Yeni Yıl Şok, şok, şok Novel'den üyelere yılbaşı falı sizi neler bekliyor söylememi ister misiniz? novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yılbaşı size nasıl geleek ve neler olacak söylememi ister misiniz?Şaka kaldıramayacaklar dikkat etsin :) Şok, şok, şok Novel'den üyelere yılbaşı falı sizi neler bekliyor söylememi ister misiniz? Cevapla Fal Soruları Şok Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Söyle bakayım abim 2023 te beni neler bekliyor? 1 5 Yorumla novel +1 yıl Gözlerim kamaşıyor sende ama zorluyorum bakmak için kardeşlerin gülü :)bir iki net karar ile her şey muazzam olacak anaaa bunları da yapacaksın ya ahanda ben dedim :) Yorumla Bikız99 +1 yıl Ay neleri yapıcam😂 Yorumla novel +1 yıl o an anlarsın bence :) Yorumla Bikız99 +1 yıl Hadi bakalım Yorumla novel +1 yıl Merakla bekliyoruz ☺️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben şoka girmek istemiyorum BİM e girsem olur mu? 1 5 Yorumla novel +1 yıl BİM iyidir valla en ucuz orası anasını satim :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Yeni yıl falı bile parayla vay arkadaş :D neyse iyi bir şeyler sallasana abi novel +1 yıl İnanmayacaksın ama yine güzel bir aşk görünmüyor ,:, D u Barış_LonelyForever +1 yıl Aa nasıl olur çok şaşırdım bu gerçeği reddediyorum :d novel +1 yıl her şey reddetmekle başlar unutma :D
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Zahmet olmayacaksa bana da bakiver bı fal (!) 1 4 Yorumla novel +1 yıl Ne zahmeti yahu :)Bu yıl güzel haberler gelecek sana. Bir adım bekliyor gibi her şey Yorumla igdonducakss +1 yıl Sevindim, zahmet olmamasına..Teşekkürler güzel falın için Yorumla novel +1 yıl Ne demek 😊 her zaman bekleriz Yorumla tugkantwo +1 yıl sadece yıl degişmiş olucak benim için Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hadi hadii az çok biliyorsundur beni soru görüşlerde göre göre 😀 2 5 Yorumla novel +1 yıl öyle dedin bildiğimi de unuttum ama eğlenceli ve fırlama halin biraz durulacak gibi :D Yorumla ZEYNPPZM +1 yıl Kocam olacak mı kocam😀 Yorumla novel +1 yıl beklediğim soru ama cinsiyet bile değiştirebilirsin bırak kocayı :D Yorumla ZEYNPPZM +1 yıl Neeh, nedenn Yorumla novel +1 yıl Birilerini denemek için gerçekten değil. :) Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İyi şeyler söyle lütfen 🙂 1 2 Yorumla novel +1 yıl isterdim de bir iş var onu çözen yoluna girecek gibi ama Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl 🙏 her şey yolunda sağol 🙂 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Günaydın reis gönder gelsin 1 2 Yorumla novel +1 yıl Bakış açın genişlediğinde olacak inanıyorum Yorumla Zlatan_red +1 yıl Eyvallah reis ☺️☺️ Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Hadi söyle bakalım 1 5 Yorumla novel +1 yıl Yılbaşında sarhoş olana kadar içme ya, üzümlmeed geçecek bence Yorumla Pikauv +1 yıl What? 😄 Yorumla novel +1 yıl Jeg synes hun er en blid og godmodig kvinne uten kvinne. Men å være trist og bli full er ikke noe for deg. Du må kjempe med et nøkternt hodeSayende yeni bir dil öğreniyorum :D Yorumla Pikauv +1 yıl 😂😂 Yorumla novel +1 yıl :) :) Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Benim falımda çıkan zaten belli , darısı diğerlerinin başına 🤸🥳 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Buyur novel cim 1 4 Yorumla novel +1 yıl Dostum bir evlilik veya ciddi bir durum var mı, yoksa da olabilir bak benden demesi. Yorumla 44asi44 +1 yıl Evliyim 😃😃 Yorumla novel +1 yıl harem kuracağın hiç aklıma gelmezdi :D :D Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Ne bekliyor 😳😳 heyecan yaptım 😄 1 3 Yorumla novel +1 yıl Bu sene de fırlama olacağın yönünde iİstihbarat var. Yorumla flaneurx +1 yıl Severimm 🤭🤭 Yorumla novel +1 yıl bilirim :) Yorumla
