Okuduğum bölümde sanırım mutlu değilim ama 2000 liyim. Çok kararsızım geç oldu sonuçta seneye 22 olucam.
Of bilmiyorum napsam?
Of bilmiyorum napsam?
Öncelikle merhabalar. Ben de 1996'lıyım. Seneye için şimdiden başladım çalışmaya. Eğer istersen sayısal dersler için sana yardım edebilirim. MOTİVASYON : İLK YAPACAĞIN ŞEY BİR HAYALİN & HEDEFİN OLSUN. İKİNCİ OLARAK ÇOK AMA ÇOK ÇALIŞARAK EMEK VERMEK VE SON OLARAK ASLA AMA ASLA PES ETMEMEK. UNUTMA Kİ YERE DÜŞENLER DEĞİL YERDEN KALKMAYANLAR YENİLİR & KAYBEDER. YANİ PES ETMEMEK. Seni biraz gaza getireyim.. Will Smith ( Umudunu Kaybetme ) : Kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme, benim bile. Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın. İnsanlar, kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma; git ve al. 😎👍 Herşey gönlünce olsun ve hayatında başarılar.
Merhaba ben 2000’li bir kızım 10 temmuzda doğdum. şu an 2 yıllık bir üniversitede okuyorum yakında bitireceğim. Ama dgs ile 4 yıllığa tamamlamak ve araştırma görevlisi olmak istiyorum birkaç sene üni sınavına girip farklı bölümler de okuyacağım. Kuzenim 26 yaşında ve 3.üniversiteyi okuyor. Okumanın yaşı yoktur. Sevgili bulup evlenmek çocuk yapmak marifet değil. Ama ne yazık ki senin gibi kızlar hiç okumayayım serseri bir erkeğin kölesi olayım kafasındasınız yazık
Cevap
2Cevap
Yaşla ne alakası var. İstiyorsan gidebilirsin elbette, kaç yaşında olduğunun hiç bir önemi yok ki 7 den 70 e her yaş okur üniversiteyi
Mutlu değilsen eğer okuduğun bölümden değiştirebilirsin.
Geç değil.
Önümüzdeki haftalarda 28 Mayıs tarihinde de Kpss başvuruları başlıyor, inada basvur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?