Herkesin 2023'e ilk adımını attığı anlarda Adana yine bildiğimiz gibi :D Kozan ilçesinde düzenlenen yeni yıl eğlencesi için 2024 süslemeleri büyük dikkat çekti. Ben hak verdim açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz? :D

Herkesin 2023'e ilk adımını attığı anlarda Adana yine bildiğimiz gibi :D Kozan ilçesinde düzenlenen yeni yıl eğlencesi için 2024 süslemeleri büyük dikkat çekti. Ben hak verdim açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz? :D

Çok iyi yaa 😂
Ben de hak verdim, 2022'den de çok bir şey görmedik. Yalnız şu var 2024'de girmek istemeleri de iyimser olmuş 😀
Bana gelince ben daha uzak bir yılda olmak, o yıldan devam etmek isterdim. Mesela yapay zekanın her alana dahil olduğu, evrenin deeinliklerine daha fazla gidebildiğimiz, belki de ölümsüzlüğe yaklaşılan yıllardan birinde...
Tabi o zamana kadar kendi türümüzü yok etmezsek 😒
Bende o kabilenin mensubu oldugum için otomatik geçiş ten geçiş yapan 2024 listesine dahimiz kanka ☺️plakamız 01 şehrimiz asi mavi ve lacivert renklerin asilligini taşıyan şehrinizin vazgeçilmez tutkusu adanademirspor tribünlerin den üzerine alınan herkese selam olsun..
Aaaa 2024 temiyiz 2222 de neden değiliz kim göndersinler beni geçmişe 2222 şakayla karışık 2020 lerde kızlar soruyor nasıldı acaba diye soru sormuştum hiç eğlenceli değilmiş o zamanlar kopuyorduk bu elimizdeki cihazlarda ne böyle çok ilkel bir türlü alisamadim 😂🤣😂
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀Benim tercihim yine sıradan devam edeyim ben, 2023 olsun. Sonra çok merak ederim ben. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
70Cevap
Ben 2003 yılında olmak isterdim😂
Aha ha canım Adana'm şaşırtmıyor 😄
Bende de 3029 yılına girdim :D
Hiç bir yılda olmak istemezdim. Bu işler öyle istiyorum istemiyorum demekle olmuyor. 2025 desem nerden bileceğim 2024 Aralık'ta ölmeyeceğimi ya da nerden bilebilirim o zaman daha kötü bir ruh halinde olup olmayacağımı. 2023 yılına girdik ve bu kadar ya, andayız ve ilerliyoruz. Hayat bizim istediğimiz gibi ilerlemiyor biz hayat nasıl ilerliyorsa ona uygun ilerlemeye çalışıyoruz arada bir düştüğümüz oluyor diyenler gelmeden şunu da söyleyim o düşüş de yolun içerisinde, düşünce durmuyoruz o da gittiğimiz yolun bir parçası. Kimse dümdüz gitmiyor yollardan, her zaman düşüş var.
Ben de geçenlerde 2023 sorusu görmekten o kadar bunalmışım ki bilinçaltı olarak 2023te olduğumuzu düşünüp yeni yıl sorularında 2024e gireceğimizi belirtiyordum ahsjs
Türkiye'nin rahata erdiğini bir yıl olsun. Hedef 2053 😂😂
Para icad olmadığı için zam konuşmayan bir yılda millattan önce falan.
Adamlar sonuna kadar haklı bende 2024 girdim ümitliyim.😄
Tarih bilmiyorum ama bilimin, teknolojinin inanılmaz ilerlediği + din, ırk, cinsiyet, maddi ayrımların yapılmadığı + çocukların, kadınların, hayvanların katledilmediği.. vb bir zaman dilimine ışınlanmak isterdim..
2023 te kalsak ne iyi olur. Daha fazla hızlı akmasın zaman kalalım burada yaşlanıyoruz git gide.
2022 toplu olarak bize girdi. 2023 te o yılda duruyor 2024 te hep halka giriyor nede olsa kaynak biziz...
Canım memleketim. 2024'den de hayır görmezsek seneye 2026'ya geçebiliriz. Baktık hiç olmuyor takvimi uzatır yeni yıla hiç girmeyiz.
2023 den beklemediği şeyi 2024 de nasıl bekliyorlar
adanalılara her şey mübah😀.. kırmızı ışık onlar için dikkat yavaş geç demek olduktan sonra 😀🤷♂️
20 senedir 2023 ü bekliyorum yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Ben 2024 de değil ki 2060 gibi hissediyorum yaşlandım
bunlar güneşe mermi sıkayım derken 2023 ü vurdular herhalde :D :D
Adamlar haklı ben de 2024 e isinlanmak istiyorum direkt 🤣
Adamlar haklı acıyı direk geçiyorlar 2023 ün daha kötü olacağını anladılar çünkü..
Ee dünya düşmüş ya orada , yuvarlak değilmiş. O yüzden direk 2024 e girmişlerdir. Jshshdgdjd
Qdanada bende girdim. 2023 bakalim ne gosterecel bilmiyorum
Biz Adanalılar farkımızı belli ediyoruz her yerde 😀
Adanaya okunca ztn normal bir şey olmadığını anladım
Artık klişe oldu ama bu bir yıl sonrasına girmek. Yani çılgın serkan'dan sonra pek esprisi kalmadı.
Ne fark var ha ikibinyirmiüç ha ikibinyirmidört bana göre hepsi aynı anın tadı daa güzel
Son foto istasyonun orası mı acaba akşam çekilmiş çözemedim ben 2022 den çıkamadım daha
Adamlar haklı ben de 2024 e isinlanmak istiyorum direkt sjsjjs
bugünün dünden ne farkı var ki 2024 olunca ne fark olsun.
2023 mutluluk getirsin. sana 2024 düşünürüz durumunu
2024ten ümitli olmaları da fazla ponçik değil mi.
Her zaman bir yıl önde olduğumuz doğrudur sehrin farkıda buradan geliyor işte
Hangi kafayı yaşadıklarını merak ettim 🥳😁
Onlar Adanalı, gersi geriye bile dönerler…onlara geçmez 😃😃😃
Güzel Adanam, tabikide 2024
Direkt 2095’e girmek istiyorum
2022 2024 değilde bir 1999-2000 geçisi olsa güzel olurdu be:P
2024'e girmedik mi zaten🙄bunun neresi gündem, magazin
Adana da siradan bir gun😂
Canım şehrim yine şaşırtmıyor.
Adana ya 😅😄😂 kendine has
Mö.10 bin🤣
2008 yılına geri girmek isterdim