Yeni Yıl Hiç arkadası olmayanlar yılbaşı ne yapıyorsunuzz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Arkadaşım yok ve yılbaşını evde gecircem siz ne yapıyorsunuzz Planı olan beni de dahil etsin 😀 Hiç arkadası olmayanlar yılbaşı ne yapıyorsunuzz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evde tek basıma keyifle oturucam arkadasa ne gerek var bosver😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Var ya gerekk, sıkıcıı Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Kozyatağı Hilton otel 🎄🎅❄️ buyur gel 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Oooo napıyorsun oteldeee kim varr Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Otelin Düzenlediği bir parti özel müşterilerine jest olarak gece 4 kadar eğlence aktiviteler var sonrası her davetliye ayrılan özel odada konaklama keyfi Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Buyur gel istersen alkol kullaniyorsan Yorumla Soran +1 yıl Uzakmış kozyatagi aslında güzel de 😀 alkol kullanırım evet Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Sen nerdesin Yorumla Soran +1 yıl Küçükçekmece Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Yakın olsaydın alirdim seni ama bu saatte gelip dönmem zaman alır Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl İstek at istersen başka zaman bir pilan yaparız istersen Yorumla Soran +1 yıl Var mı araban😀 alkol ne iciyosun Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Araba var ama şu an oraya gelemem alkol ne istersen var bar self servis menü açık büfe sınır yok Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Metrobüs tam önünde brakiyor gelmen yarım saati bulur atla gel Yorumla
İskoçyalı53 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Başkasını bilmem ama ben birazdan evime gidicem 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kim var evde Yorumla İskoçyalı53 +1 yıl Kimse yok ailem Yorumla Soran +1 yıl Ailen olmasa beraber kutlar miydik 🥳🥳 Yorumla İskoçyalı53 +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl mastürbasyon yapıp oyun oynayacağım sonra uyurum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne oynicaksın Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Mobile legends Yorumla Soran +1 yıl İyi bakalım Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Öyle Yorumla İskoçyalı53 +1 yıl 🙁🙁 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Benim de en yalnız geçirdiğim yılbaşı olabilir🥹 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahh 😔 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl çalışacağım bugün 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaa :( Yorumla motley +1 yıl hayat şartları işte alıştım artık 5 senedir Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin yeni yıl sana boll para getirsin 😊 Yorumla motley +1 yıl teşekkürler önce sağlık sonra mutluluk üçüncü para :) sanada iyi seneler güzellikler esenlikler tüm dileklerin gerçek olsun ☘️⭐ Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim, umarım Yorumla motley +1 yıl rica ederim ☘️ Yorumla
VingÇiçeği Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Arkadaşım var ama evde olmam uygun görülüyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu daha kötü 😐 Yorumla VingÇiçeği +1 yıl Hiç arkadaşın yoksa senin durumun daha kötü Yorumla Soran +1 yıl Var da kafama uymuyorlar o yüzden yok gibi görüyorum 😀 Yorumla VingÇiçeği +1 yıl Haha mantıklı :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evde tek basıma keyifle oturucam arkadasa ne gerek var bosver😂
Var ya gerekk, sıkıcıı
Kozyatağı Hilton otel 🎄🎅❄️ buyur gel
Oooo napıyorsun oteldeee kim varr
Otelin Düzenlediği bir parti özel müşterilerine jest olarak gece 4 kadar eğlence aktiviteler var sonrası her davetliye ayrılan özel odada konaklama keyfi
Buyur gel istersen alkol kullaniyorsan
Uzakmış kozyatagi aslında güzel de 😀 alkol kullanırım evet
Sen nerdesin
Küçükçekmece
Yakın olsaydın alirdim seni ama bu saatte gelip dönmem zaman alır
İstek at istersen başka zaman bir pilan yaparız istersen
Var mı araban😀 alkol ne iciyosun
Araba var ama şu an oraya gelemem alkol ne istersen var bar self servis menü açık büfe sınır yok
Metrobüs tam önünde brakiyor gelmen yarım saati bulur atla gel
Başkasını bilmem ama ben birazdan evime gidicem
Kim var evde
Kimse yok ailem
Ailen olmasa beraber kutlar miydik 🥳🥳
Hayır
Peki
mastürbasyon yapıp oyun oynayacağım sonra uyurum
Ne oynicaksın
Mobile legends
İyi bakalım
Öyle
🙁🙁
Benim de en yalnız geçirdiğim yılbaşı olabilir🥹
Ahh 😔
Oturuyorum tv izlerim
Yalnız giricem yastığa sarılarak
Bende evde tek olacağım
Bende senin gibiyim😂
çalışacağım bugün
Yaa :(
hayat şartları işte alıştım artık 5 senedir
Kolay gelsin yeni yıl sana boll para getirsin 😊
teşekkürler önce sağlık sonra mutluluk üçüncü para :) sanada iyi seneler güzellikler esenlikler tüm dileklerin gerçek olsun ☘️⭐
Teşekkür ederim, umarım
rica ederim ☘️
Arkadaşım var ama evde olmam uygun görülüyor
Bu daha kötü 😐
Hiç arkadaşın yoksa senin durumun daha kötü
Var da kafama uymuyorlar o yüzden yok gibi görüyorum 😀
Haha mantıklı :D
Gel 😁
Bende evdeyim