2000'ler sıkıntı 👇2020 :beni değiştirdi.2021: beni kırdı.2022: gözlerimi açtı.2023 mü ben geçmişe dönüyorum 360 küsür gün boyunca bizim sıfadul eşgalül surat 😂
⭐🍀🍀 Film 2022 de koptu artık dünya topluca aynı anda gülecek gibi durmuyor fakat herkes kendine özel kaderini yaşar 2023 te ve sonrasında da Allah güldürsün amin kanka. 🍀🍀⭐😄😄
2023 kaosla geçecek bence. Öncelikle LGBT bireylerinin hakları alınırsa e5 e akın edecekler doğal olarak, Ardından aile bakanı diye oturan ama hiç bir şey yapamayan kadın gündeme gelecek diye düşünüyorum.. Erdoğan seçimi kazanamayacağını anlayınca farklı yollara başvurur diye düşünüyorum. Daha doğrusu yaşamadan bilemeyiz. O yüzden zamanla görürüz burada Yarın 31 aralık akrep burcu diye Google a aratan Aşko kızdan farkımız kalmaz. Şu an bembeyaz bir sayfaya sahibiz 2023 olarak ama kim o sayfayı kireletecek, kim kirleteni silecek görücez zamanla
Beklentim yok, hiçbir zaman olmadı. Her yıl bir öncekinin devamı bence. Bunun ne önemi var gerçi şu ekonomik olaylara insanlar ne kadar mutlu olabilirler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
2023 bütün olumsuzluklarını kayıplarını telafi edeceğin bir yıl olmasını diliyorum sağlıklı çok daha mutlu olman dileğiyle canım 😊😘