Alışveriş & Hediyeler Yeni yıl hediyesi yılbaşından sonra verilir mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Yeni yıla girdikten sonra yeni yıl hediyesi verilir mi sizce?#EdamedaYeniYılHediyeleri 🎄🎁 #Sephora 💄🎅🏼 Güncellemeler+1 yıl Günceld Yeni yıl hediyesi yılbaşından sonra verilir mi? Cevapla Hediye Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Olabilir sonuçta insanı mutlu etsin yeter ben hem yılbaşı öncesi hemde sonrası hediyemi aldım rahatladım 😉 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evet verilebilir Bir arkadaşıma kargo göndereceğim gönderme fıratım pek olmadı. 2 0 Yorumla
bykamaimasen Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl hediye vermeden önce görüşmediysen verilir. ama yüz yüze geldikten sonra gidip hediye alırsan olmaz 1 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Benim yolladığım hediye hala gitmemiş öyle vereceğiz mecbur :D 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Daha önce imkanı olmamışsa verilir tabii ama imkan varsa zamanında verilmeli. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Verilir niye verilmesin yeni yıl hediyesi değil mi 😂🤷♂️ 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben önce de vermem sonrada çünkü hediye almayı vermeyi sevmiyorum 1 0 Yorumla
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Yilbasi hediyesi adi altinda hediye verilebilir ne olcak ki :/ 1 0 Yorumla
mahiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Yeni yıl umrumda değil hediyesi de değil 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Zamanında paylaşmak daha önemli 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yılbaşında vermeyene sonrasında hediye vermem. 1 0 Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Olmaz. Önümüzdeki yılbaşını beklemen gerek 1 0 Yorumla
Lorn__ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bu arada çok güzelsiniz ya 1 49 Yorumla Lorn__ +1 yıl Konuşabilir miyiz? Yorumla Lorn__ +1 yıl Sizi çok beğendim... Yorumla Lorn__ +1 yıl Lütfen konuşalım Yorumla Lorn__ +1 yıl Cevap? Yorumla Lorn__ +1 yıl Üzerine alınmayacaksam bile sizi beğenmiyim mi yani? Yorumla Edameda06 +1 yıl Beğenme duyguna müdahale edecek değilim Yorumla Lorn__ +1 yıl Sizin kaplanınız olmak vardı... :) Yorumla Edameda06 +1 yıl :) :) Yorumla Lorn__ +1 yıl Olamaz mıyım... Yorumla Lorn__ +1 yıl Sizi istiyorum Yorumla Edameda06 +1 yıl Haddini aşma istersen Yorumla Lorn__ +1 yıl Size fazla düştüm herhalde. Neyse. Yorumla Edameda06 +1 yıl Ablan yaşındayım kardeşim senin. Bu gençler de yani aaa... Yorumla Lorn__ +1 yıl Fazla düştüm sanırım. Yorumla Lorn__ +1 yıl Size. Yorumla Edameda06 +1 yıl Düşme Yorumla Lorn__ +1 yıl Yani doğru kadınlara o kadar da düşmemek lazım. Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet. Yorumla Lorn__ +1 yıl Ama nedense sizinle konuşmayı bırakamıyorum ya Yorumla Edameda06 +1 yıl Bağımlılık etkisi yapıyorum Yorumla Lorn__ +1 yıl Neden acaba Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de bilmiyorum Yorumla Lorn__ +1 yıl Sizi bırakamıyorum ya. Yorumla Lorn__ +1 yıl Yüz yüze görüşsek yapacağınız etki nedir? Yorumla Edameda06 +1 yıl Deminden beri kibarlığı elden bırakmadım ama zorluyosun sanki sınırları? Yorumla Lorn__ +1 yıl Yok tabi de. Neyse. Yorumla Lorn__ +1 yıl Benden rahatsız mısınız? Yorumla Edameda06 +1 yıl O soruda yazdığın zeki yorumlarda olduğun gibi davranmalısın 🙂 Yorumla Lorn__ +1 yıl Size karşı olmuyor Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤷♀️ Yorumla Lorn__ +1 yıl Ne yapalım yani? Ya da siz napcaksınız beni. :) Yorumla Lorn__ +1 yıl Boşverip yazmıcaksınız herhalde Yorumla Edameda06 +1 yıl Hiç bir şey evet yazmayacağım. İyi akşamlar Yorumla Lorn__ +1 yıl Peki bu kadar sohbetten ne çıkaralım? Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne çıkarmamız gerekiyor Yorumla Lorn__ +1 yıl Bilmiyorum. Yorumla Lorn__ +1 yıl Büyük kadın seviyor olabilirim? Yorumla Edameda06 +1 yıl Orası belli zaten ama başka ablalarına yönel 💁♀️ Yorumla Lorn__ +1 yıl Realitede bu zorrr. Yorumla Lorn__ +1 yıl Ben yakışıklı mıyım bari? Yorumla Lorn__ +1 yıl Cevap bekliyorum Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben kendimden küçüklere ilgi duymuyorum, o gözle bakmıyorum. İyi günler Yorumla Lorn__ +1 yıl Yakışıklı olup olmadığımı sordum. Yorumla Lorn__ +1 yıl Son soruma bir bakın ya. Yorumla Edameda06 +1 yıl Beni salar mısın Yorumla Lorn__ +1 yıl Şu son soruma cevap verir misiniz Yorumla Lorn__ +1 yıl Bir cevap verin yaaa Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok cevap falan. Yorumla Lorn__ +1 yıl Niye ama niye. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Olabilir sonuçta insanı mutlu etsin yeter ben hem yılbaşı öncesi hemde sonrası hediyemi aldım rahatladım 😉
Evet verilebilir Bir arkadaşıma kargo göndereceğim gönderme fıratım pek olmadı.
hediye vermeden önce görüşmediysen verilir. ama yüz yüze geldikten sonra gidip hediye alırsan olmaz
Benim yolladığım hediye hala gitmemiş öyle vereceğiz mecbur :D
Daha önce imkanı olmamışsa verilir tabii ama imkan varsa zamanında verilmeli.
Verilir niye verilmesin yeni yıl hediyesi değil mi 😂🤷♂️
Ben önce de vermem sonrada çünkü hediye almayı vermeyi sevmiyorum
Yilbasi hediyesi adi altinda hediye verilebilir ne olcak ki :/
Verilir ya önemli olan niyet zaten :d
Hediyedir sonuçta bea ne farkeder
Verilir neden olmasın
Yeni yıl umrumda değil hediyesi de değil
Zamanında paylaşmak daha önemli
Verilir neden verilmesin
Yeterki hediye olsun verilir tabi
Yılbaşında vermeyene sonrasında hediye vermem.
Verilir tabii ki
Olmaz. Önümüzdeki yılbaşını beklemen gerek
Bu arada çok güzelsiniz ya
Konuşabilir miyiz?
Sizi çok beğendim...
Lütfen konuşalım
Cevap?
Üzerine alınmayacaksam bile sizi beğenmiyim mi yani?
Beğenme duyguna müdahale edecek değilim
Sizin kaplanınız olmak vardı... :)
:) :)
Olamaz mıyım...
Sizi istiyorum
Haddini aşma istersen
Size fazla düştüm herhalde. Neyse.
Ablan yaşındayım kardeşim senin. Bu gençler de yani aaa...
Fazla düştüm sanırım.
Size.
Düşme
Yani doğru kadınlara o kadar da düşmemek lazım.
Evet.
Ama nedense sizinle konuşmayı bırakamıyorum ya
Bağımlılık etkisi yapıyorum
Neden acaba
Ben de bilmiyorum
Sizi bırakamıyorum ya.
Yüz yüze görüşsek yapacağınız etki nedir?
Deminden beri kibarlığı elden bırakmadım ama zorluyosun sanki sınırları?
Yok tabi de. Neyse.
Benden rahatsız mısınız?
O soruda yazdığın zeki yorumlarda olduğun gibi davranmalısın 🙂
Size karşı olmuyor
🤷♀️
Ne yapalım yani? Ya da siz napcaksınız beni. :)
Boşverip yazmıcaksınız herhalde
Hiç bir şey evet yazmayacağım. İyi akşamlar
Peki bu kadar sohbetten ne çıkaralım?
Ne çıkarmamız gerekiyor
Bilmiyorum.
Büyük kadın seviyor olabilirim?
Orası belli zaten ama başka ablalarına yönel 💁♀️
Realitede bu zorrr.
Ben yakışıklı mıyım bari?
Cevap bekliyorum
Ben kendimden küçüklere ilgi duymuyorum, o gözle bakmıyorum. İyi günler
Yakışıklı olup olmadığımı sordum.