Yeni Yıl Yılbaşı ritüellerini uyguluyor musunuz? mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Selâmm 🧚🏻Daha önce hiç yılbaşı ritüeli uygulamadım bu sene belki yapabilirim 💁🏼♀️ Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık hak ettiği yerde! 😎 Yılbaşı ritüellerini uyguluyor musunuz? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 440 cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Hiç yapmadım yapacak zamanımında olacağını sanmıyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır uygulamıyorum :D uyguladığım tek rutiel film izlemek şarkı dinlemek ve hiç bir şey yapmamak 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl #selamgençlik 🍀🍀⭐🍀🍀 Hristiyan dostlarımızın Noellerini kutluyorum herhangi bi ritüelim yok.🍀🍀⭐#tubasueda 🍀🍀 1 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Bütün hafta kırmızı donla geziyorum, bakalım. Giydiğimden bu yana kızlar dm kutumu doldurdu. Önce ben önce ben diye 😂 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Pek tarzım değil. Ama ailelerin bir araya getirmek için bir bahane olabilir. 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yıl başını bahane edip hindi yiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Selam gadası 🙃
Hiç yapmadım yapacak zamanımında olacağını sanmıyorum.
Hayır uygulamıyorum :D uyguladığım tek rutiel film izlemek şarkı dinlemek ve hiç bir şey yapmamak
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Hristiyan dostlarımızın Noellerini kutluyorum herhangi bi ritüelim yok.🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Bütün hafta kırmızı donla geziyorum, bakalım. Giydiğimden bu yana kızlar dm kutumu doldurdu. Önce ben önce ben diye 😂
yılbaşı ritüellerine bakışım 😂😂
Pek tarzım değil. Ama ailelerin bir araya getirmek için bir bahane olabilir.
Yıl başını bahane edip hindi yiyorum
Ritüelim yok
İlk defa duydum ve yavrum
Hayır uygulamıyorum.
Uygulamıyorum, gerke de duymuyorum.
Yok hiç böyle şeyler yapmam
Bilmiyodum bunu uygulayabilirim 🥰
İlk defa duyuyorum bu ritüeli.
İlk defa duydum ritüel 🙄
Hayır.
Hayır
Ritüeli de neymiş