Hayır. Yapmadım. Benim için sıradan bir günden farkı olmaz. Kafa dengi eşi, dostu, sevgilisi, aşkı, yakın arkadaşı olanlar için çok güzel bir fırsat ama. Bu da bir gerçek, minicik kırmızı bir ley hediye de alıp, 24:00 dan sonra hele sabahlar olmaz değil mi… Ahahahaaaa 😃🤪😵💫🥳🤩🌸🍃💥✨🔥🍌🍑🍡🍬🥤🥂🍻🍹🎊🎉🛍️🎀🎈❤️
Ohhh, keyfiniz bol olsun, olmasın sabahlar. Antalya’da yılbaşı gecesi kutlanmaya değer. Tahmin edebiliyorum. Umarım çok eğlenirsin. Bu gecenin çok özel ve çok güzel olmaması için hiç bir sebep yok. Saba sağlık ve mutluluk diliyorum sevgili @umt_şşş arkadaşım. Her şey gönlünce oksun… 🌸🍃🤗
Ailemle mütevazi bir şekilde evde geçiricem. Hadi ben babamı yakın zamanda kaybettiğim için böyle ama babam yaşasaydı da kutlamazdım. Neyi kutluyoruz hakikaten? Refah desen yok, eğitim desen yok, eğlence desen yok, bilim desen yok. Sokaklar cahil insandan ve ne olduğu nereden geldiği belirsiz insandan geçinmiyor. Neyi kutluyoruz?
Evde kırmızı kazağımı giyip, tırnaklarıma kırmızı oje sürüp, çekirdek çitleyip patlayana kadar pasta ve ramen yicem. Gece yarısına doğru cennet mahallesi açıcam izlicem. 12'yi geçtikten sonra da başlasın esas parti zamba zumba esmer bomba hshahagabs