Delikanlisback Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 +1 yıl Yesss 1 3 Yorumla novel +1 yıl Çevrende çok kız görüyorum :D Yorumla Delikanlisback +1 yıl Ağzından bal damlıyor hadi inşallah😀😂 Yorumla novel +1 yıl harbiden öyle :D Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl İsterim 👂 1 3 Yorumla novel +1 yıl Sana canlı canlı bakıcam Can :) Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Kendi falına bakmış oldun sanki sjshs Yorumla novel +1 yıl Çok normal bir durum benim için. :) birebir söyleyeceklerim var :D Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bakasın bee yakışıklı benim sonum nedir?😅 1 7 Yorumla novel +1 yıl evet görüyorum :) gözlerin bozuk biraz :D bana da yakışıklı dedin yaküçük bir hamlede mutluluk görüyorum. Yüzün gülüyor hayırdır inşallah Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Teşekkür gönüllerin yakışıklısı Yorumla novel +1 yıl Ben teşekkür ederim :) Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Mutluyum sağlık yeni yıl herşeyim var şükür sende mutlu olllll🤗🤗🤗 Yorumla novel +1 yıl şaka bir yana en önemlisi de sağlık. Sağlık olunca gerisi çok kolay gibi :) Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Tabiki şükür allah'a 🙇🙏 Yorumla novel +1 yıl :) :) Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Bak bakalım neler olacak 😊 1 4 Yorumla novel +1 yıl Sen ölümüne dinlenmek istiyorsun :) ama o iş zor ya Yorumla saskinomayra +1 yıl Zor di mi.. Bari bi tatil olsa falımda.. yok mu? Yorumla novel +1 yıl tatili ben sana diyecektim :) * ayapabileceğin demiyorum yine zor olarak görüyorum. Hiç beklenmedik bir Muğla tatili çıkarsa hemen evet de :) Yorumla saskinomayra +1 yıl Tamamdır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl duymak isterim, ama geç kalmışım 😕 1 10 Yorumla novel +1 yıl Niye geç kaldın yeni yıla girmedik ki daha :Dbenzerlikler canını sıkıyor sanırım. Ama halan o mu diyenler uyuz ediyor oalbilir. Kimseyi takmadığınd aher şey hoş oalcak be :D Cevap sahibi +1 yıl şey yani soruya geç kalmışım 😅hoş gelsin o zaman 😄 novel +1 yıl Hiç geç değil :) gördüğün her an yenidir bazen ben 15 gün öncesi sorusuna görüş attığımı fark ediyorum D Cevap sahibi +1 yıl evet yenidir bak o doğru 😄 novel +1 yıl Haklıyım dimi 🙃 Cevap sahibi +1 yıl yess 😎 Cevap sahibi +1 yıl 😅😅 novel +1 yıl Uwww😛😛 Cevap sahibi +1 yıl 😂😂ben kaçtım, iyi geceler 😄 novel +1 yıl İyi geceler 😇
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 623 cevap paylaştı. Söyle gardaṣ 1 3 Yorumla novel +1 yıl Sende bir kaç kız var :) sürüsüne bereket dicen Yorumla emre00 +1 yıl Owww aman Tanrım 🤩 Yorumla novel +1 yıl miss :D Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Genelde aynı şeyleri söylemişsin şaşırt beni. 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Söyle reis 1 3 Yorumla novel +1 yıl Asıl küreklere ağır ağır çek uzak kıyılara götür sandalcı Müslüm Gürses şarkısı :)Ama sen uzak kıyılara gitme bazı şeyleri yakında ara derim Yorumla delidayı0234 +1 yıl Eyvallah reis tavsiyen için yakında ara demişsin yakınım hep beni sırtımda bıçaklamak için zaman koluyor Yorumla novel +1 yıl aman dikkat :) Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hadi söyle 1 2 Yorumla novel +1 yıl Ağır dertleri tekme tokat dövüp sağlam basan bir kadın. İlerleyen günlerde çok daha güzel şeyler olacak senin için. :) Yorumla Illecebrous +1 yıl İnşallah Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evet, 1 3 Yorumla novel +1 yıl Sen, bir aşk ve sevgi bekliyorsun ama yeni yılda da işin zor :) Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Aşk ve sevgi beklemiyorum, bunun neşe ve mutluluk kısmına da bakar mısın Yorumla novel +1 yıl Aşlk ve sevgi beklemediğin anda vurur ama :) sende bir olumsuz hava seziyorum o bulutları dağıttığında neşen çok yakın aslında Yorumla
Miyeran Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Olur 1 1 Yorumla novel +1 yıl Yalnızlık görüyorum :( hemde dibine kadar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Söyle bakayım abim 2023 te beni neler bekliyor?
Gözlerim kamaşıyor sende ama zorluyorum bakmak için kardeşlerin gülü :)
bir iki net karar ile her şey muazzam olacak anaaa bunları da yapacaksın ya ahanda ben dedim :)
Ay neleri yapıcam😂
o an anlarsın bence :)
Hadi bakalım
Merakla bekliyoruz ☺️
Ben şoka girmek istemiyorum BİM e girsem olur mu?
BİM iyidir valla en ucuz orası anasını satim :D
Yeni yıl falı bile parayla vay arkadaş :D neyse iyi bir şeyler sallasana abi
İnanmayacaksın ama yine güzel bir aşk görünmüyor ,:, D
Aa nasıl olur çok şaşırdım bu gerçeği reddediyorum :d
her şey reddetmekle başlar unutma :D
Zahmet olmayacaksa bana da bakiver bı fal (!)
Ne zahmeti yahu :)
Bu yıl güzel haberler gelecek sana. Bir adım bekliyor gibi her şey
Sevindim, zahmet olmamasına..
