Yeni Yıl Yılbaşı gecesi hangi film/içki ikilisiyle keyif yapacaksınız? MrNobodyy_ Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Güzel film önerilerinizi ve ona eşlik edecek içki meze önerilerinizi bekliyorum. Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler. Yılbaşı gecesi hangi film/içki ikilisiyle keyif yapacaksınız? Cevapla Film Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Korku ve gerilim filmi izlerim 0 2 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Korku pek tercihim olmaz gibi, daha eğlenceli iç ısıtacak bir akşam olsun:D u Barış_LonelyForever +1 yıl 2022 yılı gibi özeti olurdu korku filmi :D
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl sıcak şarap büyük ihtimalle - film olarak belki star wars serisi olabilir 0 1 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Sıcak şaraba ısınamıyorum. Yemekte kırmızı şarap içeceğim için sonrasında daha yüksek alkollü bir içki tüketirim muhtemelen. Star wars serisi tek gece için fazla değil mi?:) Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Uyuya kalmazsam çayıma püskevit banıp tlc cinayet belgeselleri izleme niyetim var ama bakalım 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Dışarda olucam, film izlemicem. 0 1 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Dışarda o tadı alamıyorum, mekanda vs. Zevk meselesi. Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Paris'e gideceğim kulenin altında kafayı cekicem 5 0 Yorumla
Eve_in_Heaven Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Romantik komedi ve fişne suyu olabilir 😂 0 8 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Film önerisi alayım:D Fişne suyuna ben de votka katabilirim bak:d Yorumla Eve_in_Heaven +1 yıl Falling for Christmas günün anlam ve önemine binaen 🎄 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Yorumları kötü gibi ama. Tatil filmini izlemiş miydin? Cameron Diaz Kate Winslet Jude Law? Yorumla Eve_in_Heaven +1 yıl Hayır izlemedim 😅 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Bence Tatil’i izle, sonra teşekkür edersin:d Yorumla Eve_in_Heaven +1 yıl Şimdiden ediyim arkadaşımla izlemelik film arıyordum bu aralar 🙂 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Tam o tarz bir film, yılbaşı gecesinde izlemenizi tavsiye ederim. Ne demek. Yorumla Eve_in_Heaven +1 yıl Teşekkürler🙏🌸 Yorumla
Rivenss Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Oyun oynamayı düşünüyorum. 0 1 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Oyunluk gün değil gibi pek ama olabilir tabi. Hangi oyun? Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl When Harry Met Sally izleyeceğim, içkisiz 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Iyi misiniz 0 3 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl İyiyiz teşekkür ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevindim, cok gecmis olsun, kendinize dikkat edin Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Eyvallah, eksik olmayın, Allah razı olsun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Korku ve gerilim filmi izlerim
Korku pek tercihim olmaz gibi, daha eğlenceli iç ısıtacak bir akşam olsun:D
2022 yılı gibi özeti olurdu korku filmi :D
sıcak şarap büyük ihtimalle - film olarak belki star wars serisi olabilir
Sıcak şaraba ısınamıyorum. Yemekte kırmızı şarap içeceğim için sonrasında daha yüksek alkollü bir içki tüketirim muhtemelen. Star wars serisi tek gece için fazla değil mi?:)
Uyuya kalmazsam çayıma püskevit banıp tlc cinayet belgeselleri izleme niyetim var ama bakalım
Dışarda olucam, film izlemicem.
Dışarda o tadı alamıyorum, mekanda vs. Zevk meselesi.
Paris'e gideceğim kulenin altında kafayı cekicem
Romantik komedi ve fişne suyu olabilir 😂
Film önerisi alayım:D Fişne suyuna ben de votka katabilirim bak:d
Falling for Christmas günün anlam ve önemine binaen 🎄
Yorumları kötü gibi ama. Tatil filmini izlemiş miydin? Cameron Diaz Kate Winslet Jude Law?
Hayır izlemedim 😅
Bence Tatil’i izle, sonra teşekkür edersin:d
Şimdiden ediyim arkadaşımla izlemelik film arıyordum bu aralar 🙂
Tam o tarz bir film, yılbaşı gecesinde izlemenizi tavsiye ederim. Ne demek.
Teşekkürler🙏🌸
Oyun oynamayı düşünüyorum.
Oyunluk gün değil gibi pek ama olabilir tabi. Hangi oyun?
When Harry Met Sally izleyeceğim, içkisiz 😅
Eğlenceli birşeyler iyi gider
Manitle önce disco, sonra aşk
Yastık ve uyku
Standart geçecek
Iyi misiniz
İyiyiz teşekkür ederim.
Sevindim, cok gecmis olsun, kendinize dikkat edin
Eyvallah, eksik olmayın, Allah razı olsun.
Viskiii ama filme karar vermedim:D
Bira cips evde tek başına:) Siz peki doktor bey?