Diziler & Filmler Gecenize hangi film eşlik edecek? BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bu gece film izlemeyi düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız hangi filmi seyretmeyi planlıyorsunuz? Gecenize hangi film eşlik edecek? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Requiem For A Dream filmini izlemeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. En son Saw X izlemiştim sadece hikaye olarak anlatsa güzeldi ama yine aşırı kan sahneleri yüzünden diğer seriden farkı kalmamış 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Çok fazla korkunç olmayan korku filmi bulmaya çalışıyorum. Bakalım korkmazsam izlicem djjf 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Henüz karar vermedim. Şöyle güzel bir korku filmi izlemek istiyorum. Bulursam tabii. 1 0 Yorumla
Yesil1111 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk acısı hisettiren brokeback Mountain 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Requiem For A Dream filmini izlemeyi düşünüyorum
En son Saw X izlemiştim sadece hikaye olarak anlatsa güzeldi ama yine aşırı kan sahneleri yüzünden diğer seriden farkı kalmamış
Çok fazla korkunç olmayan korku filmi bulmaya çalışıyorum. Bakalım korkmazsam izlicem djjf
Henüz karar vermedim. Şöyle güzel bir korku filmi izlemek istiyorum. Bulursam tabii.
Aşk acısı hisettiren brokeback Mountain
mulholland drive galiba
Bilmiyorum ki sen secsene?
Kubra izliyorum
Red Notice