Yeni Yıl Yeni yılınız nasıl geçiyor? Gumballl70 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ee hayatında değişiklik olanlar var mı? Güncellemeler+1 yıl Hiçmi değişiklik olmadı ya lsjdldkd Yeni yılınız nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
baranTek125 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Abla sen niye küçük gibi gösteriyon yoksa eski foton mu? 0 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Degişiklık olmadı aynı umarım sizin ıcın guzel şeyler olmuştur 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Tek fark çalışarak geçirmek 1 2 Yorumla Gumballl70 +1 yıl O da iyi ya dshs kötü geçirenlerde var Yorumla Powermen +1 yıl Bizim baya iyiii👻 Yorumla
waveyylla Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 2021'in son günü en iyi netimi yaptım güzel bitti yıl şu an mutlu başladım o yüzden yeni yıla kdjddjjd 0 2 Yorumla Gumballl70 +1 yıl Kaç net Yorumla waveyylla +1 yıl 81.. Yorumla
Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Güzel geçiyor 1 1 Yorumla Gumballl70 +1 yıl Nice Yorumla
Kültürlücahill Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl daha ilk gün dur yav :d 0 8 Yorumla Gumballl70 +1 yıl Durdum :( Kültürlücahill +1 yıl helal sana be bi şarkı hakketin :dwww.youtube.com/watch Gumballl70 +1 yıl Yok canım ya şanışeri beğenmiyorum Kültürlücahill +1 yıl hele bi dinle beğenmezsen iade var :d Gumballl70 +1 yıl Niye her mesaj sonrası bu :d yaşın kaç skdjxkxk Kültürlücahill +1 yıl kaç olmasını istiyon :d hem fantezi seviyom belkim belki d ile alıp veremediğim bişi var :// :d Gumballl70 +1 yıl Bunu yazman bile neyse iyi akşamlar. Kültürlücahill +1 yıl siteyi ciddiye almadığımdan.. iyi akşamlar :d
eaglekadir1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Nasıl geçsin 2021 den 48 dk fazla 0 5 Yorumla Gumballl70 +1 yıl Diyosun Yorumla eaglekadir1903 +1 yıl Seninkide öyle Yorumla Gumballl70 +1 yıl Çok şey değişti bende inan Yorumla eaglekadir1903 +1 yıl Anlat belki tesir eder Yorumla Gumballl70 +1 yıl Özele gelebilirsen anlatırım Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı. Berbat 0 0 Yorumla
kırkikii Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Daha olgun hissediyorum 🙄 0 11 Yorumla siirsizzq +1 yıl Hep öyle geçsin Yorumla kırkikii +1 yıl Sıkıcı bu ortaya kariştırim bari Yorumla siirsizzq +1 yıl O da güzel 🙂 Yorumla kırkikii +1 yıl Ben daha güzelim 😏 Yorumla siirsizzq +1 yıl Güzelliğinden ödün verme🙂 Yorumla kırkikii +1 yıl Nasıl veriliyor ki Yorumla siirsizzq +1 yıl Yıpratirsan kendini üzersen kendini güzelliğin gider Yorumla kırkikii +1 yıl Çok çirkinim o zaman a q 😭 Yorumla siirsizzq +1 yıl O zaman üzme kendini 🙂 Yorumla kırkikii +1 yıl Sus be ağlancım da geldi Yorumla siirsizzq +1 yıl Olur Yorumla
