3 madde ile ne olursa Türkiye daha iyi bir yer olur? ↗
2023'te ne olursa benim yılım oldu dersiniz?
3 madde ile ne olursa Türkiye daha iyi bir yer olur? ↗
Ekonomik anlamda iş hayatında büyük adım var atarsam Bir de sağlık problemi var onunla ameliyatını atlatırsam Allah'ın izniyle benim yılım olur gerçekten.
İnşallah hem ameliyatın sıkıntısız geçer hem de ekonomik hedeflerini gerçekleştirirsin :)
hiç zaman kaybetmeden aşkı bulursam rüya gibi bi flört dönemi yaşarsam sonrada güzel bir evlilk teklifii ve sansımıza güzel bir tarihte düğün salonu tarihi. düğünde söyle zeybek oynasak. sonra evlenmek ve kızın ailesi mis gibi cıkarsa. geniş. kalabalık. geceler aman sabahlar olmasın modunda karımla. sonra yds den iyi bi puan ve istediğim bi sınav var o acılırsa. ona girip kazanmak. ve ilk sene gebelik olmaması. kardeşimi de tabi biriyle tanısıp ciddi bi yola girmesini görmek. sanırım o zaman derim.
Dünya turu yaptığım iPhone telefonumu aldığım.
Bol bol arkadaş çevremin olduğu.
" İş hayatında " yükseklerde olduğum
Yeğenim ile arkadaş olduğum bir yıl olursa benim yılım derdim.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Allah kerim diyorum şu an uykum var gündüz olduğu halde. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
72Cevap
Ekonomik anlamda rahata erer ve güzel bir sosyal çevre edinirsem "benim yılım" derim
Eh sonunda bazı hedeflerime/hayallerime ulaşmış olursam
Evlenirsem mutlu bir yuva kurarsam ve sağlıklı olursam
Bugün benim günüm oldu. Bugün çok mutlu oldum.
Gönlüme, aklıma, fikrime göre birini bulursam.
Aşkı bulursam
İnşallah bulursun
Reddemeyecegim kadar güzel, anlayışlı, hoşgörülü, tatlı dilli, yumuşak huylu, romantik, zengin, esprili, fit, atletik, kültürlü, vs vs vs bir hatun diz çöküp evlilik teklifi ederse 2023 benim yılım olur. 😎😎😎
İtaatkar olsun demeyi unutmuşum =)
en önemlisi..
Tüm sosyal medya hesapları çökecek.. korona filan gibi bı virüs bilgisayarları telefonları ele
geçirecek.. dokunan bu virüse yakalanacak ve karantinaya alınacak.. onlar ayrı bi yerde sonsuza dek yaşayacak.. insanlar sokaklara çıkacak reelde yaşayacak herşeyi.. çevremizde insan çoğalacak yani. iste benim yılım
çok iyiymiş bu :D:D
Dimi ya 🤣 keşkeee
son 6 aydır nerdeyse tüm hayatı ekran başında geçmiş olarak 1 haftalık ara bana da çok iyi gelecek
Bı hafta kesmez seni
en azından 1 hafta telefon ve bilgisayardan tamamen uzaklaşmak benim için çok iyi olurdu
Aynen 👍🙂
TV radyo nun gözünü seviyim.. bu her gecen gün insanları robotlastiran teknoloji zibidisinin yanında masum kalıyo..
Hayatımı ve kendimi iyileştirebilirsem, hayata kendime olan bakışımı olumlu yönde geliştirebilirsem, hayatta kendimi gelistirmeyi cok istediğim ölsem gözüm açık gideceğim 3 alandan birine bu sene başlayıp yogunlasabilmeyi çok istiyorum. Bunları yapmakta başarılı olursam evet bu yıl benim yılım olacak.
Huzurlu bir iş değişikliği, mekân değişikliği, soyadı değişikliği ve çocuk sahibi olursam. 😂
o zaman yakında evleniyorsun, ama hem çocuk hem iş değişikliği nasıl olacak :D
Her şey aynı anda olmuyor zaten çocuktan önce iş :)
ne iş yapıyorsun ki
Öğretmenim
ne öğretmeni
Edebiyat
Hiç sevmezdim lisede
Hâlâ sevmiyorlar merak etme
Hahaha, lise eğitimi kötü ya hiç ilgi çekici şeyler yok edebiyatta full ezber, mesela ben o kadar edebiyat tarihini duyana kadar bana 1 dönemde 3 kitap oku sonra bunu sınıfta anlat birlikte tartışalım deseler her hoca böyle yapsa en azından dönem sonunda bi çıktı olur
Eğitim sistemi kötü ve bu öğretmenler eliyle değişebilen bir şey değil maalesef. Verilen müfredata uymayınca kötü öğretmen oluyorsun. Yetersiz ve öğrencinin vaktini çalan hoca oluyorsun. Dersi sevdirmeye çalıştım ya da farklı bir öğretme metodu kullanıyorum demene izin verilmiyor.
