Denizbank, yılbaşı eğlencesi çalışanlarına 1000 lira ödeyecek. Muhteşem bir haber ya. Daha önce de İş Bankası çalışanlarının doğalgaz faturalarını karşılayacağını açıklamıştı.. keşke her şirket böyle olsa..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İsim vermeyeceğim ama kardeşimin çalıştığı şirkette harcanması zorunlu olan eğlence ödenekleri var. Sadece yılbaşına özel değil. Aylık bir miktarı harcamak zorundalar eğlenceye. Şirket faturaları göremezse ceza uyguluyor. Her sene Tarkan konserine gidiyorum kardeşim sayesinde mesela. Şirket Türkiye'de ama sahipleri Amerikalı. Önem veriyorlar böyle şeylere. Yılbaşında da 1.000 TL çok az bir rakam. Gideceğimiz eğlencenin fiyatını yazsam inanmazsınız. Ailecek gitme şartı var ve ailecek gidiyoruz.
01 Yorumla- 1 yıl
Ne şirketi
En İyi Cevaplar
- a1 yıl
Me: Denizbank iş ilanları
Şirketlerin böyle ince şeyleri düşünüp uygulaması çok hoş. Çalışanlarını değerli hissettiriyorlar.
00 Yorumla
Bizim şirket Müslüman noel kutlamaz diyen patronlar olduğu halde daha fazlasını veriyor 😂 Bence çok çok az para.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
58Cevap
Hükümetin düşük faiz politikasiyla kârlarina kâr katti adamlar, benim bankam olsa daha da iyisini yapardım
10 Yorumla- 1 yıl
Benim eskiden çalıştığım yer beni sürekli partilere ve eğlencelere götürürdü. Ama bilin bakalım neden? :D
Çalışıyorduk çünkü sdfghsd
11 Yorumla- 1 yıl
Ben bankacılık ve sigortacılık okuyorm okulum bitince bu bankaya nasıl girebilirim
Babalarının hayrına vermiyor bankalar bunu deli gibi kar ediyorlar
10 Yorumla- 1 yıl
Benim işlerim kurban bayramında 2000 vermişti bu sene 3500 4000 falan verir bakış farkı iste
00 Yorumla Denizbank 1.000 veriyormuş. Parayı kamyonla taşıyan yıllık kar oranını %binlerle açıklayan şirket 1.000 ₺ veriyormuş. Amacı haber olmaktı ve başardı. Reklam…. 10.000 yılbaşı ikramiyesi verebilecek bir şirket 1.000 veriyormuş.
Bana gelsin denizbank çalışanları ben 1.000 veririm o kadar gücüm benimd evar10 Yorumla- 1 yıl
Ben de o iş yerlerinden birinde çalışıyorum. Gerçekten çok takdir edilecek şeyler bu devirde.
01 Yorumla- 1 yıl
Nasıl girdiniz acaba bilgi verebilir misiniz
- 1 yıl
Denizbank 1000 tl mi verecek. E 1000 tl artik 2 kiloluk bir ultra lüks karışık cerez parası anasini satiim. Tamam bu tarz seyler motive edici seyler ama ne bileyim denizbanksin sen. Yap bir hafta tatil mesela 1000 tl den daha makbule gecer bence 😅
00 Yorumla 1000 tl? Ahahaajajjsks bu kadar bonkör olmaya ne gerek vardi ya şimdi adamlar o parayla eğlenirler üstüne ev araba alırlar bir de patronu yemeğe götürürler vay be Denizbank’a bak sen
00 Yorumla- 1 yıl
üç yıldır her yılbaşı gecesi tüm çalışanlarım ile beraber kutluyoruz ve inaılmaz bir eğlence elbette aileleri ile beraber
dansözümüz tam saat 00.00'da
00 Yorumla - 1 yıl
Eee tabi versinler. Son dönemde en çok kâr eden bankalar oldu.
10 Yorumla - 1 yıl
Bizim burada bir tekstil fabrikası var sahibi Belçikalı Kurban, Ramazan bayramı ve yılbaşı 3 ikramiye veriyor. Öteki türlü de var.
