Ama benim yeni yılım evde annem babam abim yengem ile geçiyor babam zaten sıkıcı bir adam adamın olduğu yer eziyet, adam hiç kafam sarmıyor.
31 Aralık 2022 Cumartesi Saat 19.40

Ama benim yeni yılım evde annem babam abim yengem ile geçiyor babam zaten sıkıcı bir adam adamın olduğu yer eziyet, adam hiç kafam sarmıyor.
31 Aralık 2022 Cumartesi Saat 19.40
Sıradan normal geçiyor düşünüyorum da vayy Bee 2022 nasıl geçti bitti Bu gece saat 00:00 dan itibaren 1 ocak 2023 yılına girilecek yeni yılın çok Güzel Bir temiz bi sayfa yıl olmasını diliyorum umarım ekonominin düzeleceği adalet sisteminin geleceği bi yıl olur 2020 den beri ekonomi aşırı rezalet oldu öncesi de köyü değil miydi kötüydü ekonomi yinr Ama covid geldikten sonra daha kötü oldu ve suçluların hakketi en ağır cezaları alması gerektiği serbest birakilmamasi olan yıl olmasını diliyorum 2023 ve sonrası gerçi umudum pek yok ama inşallah olur
Acısıyla, tatlısıyla 2022 yılını geride bırakıyoruz. Gelecek yeni yılda ilk önce her şeyin başı sağlık, kazancınız bol ve bereketli olsun. Sabrınız çok, yüreğiniz ferah olsun. Yolunuz bahtınız hep açık, gönlünüz şen olsun. Sevdikleriniz hep yanınızda sizinle beraber, sıkıntılar sizden uzak olsun. 2023' de ne diler iseniz hakkınızda hayırlıysa kabul olsun. Yeni yılınız kutlu olsun...🍀Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️
Diğer akşamlar gibi
Rica ederim
Cevap
9Cevap
Sakin geciyor, pek bir aktivite olmayacak gibi.
Evde sakin geçiyor birazdan dışarıya çıkmayı düşünüyorum.
Fırına kanat sürdüm mis gibi öyle güzel geçiyor.
Şu an sessiz sakin geçiyor 😇
Neredeyse normal günler gibi 😑
Normal geçiyor
Güzel geçiyor
Her zamanki gibi.
Güzel geçiyor
İdare eder ✌🏻
Rutin sakin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar