Bu yıl kaybettiklerim. Kendimi, özene özene büyüttüğüm saçlarımı, bedensel ve ruhsal sağlığımı, psikolojimi en çokta gururumu ve karakterimi kaybettim ve bu ikisini eskisi gibi kazanmak ne kadar zormuş yaa. Kazandığım bi şey olmadı ama gelecek yıldan tek isteğim bu yılı unutturacak acısını hafifletecek bi yıl olsun yeter.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKadına karşı merhametimi ve sevgimi kaybettim. Her kadın acı ve kaos sever, bu hep böyledir.
Ne kazandım? Bu bilgiyi kazanmak yetti, insanlara güvenmiyorum, herkesin ne zaman bir yanlış yapacağını, ne zaman terkedecegini izliyorum, bu içgörüyu kazandım
02 Yorumla- 1 yıl
Aynı şeyleri yaşamışiz belki de
Cevap sahibi1 yıl@Küp_şeker97 kadına şiddet istenen bir şey toplumda. Mesela her kadını ilişkide döv, hatta sokak ortasında döv, gelip millet ayırsin kocamdir döver der, kadınlar tuhaf, bedenlerine şiddet uygulanmadan aşk yaşayamiyor kadınların hepsi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yıl bi senedir ömrümden kaybettim çok şükür sağlığım yerinde çok yeni insanla tanıştım çok yeni şeyler yaşadım hayatımda ve içimde acayip bir evlenme isteği oluştu bu sene bir kız arkadaşı edindim onunla birbirimizden hoşlandık ve devamı inşallah gelir biraz saçlarım beyazladı by sene ağır şeyler de yaşadım ama çok şükür yikilmadim ayaktayım isnalalh daha güzel olur gelecek sene hepimiz için
01 Yorumla
Soran1 yılAmin inşallah
1 yılKaybettiklerim mutluluğumu bedensel ruh sağlığımı psikolojimi gururumu duygularımı kendimi içimdeki yaşayan çocuğu kalbimi kaybettim
Kazandığım ise hiç bir şey olmadı
yeni yıldan bi beklentim yok ama Allah büyük bakalım umarım herkes için iyi geçer yeni yıl
02 Yorumla
Soran1 yılİnşallah bu yılın acısını dindirecek bir yıl olsun kötü şeylerin yerine güzel şeyler koyabilelim
- 1 yıl
Aminn inşallah dediğin gibi olurr
1 yılTüm inancımı kaybettim. Bi sıralayalım, yıkılan inanç ce otoriteleri.
-ana baba hatrı ve saygısı
-kardeşlere güven
-zaten olmayan arkadaş olgusuna son darbeler
-vatan millet sevgisi
-mukaddesat, ilahi otorite.
Gömdüm bu sene.
014 Yorumla
Soran1 yılPeki şimdi nasılsın
- 1 yıl
SON KALE için varım. gerisi boş.
Soran1 yılHer şey gönlünce olsun
- 1 yıl
Saol
- 1 yıl
Bütün bu kaybettiklerinle arana madiiyatmı girdi yoksa araya maddiiyat girince ne ana ne baba ne kardeş kalıyor maalesef
- 1 yıl
@picassokızıı şöyle diyelim, biri kazık atmaya çalıştı, bi dereceye kadar başarılı da oldu, biri onu destekledi, ve iki kişi de sessiz kaldı. Bu pişirdi şu yedi gibi, karışık bi hikaye. We ewet.. ALLAH ALLAH diyen insanların aslında taptıkları iki büyük putu devasa bi şekilde gördüm ben iki senedir.
- 1 yıl
Ne güzel anlattın benzer durumları bende yaşıyorum peki nasıl çözdün 😊 çok merak ettim
- 1 yıl
@picassokızıı çok kısa anlatmaya çalışırım. Ama matruşka bi konu.
- 1 yıl
Nasrettin hoca ne demiş bana damdan düşeni getir
- 1 yıl
@picassokızıı eşşekten düşmüşün halindem, eşşekten düşmüş anlar
- 1 yıl
Çok haklısın peki bir çözüm bulabildinmi
- 1 yıl
Bende artık en kestirme yoldan çözüme ulaşmak istiyorum
- 1 yıl
@picassokızıı evet
- 1 yıl
O kötü insanları hayatımdan çıkardım deme sakın çünkü ben onu yapamıyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
42Cevap
1 yılBu yıl farkınfalık çok geliştirdim. Kazandım daha çok kaybetmedim.