bugraa1903 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kafa dengibi kız bulamadım ya ölsem daha iyi 0 11 Yorumla Gumballl70 +1 yıl hmmm bulursun kasma Yorumla bugraa1903 +1 yıl Yok bulunmuyor gerçekten Yorumla bugraa1903 +1 yıl Olanlarda saçmalayan oluyor Yorumla Gumballl70 +1 yıl nasıl saçmalıyorlar Yorumla bugraa1903 +1 yıl Yani benim kişiliğme uygun olmuyor bana saçmalıyor gibi geliyor Yorumla bugraa1903 +1 yıl Nasıl bulacağım bilmiyorum Yorumla bugraa1903 +1 yıl Sen nasılsınn Yorumla Gumballl70 +1 yıl hmm iyiyim sen Yorumla bugraa1903 +1 yıl İyi olmaya çalışıyorumm Yorumla bugraa1903 +1 yıl Konuşalımmı? Yorumla Gumballl70 +1 yıl Hmmm Yorumla
nomaniac Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim oldu 0 3 Yorumla Gumballl70 +1 yıl Yeni yılmı Yorumla nomaniac +1 yıl Onun dışında 😄 bir kaç iyi haber aldım Yorumla Gumballl70 +1 yıl Çok iyi :) Yorumla
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ne bekliyordun 0 2 Yorumla Gumballl70 +1 yıl Yeni yılda şunu yapıcam bunu yapıcam diyenlere ithafen açmıltım soruyu dhaa çok 😂 Yorumla Ayuboğanxxl +1 yıl Onlar doğal seleksiyona tabi olmadı henüz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Abla sen niye küçük gibi gösteriyon yoksa eski foton mu?
Degişiklık olmadı aynı umarım sizin ıcın guzel şeyler olmuştur
Tek fark çalışarak geçirmek
O da iyi ya dshs kötü geçirenlerde var
Bizim baya iyiii👻
2021'in son günü en iyi netimi yaptım güzel bitti yıl şu an mutlu başladım o yüzden yeni yıla kdjddjjd
Kaç net
81..
Güzel geçiyor
Nice
daha ilk gün dur yav :d
Durdum :(
helal sana be bi şarkı hakketin :d
www.youtube.com/watch
Yok canım ya şanışeri beğenmiyorum
hele bi dinle beğenmezsen iade var :d
Niye her mesaj sonrası bu :d yaşın kaç skdjxkxk
kaç olmasını istiyon :d hem fantezi seviyom belkim belki d ile alıp veremediğim bişi var :// :d
Bunu yazman bile neyse iyi akşamlar.
siteyi ciddiye almadığımdan.. iyi akşamlar :d
Freni patlamış kamyon gibi
Nasıl geçsin 2021 den 48 dk fazla
Diyosun
Seninkide öyle
Çok şey değişti bende inan
Anlat belki tesir eder
Özele gelebilirsen anlatırım
Berbat
Daha olgun hissediyorum 🙄
Hep öyle geçsin
Sıkıcı bu ortaya kariştırim bari
O da güzel 🙂
Ben daha güzelim 😏
Güzelliğinden ödün verme🙂
Nasıl veriliyor ki
Yıpratirsan kendini üzersen kendini güzelliğin gider
Çok çirkinim o zaman a q 😭
O zaman üzme kendini 🙂
Sus be ağlancım da geldi
Olur
Normal
Sıkıcı
Ahmet Kaya dinlemekle
İnan aynı
Kafa dengibi kız bulamadım ya ölsem daha iyi
hmmm bulursun kasma
Yok bulunmuyor gerçekten
Olanlarda saçmalayan oluyor
nasıl saçmalıyorlar
Yani benim kişiliğme uygun olmuyor bana saçmalıyor gibi geliyor
Nasıl bulacağım bilmiyorum
Sen nasılsınn
hmm iyiyim sen
İyi olmaya çalışıyorumm
Konuşalımmı?
Hmmm
Benim oldu
Yeni yılmı
Onun dışında 😄 bir kaç iyi haber aldım
Çok iyi :)
Ne bekliyordun
Yeni yılda şunu yapıcam bunu yapıcam diyenlere ithafen açmıltım soruyu dhaa çok 😂
Onlar doğal seleksiyona tabi olmadı henüz
Dur be daha yeni girdik
Zamlar dışında hayır
Aynı geçiyor