KS acılarla doludur :D

Bu yıl sizin için İyi veya Kötü ne gibi şeyler Hatıra olarak kaldı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KS acılarla doludur :D

Bu yıl sizin için İyi veya Kötü ne gibi şeyler Hatıra olarak kaldı.
Şimdiye kadar hiç vücudumda yara izi yokken bu sene içerisinde peşpeşe gelişen talihsizlikler sonucu son 6 ayda 3 skar izim oluştu. İlki cahil ve yobaz ailemin baskılarından ve anlayışsızlıklarından bıkarak elimdeki bıçağı koluma saplamam sonucu oluştu, ikincisi yolda giderken dikkat etmedim bacağım kaydı dikenli tel dizimin altını çizdi, üçüncüsü de yüzümde büyük bir ben vardı onu aldırdım cerrahi yöntemle onun dikiş izi kaldı. İlki benim için bıkkınlık demek her şeyden bıktığımı ve kurtulmak için kendime bile zarar vereceğimi gösteriyor, ikincisiyse kötü kader demek kaderimin ve hayatın beni ne kadar kötü ve dertli yollara soktuğunu gösteriyor, üçüncüsüyse benim için umut demek bir gün her şeyin düzelebileceğini kanıtlıyor, çünkü o benden çocukluğumdan beri kurtulmak istiyordum ve kurtuldum
Kendi köpeğimin saldırısı ısırığı
Araba kazası
3 günlük İstanbul gezmesi
Gasp girişimi en önemli unutmayacağım şeyler bunlar geldi başıma bu yıl 😃
Cevap
14Cevap
Hayır bu yıl genel olarak çok kötü değildi yani 2021 2021’e nazaran 2022 açıkçası daha iyiydi kötü geçmedi ama mükemmel de geçmedi sadece sağlık konusunda beklediğim hiçbir şey gerçekleşmedi bu beni çok üzdü ama hayırlısı
hiç bir şey
Vazgeçtim her şeyden, bu sefer sende dahil diyerek kapatıcam bu seneyi. Hatıra falan bırakmıcam. Bihter ziyagil mod on ahsjdj
Anksiyete, sınav stresi ve kırık bir "olmayan"aşk hikayesi hdjsjs şaka bir yana neyse devamını getirmek istemedim hsjsjsj
Getir ya heyecanlı oluyor 😅
Bir adet ben kaldım hatıra olarak onu götürüyorum 2023'e
Bu yıl çok tuahf yıl oldu 🤷🏼♀️ değişikdi çok şeyi sorguladım en çok ta kendim ile ilgili. Kısacası kendimi gözlemlediğim bı yıl oldu. Acısıyla tatlısıyla Kafa bunaltıcı, stresli üzüntülü, ağlamalı bir o kadar da güzeldi 🙂
İnsanlarla olan ilişkilerim çok saçma bir hal aldi resmen hayatim yasak elma gibi kaos
Ondan garib bir yıldı cidden Ama asla pes etmeyi düşünmüyorum küllerimden yeniden doğucam 😏
Yaa 2020 den öncesi bulanıktı bende zaten
2020-2023 arası karanlık evre pek bir şey hatrlamiyorum
Bir ayrılık, benzersiz bir aşk, bolca hayal kırıklığı ve çaresizlik...
Hatıra falan kalmasın alsın kendiyle beraber götürsün götüreceği ne varsa
Çok güzel seksler, hayal kırıklıkları, büyüleyici anlar, dostluklar, terapi seansları.
Anı olarak güzel şeyler biriktirdim yeni dostlar edindim harici yas ilan edebiliriz djd
Mükemmel derecede eğlenceli son derece zeki kova zaafıma bir kez daha yenik düşürecek sempatide tatlış bir arkadaş kazandırdı sağolsun 😊🥰
Çok önemli gelişmeler olmadı. Hala bitirmediğim bir tatil oldu. Hedeflere giden yolda güzel dersler aldım.
8 yıl ödeyeceğim bir borç bunu hafızamı kaybetsem gene unutmam skdj
kariyer
aşk
başarı
Bir araba dolusu tecrübe diyebilirim..
Black Pillciliğime şükrettiğim bir yıl oldu 2022...
Küçük ve değersiz de olsa anılar ve artık hiçbirinin zerre önemi yok.
Anneannem artık yok... bir anneanne torundan çok öteydik biz dosttuk
Borcum var bu halde kpss çalışıyorum ama bu psikoloji ile çok zor. Ölsem daha iyi o da cesaret istiyor. Beden hayatta belki ama ruh yok. Bu yıl hiç var olmasaydı.
Bir şey kalmamış
ayriliklar ihanet ikiyuzluluk abi hic bir sey kalmadi ya
Hamileliğimde geçirdiğim ağır depresyon..
2022 kötü yanı bu en güzel yanı kızımın doğması❤️🧸
Boook gibi
Güzel kadınların kötü şansı 😐
Keşke çirkin olsaydım 🤮
Demeeeee 😒😒😒
Birçok şey.
Bir az hüzn ama çokca mutlu günler
Hayat pahalılığı.
Güzel dostluklar
edindiğim ruh hastalığım kaldı sanırım 🤣🤣
Bu yıl hiçbirsey
Kalp kırıklı