Yeni Yıl Şok, şok, şok Novel'den üyelere yılbaşı falı sizi neler bekliyor söylememi ister misiniz? novelFenomen Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yılbaşı size nasıl geleek ve neler olacak söylememi ister misiniz?Şaka kaldıramayacaklar dikkat etsin :) Şok, şok, şok Novel'den üyelere yılbaşı falı sizi neler bekliyor söylememi ister misiniz? Cevapla 21 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
igdonducakssFenomen Takip Et Guru Yaş: 22 11 ay Zahmet olmayacaksa bana da bakiver bı fal (!) 1 4 Yorumla novel 11 ay Ne zahmeti yahu :)Bu yıl güzel haberler gelecek sana. Bir adım bekliyor gibi her şey Yorumla igdonducakss 11 ay Sevindim, zahmet olmamasına..Teşekkürler güzel falın için Yorumla novel 11 ay Ne demek 😊 her zaman bekleriz Yorumla tugkantwo 11 ay sadece yıl degişmiş olucak benim için Yorumla
Bikız99Fenomen Takip Et Master Yaş: 24 11 ay Söyle bakayım abim 2023 te beni neler bekliyor? 1 5 Yorumla novel 11 ay Gözlerim kamaşıyor sende ama zorluyorum bakmak için kardeşlerin gülü :)bir iki net karar ile her şey muazzam olacak anaaa bunları da yapacaksın ya ahanda ben dedim :) Yorumla Bikız99 11 ay Ay neleri yapıcam😂 Yorumla novel 11 ay o an anlarsın bence :) Yorumla Bikız99 11 ay Hadi bakalım Yorumla novel 11 ay Merakla bekliyoruz ☺️ Yorumla
Zlatan_redFenomen Takip Et Master Yaş: 34 11 ay Günaydın reis gönder gelsin 1 2 Yorumla novel 11 ay Bakış açın genişlediğinde olacak inanıyorum Yorumla Zlatan_red 11 ay Eyvallah reis ☺️☺️ Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 97% 11 ay Hadi hadii az çok biliyorsundur beni soru görüşlerde göre göre 😀 2 5 Yorumla novel 11 ay öyle dedin bildiğimi de unuttum ama eğlenceli ve fırlama halin biraz durulacak gibi :D Yorumla ZEYNPPZM 11 ay Kocam olacak mı kocam😀 Yorumla novel 11 ay beklediğim soru ama cinsiyet bile değiştirebilirsin bırak kocayı :D Yorumla ZEYNPPZM 11 ay Neeh, nedenn Yorumla novel 11 ay Birilerini denemek için gerçekten değil. :) Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 11 ay İyi şeyler söyle lütfen 🙂 1 2 Yorumla novel 11 ay isterdim de bir iş var onu çözen yoluna girecek gibi ama Yorumla SevmekGuzel007 11 ay 🙏 her şey yolunda sağol 🙂 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 11 ay Yeni Yıl konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben şoka girmek istemiyorum BİM e girsem olur mu? 1 5 Yorumla novel 11 ay BİM iyidir valla en ucuz orası anasını satim :D Barış_LonelyForever 11 ay Yeni yıl falı bile parayla vay arkadaş :D neyse iyi bir şeyler sallasana abi novel 11 ay İnanmayacaksın ama yine güzel bir aşk görünmüyor ,:, D Barış_LonelyForever 11 ay Aa nasıl olur çok şaşırdım bu gerçeği reddediyorum :d novel 11 ay her şey reddetmekle başlar unutma :D
PikauvFenomen Takip Et Guru Yaş: 27 11 ay Hadi söyle bakalım 1 5 Yorumla novel 11 ay Yılbaşında sarhoş olana kadar içme ya, üzümlmeed geçecek bence Yorumla Pikauv 11 ay What? 😄 Yorumla novel 11 ay Jeg synes hun er en blid og godmodig kvinne uten kvinne. Men å være trist og bli full er ikke noe for deg. Du må kjempe med et nøkternt hodeSayende yeni bir dil öğreniyorum :D Yorumla Pikauv 11 ay 😂😂 Yorumla novel 11 ay :) :) Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 54 11 ay Benim falımda çıkan zaten belli , darısı diğerlerinin başına 🤸🥳 1 0 Yorumla
