Yeni Yıl 2025 ajandam hangi renk olsun 👀 ? s Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 2025 için yeni ajanda düşünüyorum ama rengine karar veremedim. Sen olsan hangi renk ajanda alırdın? 2025 ajandam hangi renk olsun 👀 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. siyah olsun bence kesinlikle 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Yeni Yıl konusunda 440 cevap paylaştı. Turkuaz olsun gadası 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Trendyolda siyah görmüştüm favorime ekledim indirimdeydi en belki onu alırım. Siyah renk öneririm 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Simsiyah 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı. Yeşil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Taba bir renk olabilir..
siyah olsun bence kesinlikle
Turkuaz olsun gadası
Trendyolda siyah görmüştüm favorime ekledim indirimdeydi en belki onu alırım. Siyah renk öneririm
Yeşil olsun, içimden o renk geçti
Simsiyah
Tarçın rengi 🌷
Kırmızı ❤️
Yeşil
Farketmez
Mor olsun
Pembe lila filan
Blush çok zarif
haki güzel olur
Rengarenk alırdım 💅
Mavi severim.