Yeni Yıl 1 ay Çam ağacı süsleyecek misiniz? Vanilyalıtekila Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Çok tatlı buluyorum ben Çam ağacı süsleyecek misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
m LastGuest Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 1 ay Kafamı süslesem yeter bir kaç yüz promille :D 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 ay Yeni Yıl konusunda 352 cevap paylaştı. Hayır belki kedime bir şeyler alırım 0 0 Yorumla
Lattoo544 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Tabi ki de bir Hristiyan olarak yapıyoruz. Hristiyan bir Türk olarak çok mutluyum böyle soruları gördükçe 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 ay Bilmiyorum hiç suslemedim belki ilerde kendi evimde 0 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Hiç sevmem benim için sıradan bir gün cam la ağaçla isim olmaz😃😃😃 0 0 Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Bizim ağacı nereye koyduğumuzu hatırlayabilsem evet 😊 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeni Yıl konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayır maalesef 0 0 Yorumla
slay_queen_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Uğraşamam giderim avm'lere orada görürüm😅 0 0 Yorumla
AsíLBéy0 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Gavur değilim çok şükür 0 2 Yorumla Lattoo544 1 ay Kullandığın takvimi teknolojiyi tarikatci sakallı dindaslarin icat etti haklısın Yorumla AsíLBéy0 1 ay Onlar beni ilgilendirmez kral ben kendimden sorumluyum kimse umrumda değil ben dinimi kendim yaşıyorum bu ne seni nede bir başkasını ilgilendirmez Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Yahu biz Müslümanız camla mamla ne isimiz olur 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 ay Yeni Yıl konusunda 525 cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kafamı süslesem yeter bir kaç yüz promille :D
Hayır belki kedime bir şeyler alırım
Tabi ki de bir Hristiyan olarak yapıyoruz.
Hristiyan bir Türk olarak çok mutluyum böyle soruları gördükçe
Bilmiyorum hiç suslemedim belki ilerde kendi evimde
Hiç sevmem benim için sıradan bir gün cam la ağaçla isim olmaz😃😃😃
Bizim ağacı nereye koyduğumuzu hatırlayabilsem evet 😊
hayır maalesef
Hayır, amaçsız dkdj
Tekim ne diye süsliyim
Eşim ve Oğlum süslemişler
Uğraşamam giderim avm'lere orada görürüm😅
Bilmiyorum bakalım duruma göre
Evet tabisi 🎄
Müslüman çam ağacı süslemez
Hayır
hayır bana göre değil
Süsledim bile
Hayır süslemeyeceğim
Gavur değilim çok şükür
Kullandığın takvimi teknolojiyi tarikatci sakallı dindaslarin icat etti haklısın
Onlar beni ilgilendirmez kral ben kendimden sorumluyum kimse umrumda değil ben dinimi kendim yaşıyorum bu ne seni nede bir başkasını ilgilendirmez
Yahu biz Müslümanız camla mamla ne isimiz olur
Hayır yok
Yok.
Kutlamıyorum
Çok saçma adet
hayır.
Hayır öyle bir planım yok
belki
Hee.
Kendi evim olsa süslerdim
Usenmezsem evt