44asi44Fenomen Takip Et Master Yaş: 33 11 ay Buyur novel cim 1 4 Yorumla novel 11 ay Dostum bir evlilik veya ciddi bir durum var mı, yoksa da olabilir bak benden demesi. Yorumla 44asi44 11 ay Evliyim 😃😃 Yorumla novel 11 ay harem kuracağın hiç aklıma gelmezdi :D :D Yorumla 44asi44 11 ay 😃😃😃 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 123 , eic 55% 11 ay Ne bekliyor 😳😳 heyecan yaptım 😄 1 3 Yorumla novel 11 ay Bu sene de fırlama olacağın yönünde iİstihbarat var. Yorumla flaneurx 11 ay Severimm 🤭🤭 Yorumla novel 11 ay bilirim :) Yorumla
DelikanlisbackFenomen Takip Et Yoda Yaş: 28 11 ay Yesss 1 3 Yorumla novel 11 ay Çevrende çok kız görüyorum :D Yorumla Delikanlisback 11 ay Ağzından bal damlıyor hadi inşallah😀😂 Yorumla novel 11 ay harbiden öyle :D Yorumla
s PiLLy_BheBekFenomen Takip Et Master Yaş: 28 11 ay İsterim 👂 1 3 Yorumla novel 11 ay Sana canlı canlı bakıcam Can :) Yorumla PiLLy_BheBek 11 ay Kendi falına bakmış oldun sanki sjshs Yorumla novel 11 ay Çok normal bir durum benim için. :) birebir söyleyeceklerim var :D Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Bakasın bee yakışıklı benim sonum nedir?😅 1 7 Yorumla novel 11 ay evet görüyorum :) gözlerin bozuk biraz :D bana da yakışıklı dedin yaküçük bir hamlede mutluluk görüyorum. Yüzün gülüyor hayırdır inşallah Yorumla yanlızkalplerr 11 ay Teşekkür gönüllerin yakışıklısı Yorumla novel 11 ay Ben teşekkür ederim :) Yorumla yanlızkalplerr 11 ay Mutluyum sağlık yeni yıl herşeyim var şükür sende mutlu olllll🤗🤗🤗 Yorumla novel 11 ay şaka bir yana en önemlisi de sağlık. Sağlık olunca gerisi çok kolay gibi :) Yorumla yanlızkalplerr 11 ay Tabiki şükür allah'a 🙇🙏 Yorumla novel 11 ay :) :) Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 45 , eic 49% 11 ay Bak bakalım neler olacak 😊 1 4 Yorumla novel 11 ay Sen ölümüne dinlenmek istiyorsun :) ama o iş zor ya Yorumla saskinomayra 11 ay Zor di mi.. Bari bi tatil olsa falımda.. yok mu? Yorumla novel 11 ay tatili ben sana diyecektim :) * ayapabileceğin demiyorum yine zor olarak görüyorum. Hiç beklenmedik bir Muğla tatili çıkarsa hemen evet de :) Yorumla saskinomayra 11 ay Tamamdır Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay duymak isterim, ama geç kalmışım 😕 1 10 Yorumla novel 11 ay Niye geç kaldın yeni yıla girmedik ki daha :Dbenzerlikler canını sıkıyor sanırım. Ama halan o mu diyenler uyuz ediyor oalbilir. Kimseyi takmadığınd aher şey hoş oalcak be :D Cevap sahibi 11 ay şey yani soruya geç kalmışım 😅hoş gelsin o zaman 😄 novel 11 ay Hiç geç değil :) gördüğün her an yenidir bazen ben 15 gün öncesi sorusuna görüş attığımı fark ediyorum D Cevap sahibi 11 ay evet yenidir bak o doğru 😄 novel 11 ay Haklıyım dimi 🙃 Cevap sahibi 11 ay yess 😎 Cevap sahibi 11 ay 😅😅 novel 11 ay Uwww😛😛 Cevap sahibi 11 ay 😂😂ben kaçtım, iyi geceler 😄 novel 11 ay İyi geceler 😇
