Yeni yılda hayatınızdan arındırmak istediğiniz neler/hangi duygular var?

Yeni yılda hayatınızdan arındırmak istediğiniz neler/hangi duygular var?

Her şey arınsın, yeni yıla yeni bir sayfa açalım. Şu son birkaç yıl kimseye güzellikler getirmedi. Aksine olan güzellikleri de beraberinde alıp götürdü. Bu kadarını hak ediyoruz o yüzden.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 30 dan önce daha öfkeli tavırlarım vardı. 30 dan sonra sakinliği keşfettim. Dilerim daha da sakin olurum. Sakince bi nehir gibi akmak, bi meltem gibi esmek muazzam bi duygu. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Enerjimi düşüren insanlar, negatif insanlar , egolu insanlar , aptal ve ve boş yapan insanları hiç bir zaman hayatımda tutmuyorum bu yeni yildada bu düşüncelerim aynen geçerli olucaktır
Cevap
10Cevap
Arkadaş ortamımı değiştirmek. Mevcut arkadaş ortamım beni hem aşktan hem de hayatımdan soğuttu.
Hiç bir şey yokmuş :D şu an mükemmel her şey.
Mutsuzluk var aslında kötü düşünceler tüm hayatımı kapsıyor ama bunlar gitse iyi olurdu
arındırmak istediğim bir şey yok bolca huzur bolca mutluluk gelsin diyerek bekliyorum:) sadece
Olanlar mevcut kalsın kafi.. Gelecek ya da gidecek bir şey istemiyorum..
Karaktersiz insanlar ve kırık bir kalbim var kalp arinmaz yapıştırılır karaktersiz insanlarında arınması için kalbimde. Silinmesi lazım
Sigarayı bırakmak isterim. İyi bir arındırma olur benim açımdan
Tüm korkular ve endişeler.
daha çok kitap okumalıyım yeni bir dil daha öğrenmeliyim kendim için kendim içinnn
Yeni yıldan önce arınma işini hallettim
Bir sey yokki arindiralim. Ama üzerimdeki negatif enerji mutsuzluk gitsin isterdim.
Hiç bir şey yok.
Şu an için bişi yok...
Suriyeliler
Eskide kalan insanlar
Duygusal ilişkileri işten uzak tutmak
Özgüvensizlik
Mutlu olmak istiyorum
Toksik insanlar
Güzel çiçek
Bi aptala duyduğum ask
Kaygılarım gitsin.
ÜZgünlük