Teşekkürler güzel falın için
Ne demek 😊 her zaman bekleriz
sadece yıl degişmiş olucak benim için
Hadi hadii az çok biliyorsundur beni soru görüşlerde göre göre 😀
öyle dedin bildiğimi de unuttum ama eğlenceli ve fırlama halin biraz durulacak gibi :D
Kocam olacak mı kocam😀
beklediğim soru ama cinsiyet bile değiştirebilirsin bırak kocayı :D
Neeh, nedenn
Birilerini denemek için gerçekten değil. :)
İyi şeyler söyle lütfen 🙂
isterdim de bir iş var onu çözen yoluna girecek gibi ama
🙏 her şey yolunda sağol 🙂
Günaydın reis gönder gelsin
Bakış açın genişlediğinde olacak inanıyorum
Eyvallah reis ☺️☺️
Hadi söyle bakalım
Yılbaşında sarhoş olana kadar içme ya, üzümlmeed geçecek bence
What? 😄
Jeg synes hun er en blid og godmodig kvinne uten kvinne. Men å være trist og bli full er ikke noe for deg. Du må kjempe med et nøkternt hode
Sayende yeni bir dil öğreniyorum :D
😂😂
:) :)
Benim falımda çıkan zaten belli , darısı diğerlerinin başına 🤸🥳
Buyur novel cim
Dostum bir evlilik veya ciddi bir durum var mı, yoksa da olabilir bak benden demesi.
Evliyim 😃😃
harem kuracağın hiç aklıma gelmezdi :D :D
😃😃😃
Ne bekliyor 😳😳 heyecan yaptım 😄
Bu sene de fırlama olacağın yönünde iİstihbarat var.
Severimm 🤭🤭
bilirim :)
Yesss
Çevrende çok kız görüyorum :D
Ağzından bal damlıyor hadi inşallah😀😂
harbiden öyle :D
İsterim 👂
Sana canlı canlı bakıcam Can :)
Kendi falına bakmış oldun sanki sjshs
Çok normal bir durum benim için. :)
birebir söyleyeceklerim var :D
Bakasın bee yakışıklı benim sonum nedir?😅
evet görüyorum :) gözlerin bozuk biraz :D bana da yakışıklı dedin ya
![Şok, şok, şok Novel'den üyelere yılbaşı falı sizi neler bekliyor söylememi ister misiniz?]()
küçük bir hamlede mutluluk görüyorum. Yüzün gülüyor hayırdır inşallah
Teşekkür gönüllerin yakışıklısı
Ben teşekkür ederim :)
Mutluyum sağlık yeni yıl herşeyim var şükür sende mutlu olllll🤗🤗🤗
şaka bir yana en önemlisi de sağlık. Sağlık olunca gerisi çok kolay gibi :)
Tabiki şükür allah'a 🙇🙏
:) :)
Bak bakalım neler olacak 😊
Sen ölümüne dinlenmek istiyorsun :) ama o iş zor ya
Zor di mi.. Bari bi tatil olsa falımda.. yok mu?
tatili ben sana diyecektim :) * ayapabileceğin demiyorum yine zor olarak görüyorum. Hiç beklenmedik bir Muğla tatili çıkarsa hemen evet de :)
Tamamdır
duymak isterim, ama geç kalmışım 😕
Niye geç kaldın yeni yıla girmedik ki daha :D
benzerlikler canını sıkıyor sanırım. Ama halan o mu diyenler uyuz ediyor oalbilir. Kimseyi takmadığınd aher şey hoş oalcak be :D
şey yani soruya geç kalmışım 😅
hoş gelsin o zaman 😄
Hiç geç değil :) gördüğün her an yenidir bazen ben 15 gün öncesi sorusuna görüş attığımı fark ediyorum D
evet yenidir bak o doğru 😄
Haklıyım dimi 🙃
yess 😎
😅😅
Uwww😛😛
😂😂
ben kaçtım, iyi geceler 😄
İyi geceler 😇
Söyle gardaṣ
Sende bir kaç kız var :) sürüsüne bereket dicen
Owww aman Tanrım 🤩
miss :D
Genelde aynı şeyleri söylemişsin şaşırt beni.
Söyle reis
Asıl küreklere ağır ağır çek uzak kıyılara götür sandalcı Müslüm Gürses şarkısı :)
Ama sen uzak kıyılara gitme bazı şeyleri yakında ara derim
Eyvallah reis tavsiyen için yakında ara demişsin yakınım hep beni sırtımda bıçaklamak için zaman koluyor
aman dikkat :)
Hadi söyle
Ağır dertleri tekme tokat dövüp sağlam basan bir kadın. İlerleyen günlerde çok daha güzel şeyler olacak senin için. :)
İnşallah
Evet,
Sen, bir aşk ve sevgi bekliyorsun ama yeni yılda da işin zor :)
Aşk ve sevgi beklemiyorum, bunun neşe ve mutluluk kısmına da bakar mısın
Aşlk ve sevgi beklemediğin anda vurur ama :) sende bir olumsuz hava seziyorum o bulutları dağıttığında neşen çok yakın aslında
Olur
Yalnızlık görüyorum :( hemde dibine kadar.