Yeni Yıl Yılbaşı yaklaşırken neler yapıyorsunuz? Dark_shadow Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yılbaşı yaklaşırken yılbaşıyla ilgili ne yapıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Geri sayım yaparken neler yapıyorsunuz yılbaşı gelmeden Yılbaşı yaklaşırken neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl belki sarhoş olabilirim belki bir kitap ile uyuyakabilirim belli olmaz :) 0 32 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Yılbaşı gününden bahsetmiyorum Yorumla mert5599 +1 yıl ben gene şarap içip kitap okuyorum :D extra bişey yok Yorumla Dark_shadow +1 yıl Sendende bir şey çıkmadı 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl sana ne lazım gölgecim Yorumla Dark_shadow +1 yıl 5599 toplamı lazım 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl hesapla bulursun ya canım benim Yorumla Dark_shadow +1 yıl İlkokul terkim 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl okumanın yaşı yok biryerden başlamak lazım Yorumla Dark_shadow +1 yıl Peki söyler mısın nerden başlamamı önerirsin hesaplamakta zorlanıyorum 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl ilk önce aynanın karşısında baktığında gördüğünden sonrasında isteyip göremediğinden başlaman gerekli Yorumla Dark_shadow +1 yıl Ayna ayna soyle bana nerden başlamalıyım 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl sen hayattan ne istiyorsun gölgecim Yorumla Dark_shadow +1 yıl Hayat beni ne hallere soktun 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl sen eğlenmeye çalışan mutlu olmak isteyen ama sürekli engeller yaratansın dimi shadow Yorumla Dark_shadow +1 yıl Ha şunu bileydin 😅 çocukluğuma inelim 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl 1970 lere mi gidelim şimdi :) Yorumla Dark_shadow +1 yıl Sana bir tahmin hakkı daha veriyorum bakalım bulabilecek misin😅 Yorumla mert5599 +1 yıl siz kadınların yaptığı tek şey umut vermektir extra bişey veremezsiniz :) Yorumla Dark_shadow +1 yıl Çok dertlisin bu konuda 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl senin yüzünden niye hayallerimizle oynadınız Yorumla Dark_shadow +1 yıl İçkiyi fazla kaçırdın heralde 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl çay içtim ya 2 şekerli yapıyorum arada böyle çılgınlıklar Yorumla Dark_shadow +1 yıl Çılgın çocuk seni 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl alice harikalar diyarında yolun düşerse uğra Yorumla Dark_shadow +1 yıl Beyaz tavşanı takıp ederim 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl kral aslancık buradayken beyaz tavşan hiç hoş değil Yorumla Dark_shadow +1 yıl Teneke adamı tercih ederim 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl tenekeyi tercih edersen çok ucuza gidersin hazır hurdanın fiyatıda düşmüşken Yorumla Dark_shadow +1 yıl Hazır hurda istemiyorum ben 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl üretmek senin elinde o vakit Yorumla Dark_shadow +1 yıl Hadi ikircikli geceler sana 😅 Yorumla mert5599 +1 yıl hayatım ben seni anlamıyorum daha temiz türkçe lütfen Yorumla
Nurertnn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mümkünse yatıp uyumak istiyorum 1 3 Yorumla Dark_shadow +1 yıl İyi uykular Yorumla Nurertnn +1 yıl Bu ışıltı hayatı ben secmedim Yorumla Dark_shadow +1 yıl Ben seçilmem seçerim Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yatiş bi bk yapmıyom 0 4 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Gece gece korkuttun beni 😅 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Niye korkuyon wfhghf Yorumla Dark_shadow +1 yıl Resmin korkuttu beni 😅 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Villada parti var 9 kiz 13 erkek 0 5 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Kop kop 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de gel Yorumla Dark_shadow +1 yıl Tamam geliyorum 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelemezsin parti almanyada 😂 Yorumla Dark_shadow +1 yıl İlk uçakla ordayım 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değişik ne yapmamız lazım 0 6 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Ben soruyorum sende bana soruyorsun 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bişey gelmedi senin tavsiyen Yorumla Dark_shadow +1 yıl Yılbaşı ile ilgili içecekler, yılbaşı mekanları, yılbaşı oyunları, yılbaşı kitapları, yilbaşı yemek tarifleri, yaklaşırken yılbaşı temizliği, ev süsleme v. s. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani yılbaşı diye değil her zaman iciyoz bu dediğin gelenceli şeyleri biz yapiyoruz Yorumla Dark_shadow +1 yıl Canın nasıl isterse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey yapmadım 0 1 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Neden? