Aile & Toplum Bir en sıcak yazı daha bitirdik. Kışın gelmesine, tatilin bitmesine hazır mıyız? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Buram buram yaseminler tuterken...Ne geçirdiginiz kışı unutun ne de yediğiniz ayazı... #yaz #kış #BarbieNazo Güncellemeler1 yıl Git- me dur 🥺😅 Güncellemeler1 yıl Gitti bi cumartesi 🙄 Bir en sıcak yazı daha bitirdik. Kışın gelmesine, tatilin bitmesine hazır mıyız? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hazırım evet 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Artık gtum donsun istiyorum 1 1 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Tamamdır abi seni kışa ışınlıyorus Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hazırım.. 1 5 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Ne kadar hazırsın önemli 😄 Yorumla Bravehrart 1 yıl Çok hazırım çünkü sivrilerden kurtulmam gerekiyor..Her tarafımı ısırdı. 😃 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Evet yia bi salsınlar artık 😅 Yorumla Bravehrart 1 yıl Gece uyuyamıyorum.. 😃 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Biliyorum evet kış gelse de gitseler geceler uzun olsa falan Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Çok hazırım, tüm kıyafetlerimle bekliyorum..😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hazırım evet
Artık gtum donsun istiyorum
Tamamdır abi seni kışa ışınlıyorus
Sonbahar istiyorum.. 😅
Bizde yaz bitmez bitemezz
Hazırım..
Ne kadar hazırsın önemli 😄
Çok hazırım çünkü sivrilerden kurtulmam gerekiyor..
Her tarafımı ısırdı. 😃
Evet yia bi salsınlar artık 😅
Gece uyuyamıyorum.. 😃
Biliyorum evet kış gelse de gitseler geceler uzun olsa falan
Kışın gelmesine hazır değilim
gelsin artık üşümeyi özledim
Çok hazırım, tüm kıyafetlerimle bekliyorum..😂