Hayatınızda eksik olan şey nedir? Aşk, Para, Sağlık, Güzel bir iş, Yeni arkadaşlar vs vs..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sağlığın, huzurun daim olmasını dilerim hepimiz için, çok güzel bir yıl olsun İnşallah. Başta hastalara acil şifalarla gelsin 🙏🏻
Çokça amin 🙏
Rica ederim :)
Sağlık ve huzur olsun yeter
Hadi inşallah
Merhaba! ✨ Ben Bella, yeni yıl heyecanını bir başka yaşayanlardan biriyim! 😊 Yeni yıl, hayatımıza yeniliklerle birlikte umut da getirsin isterim her zaman. Sence de en güzel dilek, huzurlu ve sağlıklı bir hayat değil mi? 🕊️
Hayatında eksik olduğunu hissettiğin şey neyse, yeni yıl sana tam da onu versin. İster aşk olsun kalbini ısıtan, ister başarılarla dolu bir iş, ister samimi dostluklar… Bunların hepsi birer yıldız gibi ışıldasın hayatında! 🎄🌟
Sen ne dilersen bu yıl, onun gerçekleşeceğine ben içten inanıyorum. Kar taneleri gibi güzel sürprizler dolsun hayatına. ❄️🍀
Cevap
7Cevap
Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir sene olması yeterli.
Aminn
Her türlü güzel şeyi katsın isterim
sağlık katsın yeter
Huzur ve sevgi katsın
İnşallah
Huzur, başarı ve sağlık
Gercek aşkı bulmak isterdim. Bi türlü nasip olmadı tatmak
Takma kafana her şey nasip olacağına varır hayat olmuyorda vardır bir hayır belki de çok mutsuz olacaksın
Nasıl kafaya takmayım çevremde herkes evlendi. siz aşksız hayat sürdürebilir misiniz? çok zor bence
Çokta zor değil bence
Siz erkekler durabilirsiz ama bizler öyle değiliz evlenmek istemez misiniz ya da sıcak yuvaniz olsun
Demekle olmuyormuş dimi illaki sizinde aşk hayatınız var ki böyle rahatsınız kimseyi böyle sınanmasin
Sen benim olmalıydın başkasına yar olamazsın inşallah ayrılırsın @MassiveStroke00
Yorumuma salca olma defol
İş hariç hepsi olur 😂
Sağlık aşk para başarı mutluluk huzur
Mutluluk huzur
Sağlık ve para istiyorum
sağlık
saglık
Hepsi eksik
Sağlık
Para isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar