Merhabalar Herkese❤️🥳

Şimdi Yılbaşın'da Hogwarst'ta olmak vardı🥺
Hangi film evreninde yeni yıla girmek isterdin?
Merhabalar Herkese❤️🥳

Şimdi Yılbaşın'da Hogwarst'ta olmak vardı🥺
Hangi film evreninde yeni yıla girmek isterdin?
Tabi ki film izlemeyi çok seviyorum. ben açıkçası zamanda yolculuk yapabileceğim süper güçlerimin olmasını isterdim. hem geleceğe hem de geçmişe giderdim. istediğim kadar böylece şuanda yaşadığım hayatı güzelleştirebilirdim. çünkü geçmiş benim için boş aslında. sadece geçmişe gidip hata yapmamak için kendimi uyarırdım. gelece giderdim ve şu an hata yapmamam için gelecekten bilgi alırdım. ve hem geçmiş hem de gelecek ile bağlantımı korurdum. bu tarz bilim kurgu konularını seviyorum.
Yanlış soru mu oldu
Hayır yanlış soru olmadı.
Film evreni demişsiniz bende zamanda yolculuk yapabileceğim bir film evrenine geçmek isterdim dedim. zaten Harry potter filmlerinde 3. filminde yani azkaban tutsağı filminde bu konusu işleniyordu.
He şimdi anladım tamamdır
Teşekkürler ✨😊
Rica ederim😊
Cevap
10Cevap
John Wick evreninde olmak isterdim. 500 adam bir adamı öldüremedi yeter da gidip ekmek bıçaynan öldürüp ödülü alcam 😂
Ekmek bıçaynan zor olmaz mı😂
Olmaz ya niye olsun 😂
Uğraştırıcı olur çok😂
Yok ya boğaza karşı hııgg diye gider. Bi araba yüzünden herif 1000 kişiyi öldürdü yahu. Arabayı satsa the End 😂
Bir film ya da dizi vardı bir eve gidiyorlar o evin diğer kapısı istediğin yıla açılıyor. Sanırım o film evreninde olmak isterdim
Harry potter ve azkaban tutsagı filmnde draco malfoycmla gecirmek istiyorm
Felekten bir gece film serisinde 😂
Mantıklı 😂
Tam yeri valla 😂
Eee bu fotoğraf karesi tabi ki Harry Potter dedirtiyor insana. Ahh Hogwarts 'ın güzelliği...
Gönderin beni shire'ye bira içip pipo tüttüreyim ey Gandalf bu mesajı okursan gel iki havai fişek patlat vmcmcm
Gidek beraber ajdjwk
Bana Ronun yediği gibi tavuk bacağı yapacak kadını nerde bulurum
Kendin yap akfjsk
Aa o zaman büyücü bulman lazım
Ahdjsjd Bellatrix tavuk yapmaz sana be
Anime evreni tercih etmek istiyorum. d High school dxd de geçirmek isterdim
hollywood tatlım
Hogwarst iyi olurdu 😂
Kesinlikle harry Potter evreni ya
Dimii
Aşırı güzel olur bahçesinde gezmeyi o köprüde sıcak çikolatamı alıp hermione ye bakıp gözlerinde kaybolmayı ona bulanık diyen malfoya adavakedavra yapmayı isterim
Harry Potter tabii ki de😄
acıların çocuğuyum
Alacakaranlık. d
Macera filmi.
Titanicde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?