Alışveriş & Hediyeler 2024'e girince yılbaşı havası hemen söndü mü sizde? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Yeni yıla girince sizde yılbaşı havası sönüyor mu?Merry Christmas dear 😘 #EdamedaYeniYılHediyeleri 🎄🎁 #Sephora 💄🤶 Güncellemeler+1 yıl 🧘🏼♀️🧘🏼♀️🧘🏼♀️ 2024'e girince yılbaşı havası hemen söndü mü sizde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Olay aynen şu şekilde oluyor 😅https://youtu.be/fWTGP5QFips?si=GH7TEE6BS2As_fdB 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aynı xjddj Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bakalım nü yıl neler bekliyor bizleri iyi sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olsun yeterli 😊 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Amiiiğn 🤣 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😊🤲 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Her şey bir anda sıradanlaştı. Ee girdik de ne oldu şimdi dedim :D 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aynı öyle oluyor xjjdj Yorumla
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Valla kahve sigara misir patlatmistim , onlarla girdim , su anda öyle sitede bakiniyorum :/ 1 1 Yorumla Gizem_Yolcusu +1 yıl Ne diyon l. a. n sen sibop Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evet şu an yılbaşı ağaçları kaldırılıyor çoğu mekandan istiklaldeyim mutlu yıllar 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eskiden o hava vardı fakat şu an pek fazla yok. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Nice mutlu senelere 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mutlu senelere Yorumla gecekusum3434 +1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Evet.. Nasıl çıkılıyor ya, çıkış nerde.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Olay aynen şu şekilde oluyor 😅
https://youtu.be/fWTGP5QFips?si=GH7TEE6BS2As_fdBAynı xjddj
Bakalım nü yıl neler bekliyor bizleri iyi sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olsun yeterli 😊
Amiiiğn 🤣
😊🤲
Her şey bir anda sıradanlaştı. Ee girdik de ne oldu şimdi dedim :D
Aynı öyle oluyor xjjdj
Valla kahve sigara misir patlatmistim , onlarla girdim , su anda öyle sitede bakiniyorum :/
Ne diyon l. a. n sen sibop
Evet şu an yılbaşı ağaçları kaldırılıyor çoğu mekandan istiklaldeyim mutlu yıllar
Valla hemen gitti
Benim için söndü gönlümce seks yapamadım
Eskiden o hava vardı fakat şu an pek fazla yok.
Hiç başlamadık ki sönsün 🤣🤣
bir fark yokki canım
Valla ben hala çalışıyorum işteyim
Zaten farkı yoktu ki benim için
Yok sönmedi halan devam
Nice mutlu senelere
Mutlu senelere
🙏🙏🙏
Evet.. Nasıl çıkılıyor ya, çıkış nerde..
Boş boş şeyler.
Hiç yoktu ki sönsün
söndü evet
Evet söndü
Hiç olmadı ki sönsün
Evet 00:01 yılbaşından eser kalmadı
Evet ne olacaktı ki