emre00Fenomen Takip Et Master Yaş: 38 11 ay Yeni Yıl konusunda 415 cevap paylaştı. Söyle gardaṣ 1 3 Yorumla novel 11 ay Sende bir kaç kız var :) sürüsüne bereket dicen Yorumla emre00 11 ay Owww aman Tanrım 🤩 Yorumla novel 11 ay miss :D Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Genelde aynı şeyleri söylemişsin şaşırt beni. 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 41% 11 ay Söyle reis 1 3 Yorumla novel 11 ay Asıl küreklere ağır ağır çek uzak kıyılara götür sandalcı Müslüm Gürses şarkısı :)Ama sen uzak kıyılara gitme bazı şeyleri yakında ara derim Yorumla delidayı0234 11 ay Eyvallah reis tavsiyen için yakında ara demişsin yakınım hep beni sırtımda bıçaklamak için zaman koluyor Yorumla novel 11 ay aman dikkat :) Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 11 ay Hadi söyle 1 2 Yorumla novel 11 ay Ağır dertleri tekme tokat dövüp sağlam basan bir kadın. İlerleyen günlerde çok daha güzel şeyler olacak senin için. :) Yorumla Illecebrous 11 ay İnşallah Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 11 ay Evet, 1 3 Yorumla novel 11 ay Sen, bir aşk ve sevgi bekliyorsun ama yeni yılda da işin zor :) Yorumla Çiçekaçmayankaktüs 11 ay Aşk ve sevgi beklemiyorum, bunun neşe ve mutluluk kısmına da bakar mısın Yorumla novel 11 ay Aşlk ve sevgi beklemediğin anda vurur ama :) sende bir olumsuz hava seziyorum o bulutları dağıttığında neşen çok yakın aslında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zahmet olmayacaksa bana da bakiver bı fal (!)
Ne zahmeti yahu :)
Bu yıl güzel haberler gelecek sana. Bir adım bekliyor gibi her şey
Sevindim, zahmet olmamasına..
Teşekkürler güzel falın için
Ne demek 😊 her zaman bekleriz
sadece yıl degişmiş olucak benim için
Söyle bakayım abim 2023 te beni neler bekliyor?
Gözlerim kamaşıyor sende ama zorluyorum bakmak için kardeşlerin gülü :)
bir iki net karar ile her şey muazzam olacak anaaa bunları da yapacaksın ya ahanda ben dedim :)
Ay neleri yapıcam😂
o an anlarsın bence :)
Hadi bakalım
Merakla bekliyoruz ☺️
Günaydın reis gönder gelsin
Bakış açın genişlediğinde olacak inanıyorum
Eyvallah reis ☺️☺️
Hadi hadii az çok biliyorsundur beni soru görüşlerde göre göre 😀
öyle dedin bildiğimi de unuttum ama eğlenceli ve fırlama halin biraz durulacak gibi :D
Kocam olacak mı kocam😀
beklediğim soru ama cinsiyet bile değiştirebilirsin bırak kocayı :D
Neeh, nedenn
Birilerini denemek için gerçekten değil. :)
İyi şeyler söyle lütfen 🙂
isterdim de bir iş var onu çözen yoluna girecek gibi ama
🙏 her şey yolunda sağol 🙂
Ben şoka girmek istemiyorum BİM e girsem olur mu?
BİM iyidir valla en ucuz orası anasını satim :D
Yeni yıl falı bile parayla vay arkadaş :D neyse iyi bir şeyler sallasana abi
İnanmayacaksın ama yine güzel bir aşk görünmüyor ,:, D
Aa nasıl olur çok şaşırdım bu gerçeği reddediyorum :d
her şey reddetmekle başlar unutma :D
Hadi söyle bakalım
Yılbaşında sarhoş olana kadar içme ya, üzümlmeed geçecek bence
What? 😄
Jeg synes hun er en blid og godmodig kvinne uten kvinne. Men å være trist og bli full er ikke noe for deg. Du må kjempe med et nøkternt hode
Sayende yeni bir dil öğreniyorum :D
😂😂
:) :)
Benim falımda çıkan zaten belli , darısı diğerlerinin başına 🤸🥳
Buyur novel cim
Dostum bir evlilik veya ciddi bir durum var mı, yoksa da olabilir bak benden demesi.