10 Yorumla
1 yılBu yıl kaybettiğim tek şey oldu o da üzülme duygum. Üzülmüyorum üzülmem gereken şeylere
10 Yorumla
u 1 yılÇok bir şey kazanmadım kaybım oldu
11 Yorumla
Soran1 yılNeler Peki yani anlatmak istersen
- Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı.
u 1 yılduygularımı kaybettim
01 Yorumla
Soran1 yılBen kaybettim mi bilmiyorum. Ama bomboşum yani büyük bir boşluk hissi bütün güzel duygularım yorulmuş gibi
1 yılYani ben bu yıl ne kaybettim Aslında kazandım Öncelikle bir iş meslek kazandım hani artık bu iş güvenliği uzmanlığı yapıyorum. Bunun dışında hani ne kazandım diye düşünecek olursak da pek o kadar şafta Şah olmasa da Psikolojik destek konusunda olumlu şeyleri kazandım yani ne kaybettim hala yalnızım
10 Yorumlaçok sevdiğim arabamı sattım. onu kaybettim. kız gibi arabaydı ah ahhh. psikolojik olarak da son darbeyi yedim yıprandım. bu özel kişisel bi konu. mental olarak hoşuma gitmeyen bir olay oldu da. benim dısındakiler için iyi benim için kötü. ama gardım sağlam çok zarar olmadı bi yandan da iyi. aradan çıksın bi gün olacaktı olsun. üstümden gitsin olarak bakıyorum. en olcak olan bu idi. daha ötesi yok.
10 Yorumla
1 yılBu yıl benim gerçeklere gözlerimin açıldığı bir yıl oldu. Gerçek sandığım yalanları kaybettim bu benim hem kaybım hem de kazancım oldu çünkü koca bir yalanın içinde bir aptal gibi yaşamaktansa, tek bir doğrunun içinde onurlu, gururlu ve akıllı şekilde yaşamayı tercih ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHeyecanımı ve hevesimi kaybettim diyebilirim. Kimseyle görüşesim, konuşasım yok. Hatta dünya güzeli gelse çırılçıplak koynuma girse '' az öte kay uyuyamıyorum'' diyecek hale geldim bu yıl.
27 Yorumla
Soran1 yılAl benden de o kadar...
Cevap sahibi1 yılGarip bir hal di mi. Hani normalde böyle olumsuz duygu düşünceleri çözmeye çalışırım, ama bunu çözesim de gelmiyor. Bir rahatlığı da yok değil : D
Soran1 yılBenim enerjim kalmadı ya yani ocak ayına kadar harika bir enerjim vardı. Yani böyle bulaşıcı gibi, etrafımdaki insanlara da etki ediyordu. Bu da beni çok mutlu ederdi. Şimdi hiç bir şeye enerjim yetmiyor eskisi gibi olamıyorum
Cevap sahibi1 yılEvet bana da ne olduysa bu sene oldu. Sanırım sadece kişisel deneyimlerimiz değil, dış etkenlerinde büyük etkisi var. Çünkü bu sene bambaşka bir deneyimdi.
- 1 yıl
Takip atar mısınız
Cevap sahibi1 yıl@Küp_şeker97 Attım
Soran1 yılEvet benim için de öyleydi hiç inşallah gelecek yıl bu yılı unutturacak kadar güzel şeyler olsun istiyorum
1 yılGereksiz insanları kaybettim. Biraz da para kazandım. Rutin benim için.
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl kazandınız
- 1 yıl
Çalışıyorum
1 yılKayıp demem daha çok hayata profesyonel baktığımda tecrübe kazandım diyebilirim
12 Yorumla
Soran1 yılÖyle de bazı kayıplar geri kazanılmadığı için tecrübeden daha fazlası gibi geliyor yani mesela bir hata yaptım gururum hiç oldu yani karakterimden gururumu kaybettim kazanılır mı bilmiyorum
- 1 yıl
İstersen evet yapabilirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılKardeşim dediğim dostumu kaybettim
Evleneceğim sandığım adamı ( sözde ) kaybettim
Akıl sağlığım sallantıda zaten çiviler sağlam çakılı değildi
Arkadaşlarımla arama mesafe koydum
İyi yanları sömürülmekten kurtulmaya başladım
Kendime değer vermeyi öğrenmeye çalışıyorum
Yanlış yerde yanlış insanlarla olmaktansa doğru yerde yalnız olmanin daha sağlıklı olduğunu öğrendim ( yine de yalnız olmayı sevmiyorum o ayrı )
22 Yorumla- 1 yıl
Ben senden daha şanslıyim o zaman hiç değilse yalnızlığa aşığım 🙂
- 1 yıl
Büyüdün yani
1 yılSevgilimle ayrılıp kendimi kazandım yetmez mi? Bence yeter beni sevmeyen birini kaybetmiş oldum gitmesine izin vermeseydim asla beni sevmediğini bilemeyecektim belki şu an evliydim ve beni sevmeyen bir adamla evlenmem diye sözüm var kendime 😇🙏🏼
23 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca karakter kaybedilmez sana öyle geliyor emin ol istersen aynı insan içinde onu ararsan elbet bulursun söylemek istedim 🙂
- 1 yıl
Eski sen yeni sana dargın onunla barışmayi öğren onu anla o zaman bulacaksın kaybettiğin seni
Soran1 yılÇok teşekkür ederim. Yani yaşananlar silinmiyor ve gurur da kaybedilince nasık geri kazanılır ki
1 yılYeni yıla saçlarımı keserek ve güzel bir sayfa açmakla başlayacağım.
