Yeni Yıl Sevgi dolu bir öpücük yeni yıl hediyesinden sayılır mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Erkekler için ufak bir öpücük bile yeter mi? Güncellemeler+1 yıl Yeni yil Sevgi dolu bir öpücük yeni yıl hediyesinden sayılır mı? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Manevi bir hediye gibi olabilir evet neden olmasındı 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yani o öpücük den sonra karşı taraf dan hediye beklenmiyorsa olur ben seni öptüm hadi hediyemi ver diyen birine yol vermek lazım 0 0 Yorumla
Somurtkan-Şirin_2 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ugfff ben sevgi dolu bir öpücükten ve yeni yıldan inkâr edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett! 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hem de nasıl sayılırbence asıl hediye insandır insana 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Daha önce hiç öpüşmediyseniz güzel bir hediye olur evet, onun dışında hayır 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Evet, yeter. Çiçek alırsan daha iyi olur ama 😂 0 0 Yorumla
deriko47 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bence hayır zaten samimi sevgi dolu öpücüğü hep veriyorsun özel bir hediye alınmalı 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bir öpücük 💋 ile kimi kandırıyorsun kardeşşş 0 0 Yorumla
Karanlıkkraliçes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir hediye bu kadar zor olmamalı 0 0 Yorumla
Mahmut82 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 80% +1 yıl Olabilir 0 1 Yorumla Mahmut82 +1 yıl Dudaktan olursa ufak bi öpücük yeter😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Manevi bir hediye gibi olabilir evet neden olmasındı
Yani o öpücük den sonra karşı taraf dan hediye beklenmiyorsa olur ben seni öptüm hadi hediyemi ver diyen birine yol vermek lazım
Ugfff ben sevgi dolu bir öpücükten ve yeni yıldan inkâr edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
hem de nasıl sayılır
bence asıl hediye insandır insana
Daha önce hiç öpüşmediyseniz güzel bir hediye olur evet, onun dışında hayır
Cıks olmaz. Alsın bir hediye.
En anlamlı hediyedir bence.
Evet, yeter. Çiçek alırsan daha iyi olur ama 😂
Bence hayır zaten samimi sevgi dolu öpücüğü hep veriyorsun özel bir hediye alınmalı
Öpene göre değişir.
:)
Evet <3
Bir öpücük 💋 ile kimi kandırıyorsun kardeşşş
Cimriliği romantize etmek 10/10
kesinlikle evet
Bir hediye bu kadar zor olmamalı
artık onu bile istemiyorum
En güzel hediyedir bence
Olabilir
Dudaktan olursa ufak bi öpücük yeter😁
Sayılmaz