Evliyim 😃😃
harem kuracağın hiç aklıma gelmezdi :D :D
😃😃😃
Ne bekliyor 😳😳 heyecan yaptım 😄
Bu sene de fırlama olacağın yönünde iİstihbarat var.
Severimm 🤭🤭
bilirim :)
Yesss
Çevrende çok kız görüyorum :D
Ağzından bal damlıyor hadi inşallah😀😂
harbiden öyle :D
İsterim 👂
Sana canlı canlı bakıcam Can :)
Kendi falına bakmış oldun sanki sjshs
Çok normal bir durum benim için. :)
birebir söyleyeceklerim var :D
Bakasın bee yakışıklı benim sonum nedir?😅
evet görüyorum :) gözlerin bozuk biraz :D bana da yakışıklı dedin ya
![Şok, şok, şok Novel'den üyelere yılbaşı falı sizi neler bekliyor söylememi ister misiniz?]()
küçük bir hamlede mutluluk görüyorum. Yüzün gülüyor hayırdır inşallah
Teşekkür gönüllerin yakışıklısı
Ben teşekkür ederim :)
Mutluyum sağlık yeni yıl herşeyim var şükür sende mutlu olllll🤗🤗🤗
şaka bir yana en önemlisi de sağlık. Sağlık olunca gerisi çok kolay gibi :)
Tabiki şükür allah'a 🙇🙏
:) :)
Bak bakalım neler olacak 😊
Sen ölümüne dinlenmek istiyorsun :) ama o iş zor ya
Zor di mi.. Bari bi tatil olsa falımda.. yok mu?
tatili ben sana diyecektim :) * ayapabileceğin demiyorum yine zor olarak görüyorum. Hiç beklenmedik bir Muğla tatili çıkarsa hemen evet de :)
Tamamdır
duymak isterim, ama geç kalmışım 😕
Niye geç kaldın yeni yıla girmedik ki daha :D
benzerlikler canını sıkıyor sanırım. Ama halan o mu diyenler uyuz ediyor oalbilir. Kimseyi takmadığınd aher şey hoş oalcak be :D
şey yani soruya geç kalmışım 😅
hoş gelsin o zaman 😄
Hiç geç değil :) gördüğün her an yenidir bazen ben 15 gün öncesi sorusuna görüş attığımı fark ediyorum D
evet yenidir bak o doğru 😄
Haklıyım dimi 🙃
yess 😎
😅😅
Uwww😛😛
😂😂
ben kaçtım, iyi geceler 😄
İyi geceler 😇
Söyle gardaṣ
Sende bir kaç kız var :) sürüsüne bereket dicen
Owww aman Tanrım 🤩
miss :D
Genelde aynı şeyleri söylemişsin şaşırt beni.
Söyle reis
Asıl küreklere ağır ağır çek uzak kıyılara götür sandalcı Müslüm Gürses şarkısı :)
Ama sen uzak kıyılara gitme bazı şeyleri yakında ara derim
Eyvallah reis tavsiyen için yakında ara demişsin yakınım hep beni sırtımda bıçaklamak için zaman koluyor
aman dikkat :)
Hadi söyle
Ağır dertleri tekme tokat dövüp sağlam basan bir kadın. İlerleyen günlerde çok daha güzel şeyler olacak senin için. :)
İnşallah
Evet,
Sen, bir aşk ve sevgi bekliyorsun ama yeni yılda da işin zor :)
Aşk ve sevgi beklemiyorum, bunun neşe ve mutluluk kısmına da bakar mısın
Aşlk ve sevgi beklemediğin anda vurur ama :) sende bir olumsuz hava seziyorum o bulutları dağıttığında neşen çok yakın aslında