Kötü bir durum, önemli olan üniversite sınavında olan netler olunca, sınıfta bir değer üretilemiyor
Maalesef
Bir şey olmasına gerek yok. Mutlu, huzurlu olduktan sonra benim yılım derim.
işte başka bir güzel cevap daha
Yaptığım işten keyif aldığım kadar kazanırsam 🤤
ne iş yapıyorsun ki
Grafik, web tasarımı ve fotoğraf.
freelance mi bir de mobil, web tasarımı falan da yapıyor musunuz?
Benim çalışmalarım esnektir. Masaüstü tasarımını yaparım, tablet ve mobil görüntüsünü de ona göre dizayn ederim.
3 planım var onları düzene oturtursam benim yılım olur
Umarım 3ünü de başarılı bir şekilde gerçekleştirirsin
İnşallah teşekkür ederim
Kimseye muhtaç olmadan sağlıklı mutlu huzurlu ayaklarım daha sağlam basarsam 2023 benim yılım oldu derim şu an işsizim ve işsizlik çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲😔😭 ruhi bunalımlardayım insanlara gülücükler saçıyorum ama içim kan ağlıyor
Buiir sürü hedefim var. Biri kankimle yurtdışına tatile gitmek, Japonca'da ilerlemek, mezun olup iş bulmak (bu zor ama olsun), bir de kilo vermek, heee bir de 3 şehir gezebilmek. Ayyy bunları yaparsam daha ne olsun hahahah
bence uğraşırsan hepsini yaparsın
Bence de yapabilirim 🥳
Umarım :) Japonca bildiğin diller var mı ve japonca nerden öğrendin
Bir hedefim vardı olur mu bilmiyorum ama olsada artık bu saatten sonra benim yılım diyebilirmiyim bilmiyorum, sanmıyorum açıkcası diyebileceğimi daha büyük bir şey lazım mesela yanında bir kaç şey daha olursa belki
Tüm dünya erkekleri Black Pillci olsa, feministler sinirinden kudursa... 😂😂😂 Tam benlik bir yıl olurdu vallahi... 😂😂😂
Feminizm yok olursa, maskülizm artarsa, erkekler güçlenirse ve bir sürü kızı döverek s.. ersem :)))
Mesleğimden istifa ettim istediğim bölümü kazanırsam bu sene benim senem olur galiba
Umarım istediğin mesleği yapabilirsin
istediğim üniversiteyi kazanabilirsem ve babam beni okuturken zorluk yaşamayacağımız kadar para kazanmaya başlayabilirse benim yılım olur
Nefes aldığım sürece benim için her yil güzel derim çünkü nefes aldığımız sürece hep bir umut var demektir
40 000 TL para
Tüm hayallerim gerçek olurdu işimi adam akıllı oturturdum
ne iş yapmayı planlıyorsun 40bin o kadar da bi para değil aslında
Para için değil de gerçekten sevdiği için benim yanımda olan bir partner çıkarsa karşıma o bile yeter bana 💁
Sağlığım yerime gelirse en büyük hayalim olan işi yaparsam o zaman benim yılım derim ama nerdeee
Gerçekleşmesini istediğim bi yurt dışı işi var , umarım...
Ben de vize bekliyorum, çıkınca gideceğim :D
Umarım siz de gidebilirsiniz
Nereye vize bekliyorsunuz
Letonya, sizinki hangi ülke
Ben çoktan aldım vizeyi , sıra gerçekleşmesini istediğim dileğim de , Almanya bu arada
Hayallerim gerçekleşirse maddi durumum artarsa eski yıllara göre daha mutlu huzurlu olursam bu yıl benim yılım oldu derim (2023)
Net bir şey söyleyemem ama iyi bir yıl olacağına inanıyorum.
en önemli şey de o zaten
Üniversite sınavını kazanır ve gerçek aşkı, sevgiyi bulursam benim yılım oldu derim
Kaçıncı girişin, kaç yaşındasın
dikey geçiş mi o zaman, ne okumuştun ne okumak istiyorsun
kolay gelsin başarılar, yazalım alaınında bir şeyler düşünürsen bana yazabilirsin
9 mu?
Çok ağır bir psikolojidir
2023 yılı için belirlediğim hedefleri gerçekleştirince benim yılım olduğu söylenebilir.
Umarım hepsini gerçekleştirirsin.
