Kendi ülkesinde ilan vermiş binlerce kadın arasından 500 kadın sececek ve onları mutlu edecekmiş, sizce mutlu edenleri daha mı çok seviyoruz bence evet. Heyecanlı bir durum hayatını güzel yaşıyor zor yaşlanır walla 😂
Ya orda tanışmış gibi yapacaktık sjsjhaja ben 499 tane kadının içinden sana vurulacaktım hiç bilmiyorsun böyle şeyler off zor seninle işimiz 😂 azıcık romantik ol
Şu adam öldükten sonra arkasından gay olduğunu yazan kitaplar çıkacak, söylemedi demeyin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ucuz insanların pahalı hayatları ve bunu gerçekten merak ediyorum bu hayata özenen insanlar neye özenir parasını seviyorlar onun şimdi bu boş adam için kendimi yordum önce onu zikiyim ve bu hayatta insanları kendine özendirin butip insanları zikiyim 🤙🤙🤙
Abd yalaması aşağılık ermeni itinden başka bir şey beklenmezdi zaten. Hatunlar nefessiz bıraksa da azrail gerçek eğlenceyi gösterse şuna dksblshdkdhdkfh
Hayır adamın yanında kadın olmasını öyle değerlendirdim bana tek bir kadın yeterdi pamuklara sarardım onu gözlerinden başka hiçbir yere bakmazdım hem de hiçbir yere
Eminim bir anlamı kalmamıştır bu adam için yeni birşey aradığı buradan belli uçakta bile 5 kişiyle çift uçuş yapıyor evinin lavobosundan tanımadığı bir kadın çıkıyor ve garibsemiyor artık bin tanede olsa minimum tat minimum zevk.
Kıskanmış adam... Hayır 500 kadını para verip yanında tutmak mı mutlu ediyor sizi... Ne denir buna onu da bilmiyorum, bende bir sokak hayvanı besleyin e mutlu oluyorum gkdhdja
Siz sordunuz ya, onları mutlu edecekmiş, Nasıl? Diye ben de dedim Para ile mutlu edecek diye, siz de dediniz para seni mutsuz mu ediyor ben de cevap verdim Para beni mutsuz etmiyor sadece Dan Blzzerian kadar mal varlığı olan sayılı insan var Dünya’da
@AlıOguzhan bak yavrucum ben bunu şu yüzden dedim para herkesi mutlu eder zaten sadece kadınları değil.. Sanki para kadınlara özel bir zaafmış gibi cümleler kurulması hoşuma gitmediği için.. ayrica o 500 kadının oraya para umuduyla toplandığını sanmıyorum ama öyleyse bile, kendisine para verecek bir mankenle yılbaşı kutlamayı hangi erkek reddeder?
Bölüyorum sizi ama, para beni zerre mutlu etmiyor... Sadece sevdiklerimle mutlu oluyorum ve manevi şeylerle :) ikinci olarak da ben red ederim, eğlenmek için gelmedim, eğlencenin ya da paranın kölesi olmam :)
Yok biz sizle anlaşamıyoruz 😅 aslında aynı şeyleri söylüyoruz da evet para sadece kadınları mutlu eden bir şey değil, onu vurgulayarak söylemedim, sadece para umudu yoktur tabiki de Dan Blzzerian eli kolu çok uzun, varlıklı, çevresi çok geniş bir adam manken olmayanı manken. Şarkıcı olmayanı şarkıcı. Aktör olmayanı aktör yapabilecek bir insan ve cümlenin sonunda şey demişsiniz “Kendisine para verecek bir manken ile yılbaşı kutlamayı hangi erkek red eder?” Ben Dan Blzzerian’ın yanındaki mankenlerin o adama para ödediğini sanmıyorum
@suskunm3 para herkesi mutlu eder sadece herkes zenginlik hayal etmez para herkesin zaafı değildir bu durum yine erkeklere özel değil. Genenlde tüm kadınlar paragözmüş kafasıyla konuştukları için insanlar, böyle bir tepki verdim
Bak şimdi sana yüz yılın muhabbetini yapıyım... Erkekler düşünce yapısı itibariyle, mantıksal hareket ederler, duyguya pek yer vermezler, buda beyinsel bir şey yani yapısal, şimdi erkekler böyle iken kadınlar ise birazcık daha az düşünüyorlar, ancak pratiğe döndüğünde bu olay şöyle oluyor, misal evde bişey eksikse, erkek de kadın da, bu eksik diye düşünüyor, ancak dedim ya erkekler bir tık fazla düşünüyor, işte kadınlar o eksik diyip bırakıyorlar düşünceyi ve gidip onu alıyorlar ama erkekler, bir tık ileriyi düşünüyorlar, yani onu almanın zahmetini ve mecbur değilse almama kararı alıyorlar... Yani kadın herşeyi düşünür, erkek ise gerekli şeyleri ve bu yüzden kadınların istekleri daha geniş daha fazla, ve bu dünya da istekleri karşılamak için de, öpücük değil para veriliyor, o sebeptendir ki, kadınların parayla olan ilişkisi daha yüksek seviyede, yani paraya olan istekleri bir tık daha fazla
En İyi Cevaplar