20 YorumlaKendimi kazandım. Kaybım yok, yüklerimden kurtuldum.
20 Yorumla
1 yılDüşmanım azdı bolca düşman edindim bolca düşman kazandım 🤭🤭🤭🤭🤭
10 Yorumla
1 yılYeni bir iş, akademik unvan ve gereksiz insanları kaybetmeyi kazandım.
10 Yorumla
1 yılÖncekilere benzerdi, insanlara olan güvenimi bir kez daha kaybettim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılLala mi 2020 de lulumu 2021 de limonumu ve minasimi ve yeni doğanı bu yıl kaybettim. Ruhumu da kaybettim
Kazanç sıfır pardon hastalıklar kazandım şeker tansiyon cohn hastalıklarıyla beraber anksiyete ve depresyon
01 Yorumla
Soran1 yılYa kıyamam ben sana ya. Crohn ağrısı çok kötü oluyor bende atak sık geçiriyorum son zamanlarda
Kazandıklarım özgürlüğüm, akıl sağlığım
Kaybettiklerim 4 senelik ciddi ilişkim
12 Yorumla
Soran1 yılAyrılmayı sen mi istedin
1 yılkardeşim ne kadar insan varsa onları eledim ve cok sey kazandım
10 Yorumla
1 yılYeni bir sevgili kazandım. Eski sevgilime olan bütün duygularımı kaybettim
21 Yorumla- 1 yıl
Darısı başıma bir gidip geri gelip yokluyor beni duygular nefret ediyorum bundan
1 yılUmudumuzu kaybettik. Neyi bulduk desek umudu yerine koyar ki...
02 Yorumla
Soran1 yılSorma aynen öyle
- 1 yıl
Umut, insandan önce ölmemeli bu dünyada
Ben bunu anladım bu yaşıma dek...
1 yılkariyer, para ✅️
sevdiğim deger verdigim kisi ❌️09 Yorumla- 1 yıl
ikisi bir arada olsa olmaz miydi acaba? işlerin yolunda gitmesinin nedeni de ayrilik acisiyla kendimi işe vermem. ama unutamadım tam anlamıyla. arada bi özlüyorum
- 1 yıl
yok sevdigimi unutmak icin kendimi islere verdim. terk edildikten sonra hirs yapınca oldu. tabi tam anlamıyla unutabildim mi? hayir. 5 aylik süreçte olanlar böyleydi
- 1 yıl
hatta islerim yerine oturunca barismak tekrar denemek icin yazdim sktr cekti
- 1 yıl
🚬🚬🚬🚬
- 1 yıl
seninkisi daha bktanmis. en azından kariyeri sallamasaydin bro. kiz yüzünden farkli kariyer denedim basarili da oldu. her zaman baska seçenekler vardir. kiz konusunda da belki de oyledir de biz daha bulamadik o seçeneği
Soran1 yılBirine değer verince olmuyor demek ki bana da bunu çok değer verdiğim biri öğretti
- 1 yıl
ayni değeri karsidan da gormek gerekiyor
Kazanım var mı bilmiyorum ama çok şeyler kaybettiğimiz doğrudur 😊😊
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl hissettiriyor Peki
Bu yıl sağlığımı kaybettim, beni sevdiğini sandığım biri vardı onu kaybettim, 2025 ten beklentim yok.
00 Yorumla
1 yılCimsa dan iyi kazandım Tüpraş biraz yatay gitti doğuş Otoda kaybettim
02 Yorumla
Soran1 yıl?
