalmak istemiyorum 👍🌺🌹❤️
@Semih6934@Gof34 @zorundamiyimefsane rica ederim ne demek 🙋 siz benim etketlerimin demirbaşı gibi oldunuz artık 🤣 ben nereye siz oraya her yere götürüyorum sizi sevildiğinizi bilin hee 👍👍👍❤️❤️❤️😂😂
@ZorundamıyımEfsane @r_engarenkyollar Yaparım Hele bir yaprak var Allah o yapraklar i yapan ellere dert vermesin nasıl güzel oğluda biraz akıllı olsa işte yazık 😂😂
@fesfs. Yaa kendimi @zorundamiyimefsane bin velisi gibi hissettim şu an 😂 tamam ben kızıyorum ona @zorundamiyimefsane dıt bir daha laf sokarsan ağzına kimyon sürerim senin 😂😂😂
@Cendere1910 Ulan adanın dibisin Hee az konuşsan 10 numara adamsın, hele şu bıyıklı nerde onuda sen etiketle gelsin bir çay pasta falan yesin sever o yeme içmeyi boğaz boga burcu 😂😂😂😂😂
@Cendere1910 teşekkür ederim gülüm iyiyim çok şükür 🙏 sizi burada toplayıp iyi gülelim eğlenelim istedim ,👍🤗 hem hep birlikte sohbet etme imkanı buluyoruz işte 🥰👍 sen nasılsın napiyorsun
@KasiKesh çok teşekkür ederim çok iyiyim 🙏 öyle birlikte burada vakit geçiriyoruz burada umarım sende iyisindir 🙏🤗 senide kendimize benzeticez en sonunda 😂 sen bize uyma nolur 😂
Ahnaha hoşbulduk @r_engarenkyollar çaylar demlendi mi sonra daha sıra gecesi yapacaz 😂😂 @fesfs samuray çigköftesini yoğurmaya başla sen aşiret baya kalabalık gelecez ona göre😂 dimi la @Cendere1910
@fesfs teşekkür ederim canım benim.. Çaya benden güzel şeker olacak kimseyi tanımıyorum.. 😅
Kısır da ne demek.. 😅 Ben tüm menüyü yaptım hazır.. 😂 Sarma, şehriye salatası, kurabiye, poğaça, bisküvi pastası börek daha ne olsun.. Şimdi misafirleri yolcu ettim.. 😂
@Gof34 aman efendim çok naziksiniz teşekkür ederim 🙏😂 ama etiketi kapalı sanırım bildirim gitmiyor olabilir 😂😂 oyuzden arabayla geçerken alıcaz onu 😂 çünkü çok sevdiğim biridir onu birakamam oda yanımda olmalı
@Bravehrart sen @Gof34 ile onur konuğumuzsun 😂 beş kere etiket yapıp menejerimle konunun üstünde durduk yoğun istek ve talep üzerine sizi burada görmek bizim için bir onurdur küçük hanım 🌷 ❤️ 😂bu sorunun assolisti gibi oldun sahneye en son çıkıp hoş geldin 🙋🌸 eline emeğine sağlık 🙏🌺
@r_engarenkyollar baya çoğalmış yere göge sığmaz artık buradan bir gurup çıkar sohbet ve sıra gecesi grubu misali çalgı çengi de hazırlayın🤣🤣 @fesfs baklavaları hazırla 🤣@Cendere1910 la sende oyun havası oynayacaz kaşıkları getir kralım ortalığı alem şeklimizi görsün🤣😉