Moda & Stil 13 gü Parti sezonunu açıyorum bu elbiseyi giysem olur mu? birsuskuncicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Parti veriyorum elbise ve ayakkabı nasıl sizce Parti sezonunu açıyorum bu elbiseyi giysem olur mu? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 12 gü + Aynalı sazan balıkları geldi aklıma. 1 1 Yorumla birsuskuncicek 12 gü Haha Yorumla
m yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 26 , eic 50% 13 gü Parlak kıyafetleri sevmiyorum. Erkeklere uygun değil. 2 9 Yorumla m befoderler 11 gü https://images.app.goo.gl/RcRrB6hegfYoqXBC6Şu harika olmaz mıydı? Yorumla m yeterhayeterhayat 11 gü @befoderler disco topu olmak için mi 😂 Yorumla m befoderler 11 gü Jilet gibi olmak için Yorumla m yeterhayeterhayat 11 gü @befoderler nefret ederim 😂 Yorumla m befoderler 11 gü Styling bile yaptırmıyorsunuz gidiyom Yorumla m yeterhayeterhayat 11 gü @befoderler 😂😂 parlak elbiseleri parlaklar giysin, ben kot pantolon ve eşofmanlarımdan memnunum 😂😂 Yorumla m befoderler 11 gü Arife’yi bilir misin? Onun erkek versiyonusun sksnsjsnslsşs Yorumla m yeterhayeterhayat 11 gü Delikanlı insanmış demek ki 😎 Yorumla m befoderler 11 gü Öyledir 😎 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 13 gü Elbiseye bayıldım🥳😍 ama ayakkabı daha sade bişey tercih et 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 13 gü Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. Giye bilirsin Ama. Ben giyimem şevkim değil 😂😂😂 1 1 Yorumla Yamaal 13 gü Zevkim** Yorumla
jelibontasakli1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 13 gü Hayır disko topu gibi 1 1 Yorumla birsuskuncicek 12 gü Ne güzel Yorumla
s Alfoo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 13 gü parlıyorsun suskunçiçeek 1 1 Yorumla birsuskuncicek 12 gü Evett Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 99% 12 gü Bunlar sadece mankenlerin üzerinde güzel durur senin benim üzerimizde durmaz 0 0 Yorumla
NaLaaaanYaGmuR Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 13 gü Elbıse güzel ama ayakkabı sıyah sade tercı ederdım 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 66% 13 gü Elbise hakkında yorum yapmam ama ayakkabılar şıkmış 0 0 Yorumla
Tatlı_nur Takip Et Xper 4 Yaş: 19 13 gü hariikaymıs ama gercektenn bayıldım bu elbıseye gıymelısın bence 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 13 gü Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok güzel olur 2 0 Yorumla
m Elleira Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 12 gü Hiç beğenmedim ama sen beğendiysen neden olmasın 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 12 gü Moda & Stil konusunda 503 cevap paylaştı. Çok ilgi çeken bir kıyafet 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 13 gü Moda & Stil konusunda 554 cevap paylaştı. Olurrr ablacığımmmmm 💖 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 13 gü Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Gayet şık bir elbise çok yakışır abla 1 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 13 gü Gayet şık ve güzel partide görüşelim derim :) 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 13 gü Moda & Stil konusunda 20,2b cevap paylaştı. Evet olur olur 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 13 gü Moda & Stil konusunda 893 cevap paylaştı. Elbise benlik değil ama ayakkabı güzelmiş🐈 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 12 gü Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Müthiş 1 1 Yorumla birsuskuncicek 12 gü Bence de Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 13 gü Bayıldım 1 1 Yorumla birsuskuncicek 12 gü Ben de Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 3 gü Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok güzelmiş elbise bayıldımmmm 0 0 Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 11 gü Ayakkabı ben ne alaka diyor bu elbiseye 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 11 gü Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yalan büyük günahlardan biridir 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 13 gü Partide ışıklandırma varsa bu elbise olmaz 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 13 gü Moda & Stil konusunda 432 cevap paylaştı. Partiye katılmak için ne yapmak gerekiyor 😂😂 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 13 gü Moda & Stil konusunda 531 cevap paylaştı. Hayırlı olsun. Güzel elbise 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 34% 13 gü Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Davet yoksa yorum da yok 😒 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 12 gü Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. güzel gözüküyor 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 12 gü Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. olur evet 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 12 gü Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 13 gü Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur tabi pulli 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 13 gü Moda & Stil konusunda 507 cevap paylaştı. olmaz giyme bunu 1 0 Yorumla
Echolica Takip Et Xper 2 Yaş: 18 13 gü Çok güzeller şıkır şıkır 1 1 Yorumla birsuskuncicek 12 gü Aynen Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 35 13 gü Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beğenmedim 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 11 gü Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı. olur cok guzel 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 34 , eic 37% 11 gü Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. efso olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Haha
Parlak kıyafetleri sevmiyorum. Erkeklere uygun değil.
https://images.app.goo.gl/RcRrB6hegfYoqXBC6
Şu harika olmaz mıydı?
@befoderler disco topu olmak için mi 😂
Jilet gibi olmak için
@befoderler nefret ederim 😂
Styling bile yaptırmıyorsunuz gidiyom
@befoderler 😂😂 parlak elbiseleri parlaklar giysin, ben kot pantolon ve eşofmanlarımdan memnunum 😂😂
Arife’yi bilir misin? Onun erkek versiyonusun sksnsjsnslsşs
Delikanlı insanmış demek ki 😎
Öyledir 😎
Elbiseye bayıldım🥳😍 ama ayakkabı daha sade bişey tercih et
Giye bilirsin
Ama. Ben giyimem şevkim değil 😂😂😂
Zevkim**
Hayır disko topu gibi
Ne güzel
parlıyorsun suskunçiçeek
Evett
Bunlar sadece mankenlerin üzerinde güzel durur senin benim üzerimizde durmaz
Elbıse güzel ama ayakkabı sıyah sade tercı ederdım
Elbise hakkında yorum yapmam ama ayakkabılar şıkmış
hariikaymıs ama gercektenn bayıldım bu elbıseye gıymelısın bence
Elbise berbat. Ayakkabı güzel.
Çok güzel olur
dısko topu gibi elbise 🤣🤣
Hiç beğenmedim ama sen beğendiysen neden olmasın
Çok ilgi çeken bir kıyafet
Olurrr ablacığımmmmm 💖
iyi taşırsan dikkat çekici
Gayet şık bir elbise çok yakışır abla
Gayet şık ve güzel partide görüşelim derim :)
Evet olur olur
Elbise benlik değil ama ayakkabı güzelmiş🐈
Müthiş
Bence de
Bayıldım
Ben de
Seda Sayan gibi 😅😂
Çok güzelmiş elbise bayıldımmmm
Bir tık parlak sanki:D
Güzel ama siyah tonu sana daha yakışır
Güzel ve iddialı👌🏻
Ayakkabı ben ne alaka diyor bu elbiseye