10 Yorumla - 1 yıl
53 dolar ver, onları umursadıklarını sansınlar. Denizbank'ın kaç çalışanı var bilmem. Ama bankalar için para değil bunlar
00 Yorumla - 1 yıl
En azından piyasaya örnek oluyor ya da reklam yapmak için belli bir rakamdan fedakarlık ediyor. İyi banka görüntüsü çizmek için
00 Yorumla Çoğu is yeri yılbaşı için veriyor diye biliyorum. Benim çalıştığım yer de 2000 TL vericek bu cuma günü.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Benim isyerim otelde parti veriyor, sinirsiz yemek alkol var ayrica cekilisle hediye de dağıtıyor, 140 ekran televizyondan cep telefonu na bilgisayar ve kucuk ev aletleri, gram çeyrek altın vs gibi hediyeler dağıtıyor.
00 Yorumla Denizbank güzel bir şey yapıyor
Diğer bankalar yapıyor mu bilemem00 Yorumla- 1 yıl
Faiz ile anasını ağlatıyor müşterilerin tabiki verir 🙂
00 Yorumla - 1 yıl
1000 TL bir şey mi? Bizim şirket 2023 ajandası veriyor.
00 Yorumla Kalmadı maalesef kalmadı...
Yılbaşı eğlencesine bile götürmüyorlar artık !!
00 Yorumla- 1 yıl
Bravo Denizbank 👏👏👏
00 Yorumla - 1 yıl
Kalmadı. Bizim şirket de nasıl kesebiliriz daha diye düşünsün
00 Yorumla - 1 yıl
Yahu DenizBank'ın sahipleri Arap değil miydi Bunlar Müslüman değil miydi başımıza taşlar yağacak
00 Yorumla - 1 yıl
1000 tl ile ne yapılır ki.
Tabi hiç yoktan iyidir01 Yorumla - 1 yıl
Offf paraya bak be 1000 lira 1000 lira eğlence için artık para niyeti taşımıyor
01 Yorumla- 1 yıl
Aga öyle deme 500 TL anca çıkartabildim bende ne yapcam onu düşünüyorum
- 1 yıl
Ben gidiyorum hemen Denizbank a işe girmem lazım 🤣
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Türkiye için güzel bir haber bence çoğu şirket vermiyor ama 1000 tl bence az olmuş benim şirketim maaşın %50'sini veriyor.
00 Yorumla - 1 yıl
1000 ₺ mi? 1000₺ ile şey bile çekilmez. Tombala 🤣😅😂
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
1000 lira çok az o paraya 3-5 bira birazda tuzlu fıstık alıp evde eğlenirler
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Cok bankayla calistim ama denizbank ve calisanlari kadar leş bi banka gormedim.
00 Yorumla - 1 yıl
Ah ah kara parayı işçileri üzerinden aklamasalar bide 😁
00 Yorumla - 1 yıl
Keşke her müşterisine de 500₺ verse 2014 Den beri Denizbank’ı kullanıyoruz emekli maaşını ondan alıyo babam
00 Yorumla - 1 yıl
Varmış demek ki az da olsa.
00 Yorumla - 1 yıl
Bizim patronda yılbaşında mesai bırakıyor bizi
00 Yorumla Çok değil ama hiç vermeyen şirketlere göre çok güzel bence 😃
00 YorumlaBir gecede 1000 lirayla anca 10 kg cerez alirsin 😄😄
00 Yorumla1000 liraya şey bile çekilmez, tombala 😂
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ben gibi garibanlar o para ile biraz üstüne ekler altın alır ilerisi için. Yılbaşında da evde elma soyar yerim
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ben gibi garibanlar o para ile biraz üstüne ekler altın alır ilerisi için. Yılbaşında da evde elma soyar yerim
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Faizden o kadar para kazanıyorlar. Verir tabi.😏
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
1.000 ne alacaklar nereye gidecekler sanki çok para
00 Yorumla Bizim şirkette vericek ama henüz açıklanmadı.
00 Yorumla- 1 yıl
1000tl ile ne yapılır ki
00 Yorumla - 1 yıl
Bizimki de maaşı 1 hafta geç yatırıyo
00 Yorumla 1000tl ile 5 dk eğlenirsin anca
00 Yorumla- 1 yıl
Buram buram reklam kokuyor 🙃
00 Yorumla Hiç vermeyenden iyidir
00 Yorumla- 1 yıl
1000 tl ben verim kese attirsinlae birde 🤣🤣🤣
00 Yorumla - 1 yıl
Vay be büyük haber