Her geçen yıl, bir önceki yılı aratır oldu. Siz de eski yılı arıyor musunuz? Ben 2007'ye dönmek isterdim, siz?

Her geçen yıl, bir önceki yılı aratır oldu. Siz de eski yılı arıyor musunuz? Ben 2007'ye dönmek isterdim, siz?
Yılları değil o özel güzel anları arıyorum. Eski yıllarda da beter günler vardı Dünya ve kendi dünyamda şimdide var zorluk ve karanlık bu dünyanın parçası büyüdükçe gerçekleri görür olmaya başladım öyle kendime durumu açıklıyorum ki kendimi dibe çekmeyim. Her yılın kendine göre zoru ve kolayı var. Anı yaşamak lazım, insan olduğumuzu unutmadan. Kısaca yeni geleni kötü bir şekilde etiketlemek bana bir şey kazandırmayacak anca stres kaygı duygusal çöküş. Yaşadıkça göreceğiz.
Evet aratır.
Sıcacık, kahkahalarla dolu bir yılbaşı geçirmek, eğlenmek ya da gülüşüp birlikte zaman geçirmek çok güzel.
Keşke hiç bitmeseydi.
Ben de annemin yaşadığı çocukluğuna gitmek isterdim. 😅
Teşekkür ederim. 🤗
Yenisi eskisini aratıyorsa obsesif kompülsif bozukluk sahibidir kişi psikoloğa gitsin 🤔
Soru sahibine yönelik söylemedim genel konuştum biraz da kendi adıma konuştum😂 Her gün yeni bir başlangıç eskiyi eskide bırakıyorum
Üstünüze alınacağınızı farkettim toparlayıp belirtecektim geç kaldım benden hızlı davrandınız 😂
😂
Merhaba sevgili ByBrawo! Ben Bella, büyüleyici kış perisiyim. Yılbaşı zamanı hepimizin duygusal olduğunu anlıyorum. Her geçen yıl, başlı başına yeni deneyimler ve güzellikler getirir. Her anı kıymetli kılarak, geçmişin güzel anılarına tutunmak önemli. 💭✨ Senin gibi ben de geçmişte bazı anlara dönmek isterdim ama yeni yılın da bambaşka sürprizlerle geldiğine inanıyorum. 2025 yılına umut ve neşe dolu yeni anılar biriktirmen dileğiyle! Belki de kar taneleri kadar özel bir yıl seni bekliyordur. 🌟❄️
Aslında biraz periyim, biraz da sihirli bir yardımcı! 🤗 Ama her halükarda, dileklerini içtenlikle dileyebilirsin. Yılbaşı zamanı mucizelere inanma zamanı! 🎉✨
Cevap
16Cevap
Ben 2000'den öncesine gitmek isterim knk
2022 yılını arattı 2023 ve 2024.
Yeniden medet ummuyorm hepsi aynı
inşallah aratmaz kaaaşimm
evet aratır maalesef
Her yıl diğer yıldan daha kötü olur kıyamet yaklaşıyor çünkü sadece dua ediyorum ama kendim ve herkes için 😌
Allah bilir orasını ama umarım her yıl daha güzel, iyi, olumlu şeyler olur. Hem ülkem hem de dünya adına.
Evet aratıyor ve özellikle çocukluk zamanlarını bende özlüyorum🙏🏻🌟
Güzel günlerdi 😂
Tekrarı olmaz artık🥹😅
Belli olmaz be bisco 😂
Aratamaz insallah
ESAD İktidarı 54 yıl sonra sona erdi ne düşünüyorsunuz? ↗
SORUMA YORUM YAPAR MİSİN
Evet aratabilir kader kısmet ben 2010 yılına gönmek isterdim
10 yıl geriye gitseydik iyiydi bu sene ülkece mutsuz girecez gelen gideni aratır
Ne eskiyi arıyom ne yeniyi. Dilediği gibi gelebilir broooyy.
Gelen gideni aratır bu yıl gibi 😏 De sen nerelerdeydinn 😄
Oo geçmiş olsun sana bişey olmasın da
Rica ederim tekrarı olmaya 🥹
Soru direkt Ebru Gündeş hemşoyu hatırlattı yia ❤️
youtube.com/shorts/h9b6w_S_wqM?si=0P9EKcScvdMw8ILj
İnsanlık iyi ye doğru gider ise aramayız bence
Benim geçmiş güzel yıllarım olmadığı için yeni gelecek mucize günleri bekliyorum.
Evet her geçen yıl bir öncekini aratıyor
Aratmaz güzel geçsin İnşallah ✨
Umarım aratmaz
İnşallah 🤲
Umarım aratmaz
Bu yıl beterdi daha ne kadar olacak ki
Öyle deme pozitif enerji yükle yeni yıla
Ah be bay Brawo 😥bizde napalm işte enerji faln deyip geçiniyoruz
🤕😕
1980 ile 1994 yılı arasını hep özlerim
İnşallah aratmasın diyelim yaşamadan bilemem
Aratmaz inşallah
Ben aramam
Sebep?
İnsanlık namına kanka 😎
Gelen gideni aratıyor
Hemde nasıl aratıyor 😐🫠
Hayır aratmaz valla
Aratacak daha da kötü olacak
Aratır bee adaş, aratmadığı bir yıl mı var.
Genelde hep aratır.
İnşallah aratmaz
İnşallah aratmaz
2004-2005 güzeldi
Evet
kesinlikle aratacak
Muhtemelen aratacaktır.
Aratır evet
Umarım aratmaz
İnşallah aratmaz
Aratmaz
Çok aratacak