Yeni Yıl 2023 yeni yılında neler olacak, yeni yıldan beklentileriniz neler? GökhannnGökk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yeni Yılda Neler Olacak Yeni Yıl Nasıl Geçecek Bu Pahalılık Bitecek Mi Yeni Yılda Fiyatlar Nasıl Olacak? 2023 yeni yılında neler olacak, yeni yıldan beklentileriniz neler? Cevapla Fiyat Soruları Pahalı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HayaletCaspır Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Erdoğanın emekli olması 1 5 Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Gerçekten evet ya bi sgg olup gitsin artık sıktı artık 🤮🤮🤮🤮 Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Bu kadar beyinsiz kqhpe cocuğu varken gitmez Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Hep onlar yüzünden kıçımıza don alamıyoruz fiyatlar nedir hep onlar yüzünden bu tayyibin ben anasını avradını s... Kim geberemedi yıllardır Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Bir tane ampul 20 tl olmuş bunlar çıkıp hâla hikaye anlatıyor başka ulkede olsa hepsini s1kerler Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Heee yaaw sorma kıyafet alamıyoruz bir şemsiye 80 100 150 bu nedir laa ülkeyi bitirdi allahsız soysuz vatan dostum Tayyipp kansızı Yorumla
Senköpkbalgısıgördün Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl İçim daha önce bu kadar huzursuz olmamıştı kesin kötü geçecek bu yıl 0 1 Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Öyle deme bence iyi olsun bu kansız tayyip denen bi sg olup gitse de fiyatlarda düzelse yoksa aç kalacak ülke Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İlinde takıl gulee guleee 0 1 Yorumla GökhannnGökk +1 yıl What? Yorumla
CeydaOzerrr Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl reisimiz türkiyeyi şanlandıracak 0 1 Yorumla GökhannnGökk +1 yıl He he tabi kesin yine fiyatlar b*kk olacak Yorumla
iiqueen Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ölmek 0 4 Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Neden? Yorumla iiqueen +1 yıl Çünkü artık hiç bir umudum kalmadı Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Hangi konuda neyle ilgili Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Lan ne ölmesi sacmalama ne oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erdoğanın emekli olması
Gerçekten evet ya bi sgg olup gitsin artık sıktı artık 🤮🤮🤮🤮
Bu kadar beyinsiz kqhpe cocuğu varken gitmez
Hep onlar yüzünden kıçımıza don alamıyoruz fiyatlar nedir hep onlar yüzünden bu tayyibin ben anasını avradını s... Kim geberemedi yıllardır
Bir tane ampul 20 tl olmuş bunlar çıkıp hâla hikaye anlatıyor başka ulkede olsa hepsini s1kerler
Heee yaaw sorma kıyafet alamıyoruz bir şemsiye 80 100 150 bu nedir laa ülkeyi bitirdi allahsız soysuz vatan dostum Tayyipp kansızı
İçim daha önce bu kadar huzursuz olmamıştı kesin kötü geçecek bu yıl
Öyle deme bence iyi olsun bu kansız tayyip denen bi sg olup gitse de fiyatlarda düzelse yoksa aç kalacak ülke
İlinde takıl gulee guleee
What?
reisimiz türkiyeyi şanlandıracak
He he tabi kesin yine fiyatlar b*kk olacak
Ölmek
Neden?
Çünkü artık hiç bir umudum kalmadı
Hangi konuda neyle ilgili
Lan ne ölmesi sacmalama ne oldu