Kendime verdiğim bir söz yok sadece kendimi daha iyi hissetmek istiyorum. ve mutlu olmak istiyorum, bunun içinde fazla beklentiye girmeden hayaller kurmak ya da doğru kararlar vermek önemlidir benim için
⭐ Kendimle mkyk toplantısı yaparken, konuşuruz. Bu sene olmadı seneye sürprizler şimdiden, kendime, söz veriyorum. Başkanı olarak kendim için tüm sözleri veriyorum, yine veririm!! Durmak yooook, yola devammmm!!⭐😄😄😎😎
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır büyük hatalar yapmamak benim tek temennim. Sağlık sorunu yaşamak istemem dileğim var yani sözlerden çok
Umursamazlık seviyemi maksimuma çıkarmayı düşünüyorum, hedeflerime odaklanmayı ve hayatıma kimseyi almamayı ☺️
Ben her yıl kendime yeni sözler veririm ama her yıl olduğu gibi bu yıl da o sözleri tutamam :))
Var evet, bu sefer tutmam, ve gerçekleştirebilmem umuduyla💫
Bu sene de kendime sözler verdim
Kendime verdiğim bir söz yok sadece kendimi daha iyi hissetmek istiyorum. ve mutlu olmak istiyorum, bunun içinde fazla beklentiye girmeden hayaller kurmak ya da doğru kararlar vermek önemlidir benim için
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kendimle mkyk toplantısı yaparken, konuşuruz. Bu sene olmadı seneye sürprizler şimdiden, kendime, söz veriyorum. Başkanı olarak kendim için tüm sözleri veriyorum, yine veririm!! Durmak yooook, yola devammmm!!⭐😄😄😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Yeni yılı bir başlangıç ya da bir son olarak görmüyorum.. Çocukken; şunu yapacam, böyle olacam gibi sözler verirdik kendimize..
Şimdi ülkece daha ferah daha refah dolu, sıkıntıların, afetlerin uğramadığı, sağlıklı, huzur dolu bir yıl olsun demekten ileri gidemiyoruz..
yeni bir bir başlangıç ya da son değil yaşamaya çalışıyoruz ayakta kalmaya hepsi bu
yine de eğitim hayatına yeniden dönmek gibi bir kararım var.. onu uygulayacağım..
Olucam ve yepyeni bir aşk olmalı hayatımda ayrıca buna değer güzel bakımlı ve sorunsuz bir kadın olacak yeni senede.
Kendime verdiğim bir söz yok huzurlu sağlıklı parasal yönde şanslı bir yıl diliyorum 🥳
herkesin kötü olduğu bir hayatta ben yine iyi olmaya devam edeceğim. tek sözüm bu
Bu yıl çok mutlu oldum, gelecek yıl daha çok mutlu olmak için söz verdim :)
Yeni bir söz yok ama her şeyin daha güzel olması için uğraşacağım.
Artık daha az şeyi kafama takacağım 🙆🏻♀️
Evet Harcamalarıma Dikkat Edeceğim Kimse İçin Vakit Harcamayacağım
Her daim daha iyisine odaklanmak prensibimizdir
Yeni yılda kimseye kötü davranmayağım. ( Tutamadı )
Daha zengin olmak. 😂
Geçen ajandamda liste yaptım
Kendime bir çok söz verdim..
Yok akillandim zaten
Bıktık yav yeni bir şey olsun
Yok.
Yok şimdilik.
Var hee