2022 yılı için Dior, Channel gibi moda sektörüne yön veren markaların defilelerinde hep bir canlılık, neon renkler gördük. Sizin bu tarz renkli kombinlere, neon parçalara bakış açınız ne? Giyer misiniz, yoksa aman uzak dursun biz siyah griden devam mı dersiniz? 🤓😂
2022 canlı ve neon renklerin yılı olacak! Bu tarz kombinler yapar mısınız?
Aklıma nasıl yer ettiyse açlık oyunlarında hayat mücadelesi verenleri izleyen papağanlar vardı ya (içimdeki babaanne) o geldi okur okumaz. Yanıt verecek olursam daha bugün kotona baktım en önde baskın canlı renkler var. Çok beğendim modelleri ama bil bakalım neye yatırım yapmıyorum :) defactoya baktım sırf kalitesizdi. Addaxa baktım gene kotondan aldım alacağımı ama çok da çıkmadım zaten onlinden almaya başladığımdan beri mevsim sonunu denk getirip başkalarına göre cimrice gene zamansız kıyafetler alıyorum. Çok uzun yazdım biliyorum ama bu pandemide crop modası geldiğinden beri kendimi dışımda hissediyorum akımın... ben yüksek bel pantolon seevmiyorum abi 2 yıl geride benim tarz anlayışım biraz daha geçse vintage diyen olcak. Normal bel pantolon seviyorum dansöz kıvrımlarımı vurgulamayı istemiyorum mesela ya da şu bej veya acı kahve modasına da girmiyorum hiç çok zor buluyorum zor. 3 saat bakıp ayıklayıp alıyorum alacağımı varsa bilen kendine yakın bulan getirsin bulduklarını birbirimizden şey edelim.
Neon renkler giymek son derece cesaret istiyor bana göre. Yani girdiğin ortamda başlar sana çevrilsin istiyorsan tercih edebileceğin renkler. Benim gibi dolabı siyah ve griden oluşan biri için fazla iddialı. Tercih etmem sanırım. :) Bu senede modayı yakalayamadım iyi mi?
Neon renkleri <3 💕 işte tam da benim istediğim renkler trend oluyor. Cidden mutlu oldum. Artık rahatlıkla renkli kıyafetlerimi ortaya çıkarabilirim. Efsane olacaktır!
Sadece neon değil pullu payetli şeyler doğadan gelen tonlar bohem tarzlar İskandinav stilleri bir nevi herkesin kendini yansıttığı bir sene olacak WGSN moda editörü seminerine katıldım