Yeni Yıl Yılbaşı gecesi bu elbiseyi giymeyi düşünüyorum, sizce nasıl? Oturayımdayiyin Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar elbisenin şu anki güncel fiyatı Bershka: 549,95 TL Yılbaşı gecesi bu elbiseyi giymeyi düşünüyorum, sizce nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gideceğin yerin adresini de verde kabalık oluşsun :D 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiyatı hakkında söylediğin şaka galiba :D Yorumla Oturayımdayiyin +1 yıl Hayır gerçek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemin ediyorum popüler isim bedeli fiyatlara etki ediyor. Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Rengi beğenmedim, bel kısmı da fazla yukarda olmuş gibi, rengi seviyorsanız teninizle de uyumlu ise giyebilirsiniz tabii. 1 0 Yorumla
renokartal34 Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 57% +1 yıl mekan olarak nerede giyeceksin eğer balo tip bir yerde olacaksan güzel fakat açık hava konseri varsa orada olmaz 1 0 Yorumla
muzurkedii Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bence pek yılbaşına uygun değil genel anlamda da beğenmedim elbiseyi ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.. 1 0 Yorumla
donducakss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Bence farkli bisey düşünülebilirBenim hoşuma gitmedi 2 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Rengi kırmızı olsun, biraz daha kışkırtıcı oldun. Bu çok sade hayatım. 😎 1 0 Yorumla
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl zevk senin tabi ama biraz kalitesiz duruyo. dikişleri duruşu pek güzel değil bence.. 1 0 Yorumla
sbusras99 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tükiyede sınırlı yerlerde giyilebilinecek bir elbise 1 0 Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Rengi uymamış Saçlarına farklı şekil verebilirsin. Güzel Kızsın ama Eksik 1 1 Yorumla Beyefendi61 +1 yıl Önemli olan Elbisenin Rakamı değil önemli olan Uyması taşıdığı bedene Yorumla
Secretzone Takip Et FenomenGuru Yaş: 43 +1 yıl Nereye gideceğime bağlı ama bence güzel değil 1 0 Yorumla
CharlotteBronte Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Renk kötü, bu modelde daha canlı bir renk bul bence 1 0 Yorumla
Melekkkkbarbieeee Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Güzel değil, ışıltılı bişey yok mu 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl model güzel ama renk bana göre değil çok yaşlı işi 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Güzel ama ten rengi çorapla daha güzel olur 1 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Pek begenemeidm ya aşağı kısmı zarif durmuyor 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Çok güzel bacaklarında güzelse harika olur 1 0 Yorumla
Namuscubasi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bu soğukta bu kıyafeti giyenin mesleğini sormama gerek yok.😎 0 2 Yorumla Oturayımdayiyin +1 yıl Susssss Yorumla Namuscubasi +1 yıl 🤐...😇 Yorumla
Ankara1978 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Güzel... öyle birde eğilince daha da güzel olur. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Kol detayı rahatsız eder gibi duruyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı. Gayet iyi 1 0 Yorumla
Gentlyxxxadam Takip Et Xper 1 Yaş: 51 +1 yıl Güzel 1 4 Yorumla Gentlyxxxadam +1 yıl Yılbaşinda heryer çok renkli karışık kırmızılar falan. bunun gibi sade düz renk giymek iyi olur bence. modelinide beğendim dekoltesini.. Yorumla Gentlyxxxadam +1 yıl Tamm al hayatım fiyatı önemli degil sen istiyorsan. faturayı adıma yazdır hallederiz.. Yorumla Oturayımdayiyin +1 yıl Kcdkdmkdf kral ya Yorumla Gentlyxxxadam +1 yıl 😙 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Gideceğin yerin adresini de verde kabalık oluşsun :D
Fiyatı hakkında söylediğin şaka galiba :D
Hayır gerçek
Yemin ediyorum popüler isim bedeli fiyatlara etki ediyor.
Rengi beğenmedim, bel kısmı da fazla yukarda olmuş gibi, rengi seviyorsanız teninizle de uyumlu ise giyebilirsiniz tabii.
mekan olarak nerede giyeceksin eğer balo tip bir yerde olacaksan güzel fakat açık hava konseri varsa orada olmaz
Bence pek yılbaşına uygun değil genel anlamda da beğenmedim elbiseyi ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz..
Bence farkli bisey düşünülebilir
Benim hoşuma gitmedi
Rengi kırmızı olsun, biraz daha kışkırtıcı oldun. Bu çok sade hayatım. 😎
zevk senin tabi ama biraz kalitesiz duruyo. dikişleri duruşu pek güzel değil bence..
Tükiyede sınırlı yerlerde giyilebilinecek bir elbise
Rengi uymamış
Saçlarına farklı şekil verebilirsin.
Güzel Kızsın ama Eksik
Önemli olan Elbisenin Rakamı değil önemli olan Uyması taşıdığı bedene
Nereye gideceğime bağlı ama bence güzel değil
Renk kötü, bu modelde daha canlı bir renk bul bence
Partiye ben geliyorum
Güzel değil, ışıltılı bişey yok mu
Hoş bir rengi var, güzel
Model güzel de rengini sevmedm
model güzel ama renk bana göre değil çok yaşlı işi
Güzel değil çok basit
Ouw Seksi. Daha Seksi olmaya ne dersin
Boyun uzunsa iyi gider
Güzel ama ten rengi çorapla daha güzel olur
Pek begenemeidm ya aşağı kısmı zarif durmuyor
Çok güzel bacaklarında güzelse harika olur
İsteme kıyafeti gibi bu ne
Güzel demek isterdim ama değil...
bence daha güzeli olabilirdi
Bu soğukta bu kıyafeti giyenin mesleğini sormama gerek yok.😎
Susssss
🤐...😇
Rengini beğenmedim ama modeli güzel
gayet güzel..
Daha guzel bisey giye bilirsin
Kahverengi kırmızı ile uyumlu olmaz.
Güzel... öyle birde eğilince daha da güzel olur.
Kol detayı rahatsız eder gibi duruyor
Yılbaşı sadece boş bir şey
Gerçekten kötü. Rengi kötü, modeli kötü
Çok iyi
Hiç güzel değil
Modeli güzel ama rengi kötü
Gayet şık.
Kötü gözüküyor
Çok belirsiz bi renk
Güzel ve Seksi
istiyosan
Modelinin gideri var da rengi kötü.
Cok güzel bence hani neden olmasın
güzel giyilir
çok kötü
Yani olabilir
Güzelmis 😎👍
Güzel
Güzel
Gayet iyi
Çok güzel
renk kötü 🦹♀️
Renk kötü
Fazla iddialı☺️☺️
Igrenc bk rengi
Kırmızı olsa sanki ❤️❤️👍
Erkeği rahatlatmak istiyorsan giy
Güzel
Yılbaşinda heryer çok renkli karışık kırmızılar falan. bunun gibi sade düz renk giymek iyi olur bence. modelinide beğendim dekoltesini..
Tamm al hayatım fiyatı önemli degil sen istiyorsan. faturayı adıma yazdır hallederiz..
Kcdkdmkdf kral ya
😙
Güzel