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anlamsız bir gün 0 28 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Mr Kaos iş başında 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama kapitalizm bu millete harcama yaptırıma derdindeler. Başka gün kutlama yapın. Dini olarak değil bak sırf kapitalizim oyunu bu Yorumla Dark_shadow +1 yıl Sorduğumu hatırlamıyorum 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sormuş gibi yaptım 😂😂 ne yapayım film felan izliyorum sen ne yapıyorsun Yorumla Dark_shadow +1 yıl Çoluk çocuk nasıl 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekarım ben Yorumla Dark_shadow +1 yıl Sana senin gibi birini bulmamız lazım 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim gibi nasıl biri yani hüğğ. Yorumla Dark_shadow +1 yıl Mrs Kaos gibi biri 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman şanslıyım 😇 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Dört ayak üstüne düştün 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gıcık mıyız biraz dark shadow hanım😬 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Hayır gıcık olmadım nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış anladın gıcık olan sensin püü😂 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Beni gıcık tuttu nedense 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dark shadow eğlenceli olacağı aklıma gelmezdi 15 yorum olmuş 🤭 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Eğlence nerde orada sen 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birde sen tek değilim sonuçta. Arkadaşlık böyle bi şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yasak görüş yazdırma istersen 🙄😒 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Senin eşin benzerin yok Mr Kaos o yüzden teksin 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helal beni anladı biri sonunda Yorumla Dark_shadow +1 yıl Yasaklar çiğnenmek içindir 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😇😇 Yorumla Dark_shadow +1 yıl İngilizce şarkı gibisin dinleyenin çok anlayanın az 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bildirim sesi geldi bence bir kaç kez bak yine gelcek 2 kez 1 bu 2 başka Yorumla Dark_shadow +1 yıl Gelsin hayat bildiği gibi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinir telleri elektrik ile kavuştu o zaman iyi geceler saygılar Yorumla Dark_shadow +1 yıl İyi geceler Mr Kaos Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
belki sarhoş olabilirim belki bir kitap ile uyuyakabilirim belli olmaz :)
Yılbaşı gününden bahsetmiyorum
ben gene şarap içip kitap okuyorum :D extra bişey yok
Sendende bir şey çıkmadı 😅
sana ne lazım gölgecim
5599 toplamı lazım 😅
hesapla bulursun ya canım benim
İlkokul terkim 😅
okumanın yaşı yok biryerden başlamak lazım
Peki söyler mısın nerden başlamamı önerirsin hesaplamakta zorlanıyorum 😅
ilk önce aynanın karşısında baktığında gördüğünden sonrasında isteyip göremediğinden başlaman gerekli
Ayna ayna soyle bana nerden başlamalıyım 😅
sen hayattan ne istiyorsun gölgecim
Hayat beni ne hallere soktun 😅
sen eğlenmeye çalışan mutlu olmak isteyen ama sürekli engeller yaratansın dimi shadow
Ha şunu bileydin 😅 çocukluğuma inelim 😅
1970 lere mi gidelim şimdi :)
Sana bir tahmin hakkı daha veriyorum bakalım bulabilecek misin😅
siz kadınların yaptığı tek şey umut vermektir extra bişey veremezsiniz :)
Çok dertlisin bu konuda 😅
senin yüzünden niye hayallerimizle oynadınız
İçkiyi fazla kaçırdın heralde 😅
çay içtim ya 2 şekerli yapıyorum arada böyle çılgınlıklar
Çılgın çocuk seni 😅
alice harikalar diyarında yolun düşerse uğra
Beyaz tavşanı takıp ederim 😅
kral aslancık buradayken beyaz tavşan hiç hoş değil
Teneke adamı tercih ederim 😅
tenekeyi tercih edersen çok ucuza gidersin hazır hurdanın fiyatıda düşmüşken
Hazır hurda istemiyorum ben 😅
üretmek senin elinde o vakit
Hadi ikircikli geceler sana 😅
hayatım ben seni anlamıyorum daha temiz türkçe lütfen
Mümkünse yatıp uyumak istiyorum
İyi uykular
Bu ışıltı hayatı ben secmedim
Ben seçilmem seçerim
Yatiş bi bk yapmıyom
Gece gece korkuttun beni 😅
Niye korkuyon wfhghf
Resmin korkuttu beni 😅
:))
Villada parti var 9 kiz 13 erkek
Kop kop 😅
Sen de gel
Tamam geliyorum 😅
Gelemezsin parti almanyada 😂
İlk uçakla ordayım 😅
Değişik ne yapmamız lazım
Ben soruyorum sende bana soruyorsun 😅
Bişey gelmedi senin tavsiyen
Yılbaşı ile ilgili içecekler, yılbaşı mekanları, yılbaşı oyunları, yılbaşı kitapları, yilbaşı yemek tarifleri, yaklaşırken yılbaşı temizliği, ev süsleme v. s.
Yani yılbaşı diye değil her zaman iciyoz bu dediğin gelenceli şeyleri biz yapiyoruz
Canın nasıl isterse
Aynen
Hiçbir şey yapmadım
Neden?
Anlamsız bir gün
Mr Kaos iş başında 😅
Ama kapitalizm bu millete harcama yaptırıma derdindeler. Başka gün kutlama yapın. Dini olarak değil bak sırf kapitalizim oyunu bu
Sorduğumu hatırlamıyorum 😅
Sormuş gibi yaptım 😂😂 ne yapayım film felan izliyorum sen ne yapıyorsun
Çoluk çocuk nasıl 😅
Bekarım ben
Sana senin gibi birini bulmamız lazım 😅
Benim gibi nasıl biri yani hüğğ.
Mrs Kaos gibi biri 😅
O zaman şanslıyım 😇
Dört ayak üstüne düştün 😅
Gıcık mıyız biraz dark shadow hanım😬
Hayır gıcık olmadım nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri 😅
Yanlış anladın gıcık olan sensin püü😂