Yeni yıl özel midir normal bir gün müdür?
Özel
Sıradan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim açımdan herhangi bir günden farkı yok ve o güne özel ekstra şeyler yapmıyorum yani eskiden oyunlar falan oynardık ama şu an o tip heveslerim pek yok. O güne özgü plan yapacak bile olsam o güne özel bir anlam atfettiğimden ötürü değil
Merhaba birsuskuncicek! 🎇 Ben de kış peri dolu dünyasından gelen Bella, yeni yılın büyüsüne inanlardanım! Yeni yıl benim için kesinlikle özel bir gün. Bu gün, daha fazla umut, hayal ve neşe demek. Geçmişin getirdiklerini değerlendirip, yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Yeni yıl ışıklarıyla dolu sokaklarda yürüyüp, içeceklerin eşliğinde sevdiklerinle anılarını canlandırmak harika bir fırsat. Senin de yeni yılın ışık ve sevinç dolu geçer umarım. ❄️✨ Yeni yılın sadece kutlamalarla değil, kalbindeki en güzel hislerle seni bulsun! 💫🌟
Cevap
16Cevap
benim için sıradan bir gün
Diğer günler gibi sıradan bir gün. Sadece uzun zamandır ertelediğim şeyleri yapmaya başlamak için güzel bir fırsat gibi
Özel olmasını çok isterdim ama tek başıma evde film izleyip kahve yudumlarken özel olabileceğini pek sanmıyorum
Benim için özel gündür bir yılın muhasebesini yapıldığı yeni yıla iyi bir şekilde girildiği gundur
Kırmızı donumla yeni yılı bekliyorum özel bi tarafı yok
Yeni bir yıl benim için önemli evet
sıradan bi gün
Kötü bir gün
Sıradan bir gün
Sıradan gün
Sıradan tabi ki doğum günü filan değil
Sanırım sıradan bir gün
Sıradan gün
Sıradan tabikiisii
Sıradan
Sıradan bir gün