Yeni Yıl 2025 Beklentileriniz Nelerdir? s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 2025 örnek logo2025 yılına çok az bir süre kaldı peki ya sizin 2025 yılı beklentileriniz nelerdir 2025 Beklentileriniz Nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. hiç bir beklentim yok 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Sağlık, bol para ve huzur ❄️🎅☃️🎁🌲🦄🦄🦄 1 1 Yorumla s MFBH22 1 yıl ❤️ Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl #ErkenSeçim ile; ülkeyi emanet ettiğimiz sorumsuzların, çetelerin, hırsızların komple değişmesi😡 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Mutluluk 1 1 Yorumla s MFBH22 1 yıl ❤️ Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Mutluluk huzur 1 1 Yorumla s MFBH22 1 yıl ❤️ Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Aşk idi ama mecbur karı dayanmıyor bize 1 1 Yorumla s MFBH22 1 yıl 😄 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Hicbirsey her sene saha kotuye gidiyor sonuçta 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç bir beklentim yok
Sağlık, bol para ve huzur ❄️🎅☃️🎁🌲🦄🦄🦄
❤️
#ErkenSeçim ile; ülkeyi emanet ettiğimiz sorumsuzların, çetelerin, hırsızların komple değişmesi😡
Mutluluk
❤️
Mutluluk huzur
❤️
Aşk idi ama mecbur karı dayanmıyor bize
😄
hiçbir şey beklemiyorum
Para para yine para
Gölge etmesin yeter 😄
Hicbirsey her sene saha kotuye gidiyor sonuçta
Sağlık, huzur, mutluluk, aşk, para, iş
Güzel şeyler