Alışveriş & Hediyeler Yılbaşı için özel sofra hazırlayacak mısınız? Maviigunlerr Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangi yemekleri yapacaksınız? Güncellemeler+1 yıl Hangi yemekler? Yılbaşı için özel sofra hazırlayacak mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
avezir Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet Domates çorbasıHindi kestaneli pilav ile (hazır)Ayva tatlısı Ekşi elmalı salataKereviz salatası Mor lahana salataHaydari (hazır)Bir kaç meze daha var hazır.Meyve kuruyemiş falan aldık içecekler var fena değil 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Ewttt az oncec2 bin liralık gıda aldik, yas pastamiz baklavamiz, ve tavugumuz var rus salatası cipsler falan... yicez.. 0 0 Yorumla
yalnizimIsteyalniz Takip Et Xper 3 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl he hemde aklına gelmedik. ekmek arası yağlı tavuk. işteyim la ben. işte si. kiyorlar bizi. 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben kendime bi sofra hazirlayacagim ama yemek değil cips kola vs 0 0 Yorumla
alwaysactive Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ben değil, ama manitam Bu gece beni evi çağıracak. Güzel sofra açmış 0 0 Yorumla
ne_diyem_carpe_diyem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Akşama hazırlık yapıp çıkıcam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hayır maalesef
Evet
Domates çorbası
Hindi kestaneli pilav ile (hazır)
Ayva tatlısı
Ekşi elmalı salata
Kereviz salatası
Mor lahana salata
Haydari (hazır)
Bir kaç meze daha var hazır.
Meyve kuruyemiş falan aldık içecekler var fena değil
Ewttt az oncec2 bin liralık gıda aldik, yas pastamiz baklavamiz, ve tavugumuz var rus salatası cipsler falan... yicez..
he hemde aklına gelmedik. ekmek arası yağlı tavuk. işteyim la ben. işte si. kiyorlar bizi.
Ben kendime bi sofra hazirlayacagim ama yemek değil cips kola vs
Bu yıl hic bir sey hazırlamıcam disarda yemek yenilcek cunku
Ben değil, ama manitam Bu gece beni evi çağıracak. Güzel sofra açmış
Yok be yumurta kırar yerum
bilmem
bence gerek yok
Aş, kabab, paytaxt salatı
Deniz urunleri masası yapacam.
Akşama hazırlık yapıp çıkıcam
Benim yemeklerim ile her sofra özel 😎
Hayr en geregi var sanki cokmu gzuel gecicek.
Bataklık çorbası
Makarna
Hayır