Kimler için kötü kimler için iyi veya normal geçti.
Neden tekrar yaşamak isterdin neden istemezdin?
Neden tekrar yaşamak isterdin neden istemezdin?
Benim için 2021 yılı çok kötü geçti çok üzüldüğüm şeyler oldu bazı arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım bazı insanların gerçek yüzlerini gördüm ve kendimi tanıdım çok iyi niyetli olsan da seni anlamadıklarını gördüm o yüzden 2021 yılını tekrar yaşamak istemem ne olursan ol hep kendin için bir şeyler yapacaksın.
Sorularına bakıyordum
aslında benim için bir devrim niteliğinde oldu. kendi şahsi hayatımda çok önemli adımlar attım ama aynı zamanda ekonomik olarak da ortamın gerilmesi çok da iyi etkilemedi tabi.
Asla ve asla yaşamak istemezdim. Ne kadar kötülük varsa bu sene geldi buldu ülke olarak da kişisel olarak da bizi.
Bu sebeple baştan tekrar yaşamak beni hayli yıpratır.
Aynı şeyler olacağını bilenler elbette yaşardı. Sonuçta uln be dolarımız olsaydı ne para kaldırmıştık diyen çok olmuştur. Tekrar yaşansa millet dolar alırdı daha fazla yükselirdi 2021 sonunda dahada batmış olarak kapatırdık yılı 2022 de arınma gecesi noktasına gelirdik.
Cevap
9Cevap
1 hafata oncesine kadar hersey cok guzeldi fakat o 1 hafta once sanki dunya basima yikildi da altinda bi tek bn kaldim ve hayla o etkideyim askerdeki sevgilim gelmesine 25 gun kala bni aldatti anlamasaydim bnmlede iliskisini surdurecekti o an ki duyguyu anlatamam o yuzden bu seneyi yasamamis olsaydim keske?
Baya orendim bna bi sicak davraniyodu bi soguk sonra istegramina cennetim yazmis bnde fark ettim dedim kim o cennetin oda annem dedi bn anladim aslinda ama konduramadim sonra bu bana mesj atti dedi telefonlar toplanacak emir geldi dedi bnde tamm dikat et kendine seni seviyorum bunu bil dedeim oda bnde seni seviyorum sende bunu bil dedi sonra bnun herseyi silindi istegrami vatsabi bipi telegrami bn buna 2.3 gun ulasamadim en son aradim cunku cok merak ettim konustuk sonra azda olsa nobetteydi o sira bu arda hakkaride yapiyo askerlik sonra ertesi gun aradi baya konustuk bu olanlar 1 hafta once oldu bu arada iste dedi geldimi evlenelim falan bnde tmam dedim bna dedi ki istegramini sil bnde neden dedim oda benim yok seninde olmasin dedi geldimi bi hesap acariz ortak kulanirz dedi bn gene tm dedim ama kapatmadim fotografi sildim bi arastirma yaptim bi kiz onun adi kizin adi ve onun soy adi kizdada o simdi asker yaziyodu bn yni bi hesap acip ikimizin fotografini koydum herkesi ekledim kiza da istek atip mesaj attim ama kiz hicbisekilde cevap vermedi sabah oldu bi baktim onun hesabi geri gelmis ve bn engellenmisim bu bni aradi dedi ne yaptin bn ne yapmisim dedim hesap acmisin dedi bnde evt dedim bna sormadan neden actin dedi bnde dedim sn bna sormadan hesabi geri getirin dedim bn kulanmiyom arkadasim kulaniyo dedi hayla bni kandirmaya calisti bnde sus artik dedim sus o kiz kim dedim hayla bilmemezlikten geldi en sinda itiraf etti iste dunyam basima yikildi hayla da etkisindeyim ve hayla yusuz bni vatsaptan engellemedi durumlarimi takip ediyo
Anlamissindir umarim demissin ya nasil aldatti nasil anladin iste boyle
Yil yok askerden beri sevgiliyiz ama birmirimizi cok iyi taniyoruz cocukluktan beri ayni mahallede oturuyoz maalesef cok kotu oldu
Hayla soku atamadim uzerimden
Haklisin
Hayır ama 2020 yılını yaşamak isterdim
Üniversiteyi bitirdim artık özgürüm derken asker oldum. %50-50 bi sene benim için ama isterim tekrar yaşamak
2021 nasıl geçti anlamadım
Hayır 2021 yılını tekrar yaşamak istemem
Güzel geçen bir senemiz olmadi ki
Istemem degisim guzeldir.
İsterim çok güzeldi
Herkese güvenmemem gerektiğini anladım. Biraz sıkıntılı yıldı ama güzeldi. 3 defa şehir dışına tatile gittim, artık o hayal oldu dolar sağolsun
Tatil için istiyorum herhalde dnsndksndn
Aman aman asla
Yemediğim nane kalmadı
Istemezdim
Kötüydü ya bu yıl iyi bi sey yaşamadım herhalde ya da iyi biriyle tanışmadım gerçi biri hariiic
Yook o biri sadece arkadaş kötü olmasında aşkın da payı var tabi
İstemem
Çok değil
Tekrar sevmiyorum
Hayır
Evet tabiki isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?