Aile & Toplum Yeni yılınız nasıl geçiyor? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yeni yılınız nasıl geçiyor? Ben ateş karşısında keyif yapıp viskimi içiyorum 🤔 Yeni yılınız nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Benim sıkıcı geçiyor yeni yılım.. şu an kahve içiyorum bir de sitede takılıyorum öyle.. yeni yılın kutlu olsun mutlu yıllar 🙏 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Sağol kardeşim senin de yeni yılın kutlu olsun 😊 u Barış_LonelyForever +1 yıl Eyvallah abi :)
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Geçen sene bugün 3 civarlarında şu şarkıdan bir kısım storyde paylaştığımı hatırladım 😃 hesabımdaki son story paylaşımımdı https://youtu.be/wRE8SW0HVvk?si=k_X84fKnmH5mHDZv 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Annemin kuzeninin halası vefat ettiğinden cenaze için Ilgaz grubundan gelen mesajları okuyarak geçiyor. 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Dostlar sağ olsun Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun. İyi geçti ama sonra başım ağrıdı uyudum. 1 6 Yorumla Catutigernos +1 yıl Teşekkür ederim hanımefendi buyurun birlikte olsun derdim ama bitti 🤔 Wineandorange +1 yıl Borcun olsun viski+ çikolata Catutigernos +1 yıl Uyanığa bak 😱bakarız uslu durursan 🤪 Wineandorange +1 yıl Uslu duruyormuş gibi yapıp saman altından su yürütürüm haberin olmaz ki🤷♀️ Catutigernos +1 yıl Sen öyle san 🤔 Wineandorange +1 yıl 😎😎👀
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kedim gelmedi ya, yeni yıla o olmadan girdim.. Üzgünüm:/ 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Nereye gelmedi 🤔 Yorumla igdonducakss +1 yıl Eve Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ben de balkonda sigara içiyorum 1 0 Yorumla
Cokuzgunserce Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Evde telefonla oynuyorum 😞 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Kıyamam be Yorumla
SonBoyBükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gezdim dolaştım eve geldim O Ses Türkiye izliyorum 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl O ses Türkiye yi hiç sevemedim nedense Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeni yıl daha gelmedi bizim köye 1 22 Yorumla Catutigernos +1 yıl Sizin köy nerede ki 🤔 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Tcnin en güzel yerinde Yorumla Catutigernos +1 yıl Neresiymis orası 🤔 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Benim olduğum yer 😌 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hiç çağrışım yapmadı 🤔 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ay resmen katilsin sen egomu katlettin şu an Yorumla Catutigernos +1 yıl Çok mu belli oldu 😈 killer clowndan belli olur diye düşünüyordum oysaki 🤪 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl İnsanı ağız tadıyla egosu 10m gibi gezdirmiyosunuz Yorumla Catutigernos +1 yıl Az egolu ol sen de 😱 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Egom yok ki zaten 😔 Yorumla Catutigernos +1 yıl Yazık sana 😱 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😔 neyse ben biraz ağlayıp uyuyacağım. Seneye görüşürüz 🫠 Yorumla Catutigernos +1 yıl İyyy bu espriyi yapmış olamazsın 😱 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Zemini bu espri için hazırladım bu sene de içimde kalmadı teşekkürler 😃 Yorumla Catutigernos +1 yıl Toz ol gözüm görmesin bu espri den sonra 😱 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃 toz olsam da unutacak mısın 😌 Yorumla Catutigernos +1 yıl Dur görmek istemiyorum diyim de travmam geçsin 😱 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Katilsin sen katil 😬😬😬 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben mi sen mi o espriden sonra hiç konuşma 😱 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ben çok güldüm sen espriden anlamıyorsun bence 🤪 Yorumla Catutigernos +1 yıl Anlıyorum ondan gülmedim 😏 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😬😬😬 Yorumla
Midjuly Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sessiz ve sakin geçiyor. Çayımı yudumluyorum 1 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sıkıcı abi 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Neden sıkıcı Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Yapacak bir şey yok ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yalnızlık ve wiski 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Yalnızlık ve viski çok güzel bir ikili afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim sıkıcı geçiyor yeni yılım.. şu an kahve içiyorum bir de sitede takılıyorum öyle.. yeni yılın kutlu olsun mutlu yıllar 🙏
Sağol kardeşim senin de yeni yılın kutlu olsun 😊
Eyvallah abi :)
Geçen sene bugün 3 civarlarında şu şarkıdan bir kısım storyde paylaştığımı hatırladım 😃 hesabımdaki son story paylaşımımdı
https://youtu.be/wRE8SW0HVvk?si=k_X84fKnmH5mHDZvAnnemin kuzeninin halası vefat ettiğinden cenaze için Ilgaz grubundan gelen mesajları okuyarak geçiyor.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun
Dostlar sağ olsun
Afiyet olsun. İyi geçti ama sonra başım ağrıdı uyudum.
Teşekkür ederim hanımefendi buyurun birlikte olsun derdim ama bitti 🤔
Borcun olsun viski+ çikolata
Uyanığa bak 😱bakarız uslu durursan 🤪
Uslu duruyormuş gibi yapıp saman altından su yürütürüm haberin olmaz ki🤷♀️
Sen öyle san 🤔
😎😎👀
Kedim gelmedi ya, yeni yıla o olmadan girdim.. Üzgünüm:/
Nereye gelmedi 🤔
Eve
Ben de balkonda sigara içiyorum
Evde telefonla oynuyorum 😞
Kıyamam be