Teşekkürler.
İyi bir kariyer yapabilirsem, karşılıklı aşkı bulabilirsem ve huzurlu günler geçirebilirsem..
Gönlümce tatlis bi yuva kurarsam🥹diyebilirim. Sonunda gönlüm mutlu olur
Evlenirsem ve ailemle iyi aram olursa benim yılım oldu derim
Sevdiğimle buluşursam 🖤
Milli piyango biletini yarin bozdurursam o zMn benim
Sağlıklı mutlu huzurlu olursam ve bir araba alırsam benim yılım olacak
insanlığın geri gelmesi herkesin imanlı olması huzurlu olması
Yazılımı tamamen çözersem benim yılım olur karşıma 1 milyon dolar çıksın yine değişmem
Valla bu saatten sonra hiç bir şey olmasın daha iyi 🙄 olanları da olmayanları da gördük...
maddi imkanlara istediğim ölçüde sahip olursam ve eş adayı bulursam
Üniversite öğrencileri için 1 kez daha af çıkarsa, kesinlikle benim yılım oldu derim.
Yurt dışında yaşamaya başlarsam benim yılım olur. Hatta gittiğim günü her yıl kutlarım, partilerim.
Bazı iş teklifleri aldım bakalım hayırlısı olursa sevinirim.
Maddi imkanımı sağlamış ve okulumda başarılı olursam
Güzel maaşlı bir işe başlarsam + gümbür gümbür sevgi dolu bir ilişki yaşarsam
2022 benim yılım olacak demiştim, görmediğim kalmadı, artık bu konuda büyük konuşmam asla..
İstediğim bölümü kazanirsam gerçekten benim yılım olur.
Hasbel kader evlenirsem benim yılım hatta miladım olur ama tabiki imkansız ötesi imkansız olduğu için boş hayale kapılmaya gerek yok
Kilo verirsem💪
Evlenirsem😂🥰
E ticarette başarılı olursam 🤫🔥🔥🔥
Benim senem olur 2023
Her şekilde her şartta benim yılım zaten.
şu fazla özgüvenin 10da 1i ben de olsa :D
Dünya isteklerinden ev, motor sahibi olup is yerinde müdür olmak
inş hepsi olur bu yıl
çok sağol canım benim seninkilerde umarım olsun
2022 de atanırsam demiştim atandım.2023 için de aşık olursam diyorum hadi bakalım 😀
2de 2 olur umarım
İnşallah
Kız arkadaşımın kendi güzel duygularını bana hissettirmesi, arkadaşlarıyla mutlu benimle dert babası değil, artık beni de düşünmesi işte o zaman mükemmel bir yıl geçirirdim
kötü bir ilişkiymiş neden arkadaşları ve sana karşı öyle
Bunu dediğimde yorgun olduğunu söylüyor ona zaman vermem gerektiğini söylüyor defalarca aynı şeyi söyledi aylardır böyle bekliyorum üstüne gitmek istemiyorum
toksik ilişki, sana değer vermiyo
Değersiz hissediyorum evet, bunu ifade de ettim. Sana değer veriyorum diyor, çevrem üstüme geliyor diyor. Dertlerini çok kez dinledim ama kadar boş ve küçük şeyler ki sınıfta camı açıyorlar rahatsız oluyor diye kahrını bana yüklüyor, onun için öyle büyük ve rahatlıcı şeker yaptım ama teşekkür bile zor görüyor
İyi özellikte bilgisayarım 😂
:D
İstediklerim gerçekleşirse.
Saçlarım eski sağlığına kavusursa, kilo verirsem bide sağlıklı mutlu ve huzurlu olabilirsem , kötü niyetli insanları kendimden uzak tutabilirsem daha ne olsun
Kapaktaki o mikrofonu tutan adamın adı nedir? Bilen var mı?
Bir alışveriş sitesinde aldığim biletten istediğim araba çıkarsa çok mutlu olurum, işte bemim yılım oldu diyebilirim,
Öyle olursa şuanki işimi bırakıp kendi işimi kurarım mutlu mesut yaşarım...😍😍
İşlerim düzelse ve gerçek anlamda ruh eşimi bulsam.
Yanlışlıkla hesabıma 5 milyon $ yatirirlarsa tam benim yılım olur 😎
Ösym sınavını kazanırsam harelde yaş 22 halakurtulmadık
kaç yıldır giriyorsun ki
Bu sene memurluk için giricem kpss ye daha önce girmedm
kolay gelsin, meslek nedir
Meslek derken bölüm harelde 2 üni okuyorm
yani hangi bölüm okuyorsun hangi alanda çalışmak istiyorsun
Memur olayım yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?