Bu yıl neleri çok yaşadın? Benim için bu yıl öksürük yılı oldu galiba son zamanlarda öksürürken sol koluma yanma ve uyuşma giriyor tatlı bir acımsı da peşinde. Ben 2023e giremicem galiba 😃
Bal, zencefil, lemon yap karıştır. Aç karnına yut güzelce bi tatlı kaşığı falan. İçine ben birazda karabiber attım, sende atmak istersen at. Boğazların sigaradan dolayı tıkanmışsa balgamlı öksürük varsa eğer elma sirkesi iç onuda bi yemek kaşığı işte boğazları temizliyor. Sarımsağı pişir ye, ister sade istersen bi yumurtanın içinde pişir.
Çok iğrençler biliyorum ama başka türlü olmuyor. Geçmiş olsun aslan 🦁
geçmiş olsun, bi muayene ol bence gitmediysen erken tedavi hayat kurtarır (kamu spotu 🥹). benim için 2022 azıcık hüzün yılı oldu, heyecanla "bu sefer güzel olacak" dediğim her şey tepetaklak falan oldu hatta bazen önceki tepetaklak oluşları arattığı bile oldu. hep bir şeyleri toparlamaya çalıştıkça bi tarafından yine kaçtığını gördüm, e haliyle insan umutsuzlaşıyor. yılın sonuna doğru gelince galiba "her şerde bir hayır vardır" sözü uygulamada kendini gösterdi ve beni çook güzel bir şeyin içine itti. galiba bu yılın geri kalanını sıfırladı hatta artıladı gibi. kısacasıı buradan herkesi umudunu korumaya davet ediyoruum 😊😊
İftiraların ve yalanların başrolünde olan kendini kırmızı başlıklı kız sanan kadınlarla doldu. İlişkim hakkında kötü yorum yapan ve tüm ilişkimi bitirmeye çalışan karaktersizlerle dolu oldu. Bu yıl sürekli yalan dinledim. Ve gerçekten gına geldi. 2023te bir yalana dahi tahammülüm olmayacak bak buraya yazıyorum!
Yeni iş ve bolca hastalık yilı oldu. 1 yıldır calisiyorum ama her ay en az 1 defa raporlu, en az 1 defa da evden çalısıyorum. Onun harici zamanların yarisinda da hasta halimle ise gidiyorum. Vücudum tempoyu kaldırmıyor, bunu biliyordum da, masa başı işim. Ona rağmen bunyem iflas noktasında. Sacma canım hastalıklar uretiyor
Sevdiğim çoğu insanı hayatımdan çıkardım, ailemi de silmek mümkün olsaydı silerdim. Onlara karşı bu sene kırıldım. Babamla Şubattan beri hiç konuşmadım seneye de konuşmayarak giricez. Hayat tecrübem arttı, insanların kalplerini artık anlıyorum. Ve bu yıl yalnız giriyorum. Böyle devam edecek belli ☺️
kafamın çok karışık yorgun olduğu bir yıl oldu.. yaşadığım şeyler oldu pişman olduğum ama bana cok şey öğreten bir yıl oldu.. zor da olsa iyi ki dediğim öğrenmem gereken konuların farkına vardiran bir yıl oldu.. seneye aynı döngüyü istemem tabii 😬
iki paket sigara senin vücudundaki oksijen miktarını azaltır. ani bir krizi tetikleyebilir. acilen bir kardiyoloji doktoruna muayene olun. bu durum çok kötüye gitmeden önlem alın. miktarı bir paket altına düşürüp dağ kekiği ve adaçayını bal karabiberle içersen faydasını görürsün. sıcak boza bol tarçınlı içip öksürüğü yavaşlatabilirsin. sağlık herşeyden değerlidir
Tuhaf bir yıldı. Tekrar yaşamak isteyebileceğim, ama bir yandan da istemeyeceğim bir yıldı. 2022 ile birlikte kötü alışkanlıklarını da geride bırakman eminim senin için iyi olacaktır.
İyisiyle az kötüsüyle çok şey yaşadım Bununla beraber ders aldım Bir ay sonra tam 26 yaşına gireceğim Bu yaş benim için çok farklı olacak buna inanıyorum her şeyin farkında olduğum bir yaş Kendime haksızlık yapmayacağım nasıl mutluysam o şekilde yaşayacağım bir yaş Olsun inşallah 🦋
Ülkenin durumundan kendi hayatıma odaklanamadığım bir yıl oldu açıkçası. İnsan gibi yaşamayı iyice unuttuğumuz ve insani dertlerin yerini tamamen kaygıların aldığı bir yıldı. Sinir, stres, kaygı, şaşkınlık vs. hepsi birbirine girdi.
Teşekkür ederim aslında yaklaşık 5 aydır bu öksürüğü çekiyorum. Günde 2 paket sigara içiyorum hani artık normale bağladım. Fakat son 1 haftadır sol omuzumda öksürürken bahsettiğim şeyler oluyor bağlantıyı çözemedim ama bakalım hayırlısı 😂
Bu kadar öksürükle birlikte sol koluna yanma ve uyuşma giriyorsa acilen kardiyolojiye gitmelisin. Sigara içiyorsan ki muhakkak içiyorsundur, yarı yarıya azaltmazsan sonuçlar iyi olmaz.
Sırtımdan vuruldugum düştüğüm kalktıgım insanalrın gerçek yüzünü gördüğüm en ykaınlarımı bile tanımadıgım iğrenç bir yıldı ama önümüz yıl benim yılım olucak bunun için uğraşıcam
Benim için güzeldi yani çok sıkıntılarım oldu falan filan ama yine de güzel şeyler oldu sevgili yaptım çok güzel bir kız çok güzel ilişkim var üniversiteye gittim çok içtim falan mutluyum