- 1 yıl
Para olarak bakıyorum
1 yılBenimde seninle aynı sayılır ama aslında kazanan bizleriz, tecrübe kazandık ve bu ne kadar değerli tahmin bile edemezsin
00 Yorumla
1 yılÇok geçmiş olsun umarım yeni yıl sana daima huzur ve mutluluk getirir
03 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim amin inşallah artık yaşamak için güzel şeylere ihtiyacım var çok ihtiyacım var. Hepimiz için çok güzel bir sene olsun
- 1 yıl
Valla benim pek inancım kalmadı, ama sağlık en büyük zenginliktir Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın🙏
Soran1 yılAmin çok teşekkür ederim inşallah bir an önce uygun donör bulunur da kurtulurum bende
1 yılHevesimi ve erkeklere olan saygımı ve sevgimi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu yıl bir sadakatli sevgili kazandım ama ruh sağliğimi ailem yüzünden kaybettim
12 Yorumla- 1 yıl
Sevgisizlik mi yani ailen ilgili değil mi
Cevap sahibi1 yılŞu Türkçe'ni bir düzgün yaz ya sevgilim var ama aile evinde kaldığım için şu an ruh sağlığımi kaybettim bozuk yani
1 yılBabamı kaybettim bu sene kazandığım hiçbir şey yok
10 Yorumla
1 yılYerimde saydım ne artı ne eksi gelecek yıldanda pek bir beklentim yok
00 Yorumla
1 yılBu yıl kazandığım çok şey oldu ama kaybettiklerim de vardı sevgi ve değeri hak edilene vermeliydim
00 Yorumla
1 yılÇok şey kazandım dost, başarı kaybettigim yok şükür
00 YorumlaKendimi kazandım insanları kaybettim dermişim dmmk
00 Yorumla
1 yılÇok şerefsizler gördüm
Kimseye güvenmemeyi öğrendim00 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun bu anlattıkların çok zor şeyler umarım güzel bir yıl olur hepimiz için 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendime olan saygımı kaybettim
2 yıllık ilişkimi bitirdim
saçlarımı kaybettim avuç avuç dökülüyor
En önemlisi kendimi kaybettim gerçek anlamda31 Yorumla- 1 yıl
Hepsini geri kazanabilirsiniz
1 yılAbimin bana ağır sözleri yüzünden abime olan sevgimi kaybettim
20 Yorumla
1 yılArkadaş kazığı yedim ve yeni bir arkadaş kazandım
10 Yorumla
1 yılBu yıl çok zor ve kötü geçti yani gerçekten bitmesini bekliyorum
10 Yorumla
1 yılGüzel birşeyler var kazandığım kaybettiğim arkadaşlarım oldu
10 Yorumla
1 yıl10kg kazanmışımm. Alırım bi alkışınızı 👏👏👏
11 Yorumla- 1 yıl
Tebrikler
bu yil araba kazandim babamdan 😁
210 Yorumla- 1 yıl
Zengin garı 😝
- 1 yıl
Hehe
Kaç yaşındasın sen ponçik 😄 - 1 yıl
Hem de buçuğu da var😄
- 1 yıl
Tatlış ponçik 😄
- 1 yıl
Baban zengin
Bu +
34 bedenliysen bir + da bundan
Ya benimsin
Ya da gara toprağın 😝 - 1 yıl
Kime
Kazandıklarımızı kaybettiklerimizi değil de yeni yılın nasıl geçeceğine odaklanalım 😊
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama işte aklıma ruhuma söz geçmiyor
Soran1 yılUnutmak istediğim çok şey var
Karakteri kaybedecek kadar kisiyle sey yaptin mi ya
02 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Ne yapmış mi anlayamadım
1 yıl❤❤❤💗
31 Yorumla
Soran1 yıl🩷🩷🩷
Çok büyük bir gaybım yok
10 YorumlaKazandığım yok
10 Yorumlakazandıklarım kaybettiklerimi karşılamıyor
10 Yorumla
1 yılPsikolojimi tamamen kaybettim
10 Yorumla
1 yılEşimi kazandım bişi de kaybetmedim
10 Yorumla
1 yılHiç bir şey kazanmadım çok şey gitti elimden
10 Yorumla
1 yılDaha çok kaybettim bu yıl kötü geçti kazanmaya da ramak kaldı
10 Yorumla
1 yılNe kazandım ne kaybettim
10 Yorumla
1 yılTüm yakışıklılari ve flortleri kaybettim iman kazandim
11 Yorumla- 1 yıl
Vuuu 😄
çok kazandıgım deneyimler oldu
20 Yorumla
1 yılNamusuma şerefimle haysiyetini kaybettim
01 Yorumla
Soran1 yılBende öyle bunları kaybedince geri kazanmak mümkün değil mi yaa
Hangi birini sayayım ki
02 Yorumla
Soran1 yılAklına gelenleri içinden geçenleri
1 yılUmarım yeni sene her şey gönlünce olur
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim. Hepimiz için güzel bi yıl olsun. Getirdiği ve götürdüğü şeylerin bizim hayrımıza olduğu
- 1 yıl
Umarım 🌺
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri