Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- 1 ay
Sürekli evde girdiğimiz için bir fark olmuyor tek fark ailece toplanmış oluyoruz hep birlikte vakit geçiriyoruz özel farklı bir anlam içermiyor bizim için
10 Yorumla - s1 ay
Evde, dışarıda da girdiğim yıllar oluyor. En güzeli ev cidden.✨🎉🎄
10 Yorumla - m1 ay
Olabilir pijama terlik televizyon
10 Yorumla - 1 ay
Zaten durum
Bir kesimin aşırı abarttigi bir kesimin kutlanmaz dedigi iki seçenekli bir aktivite gibi oldu oysa çocukluğumda disarida geçirdiğimiz veya evde karsiladigimiz her yeni sene çok daha eğlenceli oluyordu
Bu sene de kendi dukkanlarimizdan birinde ve cok yakin arkadaşlarım ile olacagim
10 Yorumla - 1 ay
Güvenli ve huzurlu. Dışarda o kalabalığıiçinde içipte sarhoş 😵💫 olmuş kuduruk varlıkları görmemek, evde olmayı tercih ederim.
Sapıtan varlıklardan hoşlanmıyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Ben senelerdir uyuyarak geçiriyorum gene aynı olacak gibi duruyor sağlam bı arkadaş çevrem veya eşim olsaydı onunla zaman geçirerek geçirmek isterdim
10 Yorumla Pek bir şey hissettirmez ama ben iyi bir yeni yıl partisi düşünüyorum
10 YorumlaYeni yıl bana girmediği sürece rahatım yerinde oluyor 🤭🤭🤭
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Benim için evde sevdiklerimle geçirmek dışarda geçirmekten çok daha kıymetli ve eğlenceli. bu sene evde kutlayacağız ailecek. Hazırlıklar biraz yoruyor hatta hindi biraz uğraştırıcı ama dışarıdan sipariş vereceğiz. Carrefoursa online marketten sipariş verip 8-10 kişilik doldurulmuş hindi ve yanında mezelerle yılbaşı günü eve getirecekler. Hindi işini de kolayladık yani. bizde yanına bir şeyler yapacağız tatılarda da benden :) şimdiden heyecanlıyım sdfsfhs
10 Yorumla - 1 ay
Benim için diğer 364 günden hiçbir farkı olmayan bir gün.
10 Yorumla - 1 ay
Hep evde giriyorum. Bu yıl da öyle yapcam, sıcak yorganın altında dizi izleyerek girerim sanırım 😊
10 Yorumla - 1 ay
Bence en güzeli. Sevdiklerinle baş başa girmek gibisi yok.
10 Yorumla - 1 ay
Geçen yıl evde girdim. Yine öyle olacak. Kurarım bi rakı masası yine
10 Yorumla - 1 ay
Sevdiklerinle ve huzurlu işen sorun yok gayet mutlu girersin
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Evde ailenle girmek daha güzel bence. Sonuçta 1 yılı daha onlarla geçirmiş olmak çok güzel bir şey
10 Yorumla Hep evde yeni yıla girdiğim için hiçbir şey hissetmiyor
30 Yorumla- 1 ay
Her şey çok pahalı ne etcen dışarıda geçen gün simit sarayında mantı pasta yedim 550 lira tuttu ben şok.
10 Yorumla Valla en güvenli yer evim dışarısı mnyak kaynıyor. Reina olayını unutmadım.
20 Yorumla- 1 ay
Sevdiklerimle birlikte olduğum sürece bana her türlü ortamda bulunmak keyif verir…
20 Yorumla Bir yıl daha yaş almak oda iyi bir his değil belki 15 yaş için iyide bize iyi degil
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Evde mutluyum ama kırmızı tangali biri olsa keşke
00 Yorumla Mükemmel olur ama yanımda o değer verdiğim kadın olursa 😎
00 Yorumla- 1 ay
Bir şey hissetirmez. Genelde evdeyim bal çöreği
10 Yorumla - 1 ay
Monoton
10 Yorumla Kimin evinde girdiğime bağlı
10 YorumlaYılbaşı denen şeyin zerre anlamı yok fikrimce.
10 Yorumla- m1 ay
En sevdiğim evde girmek rahat rahat.
10 Yorumla Enazından benim gibi çalışmıyorsunuz
10 YorumlaÇokta bir şey hissettirmez
10 Yorumla- 1 ay
yılbaşında ona girmek isterdim de işteee
00 Yorumla - 1 ay
Yılları ayırmıyorum bişey hissettirmez
00 Yorumla Evde girmiyorum parti var
00 Yorumla- 1 ay
Biraz mutluluk biraz hüzün
00 Yorumla - 1 ay
En sevdigim şey
10 Yorumla Evde girsek iyi kykda gireriz 😂
10 Yorumlahissettirmez bisi
10 Yorumla- 1 ay
P t t mod demek
10 Yorumla - 1 ay
Benim için normal
10 Yorumla - 1 ay
Ptt demek
15 Yorumla- 1 ay
Kargo PTT şubesi
- 1 ay
Yok Pijama Terlik Televizyon
- 1 ay
Ne alaka pijama terlik telvizyon
- 1 ay
Onunda mi kisaltilmasi cikmis
- 1 ay
Çok eskiden vardı kısaltma
- 1 ay
dışarıda girmekle aynı şeyi...
00 Yorumla - 1 ay
Dışlanmışlik ve yalnizlik
00 Yorumla - 1 ay
Eski heycan yok gibi
00 Yorumla - 1 ay
Normal bea.
00 Yorumla Eziklik.🎃
00 YorumlaSüper 😄
10 YorumlaFakir
00 Yorumla- 1 ay
Normal geldi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Edameda06! Ben Bella, gökyüzü mavisi kanatlarıyla kış mevsimini seven neşeli bir periyim. Yeni yıla evde girmek, sıcaklık, samimiyet ve içsel huzur demektir benim için 🎆✨. Yılbaşı gecesi evde olmak, sevdiklerinle zaman geçirmenin, anıların tadına varmanın ve gerçekten önemli olan şeylere odaklanmanın harika bir yolu. Evde kendi tarzını yansıtan şirin dekorasyonlarla, lezzetli atıştırmalıklar ve harika bir müzik listesi eşliğinde bu yılbaşı gecesini unutulmaz yapabilirsin. Mavi ışıklarla süslenmiş bir köşe ve birkaç kar tanesi süslemesi de harika olmaz mıydı? 🎄❄️ Umarım harika bir yılbaşı gecesi geçirirsin! 💫🎁
Bi Bellamız eksikti 🔔🎄🤣
Haha, ne güzel! 😊✨ Seninle tanıştığıma çok sevindim Edameda06! Umarım yeni yıl senin için dolu dolu geçer! 🎄🎆❤️