AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
hediye alacağım kimse yok
Yok biz Müslümanızz sadece bayramlar da hediyeleşiriz
Helall
Sana hediye alan mı oldu yoksa
Yok yilbasi icin hediye almadim
Tamam alayım deme sacını başını yolarım senın 😊
Yok ben karşıyım zaten 😂😂
Aferin akıllısın sende, yılbaşı gecsin hediye alıcam sana
Sebeb?
Yılbaşı nda hediye kabul etmediğinden dolayı daa, sen ne alcan demeliydin tam hazırlamıştım cevabı
Bari yilbasindan 17 gün sonra al 😃 ne alcan 🤭
Dogum günün mü yoksa şaka dee şakaa bende o gün dogdum dicem sende inanmıcann
Hayatta inanmam
Kanıtlarım da buraya da kimlik atılmaz ki😂 haaaa bu arada hediyeni cok begeneceksin buna eminim
Tesadüfe bak 😃 yaa neymis hediye hadin söyleeeew
Tadelle 😊
Off olsada yesemm insanin bu saatde aklina ama cukulata düsürülmezki 😢
Aaaa yaaa ben niye tadelle dedim ki, aman amaan yok mu simdi evde tadelle
Burak tadelleyi cukulata bilem yok
Sende taaaaa nünberg te yaşıyorsun 😊 nasıl getiricem arabaya binsem yola cıksam simdi gelene kadar sabah olur sonra bir bakmışım ben nünmbergteyim ama sen orada yaşamıyormuşssun 😊
Yani dene istersen ama yaklasik 400km daha gelmen gerekir, ki sen simdi yolla ciksan sabahi birak yarin aksama bile burada olamazsin 😂😂 neysemki maxi king buldum buna da sükür
Ohhh cok şükür 😂😂 şu tadelle yi yerine bırakayım, yoksa simdi yola cıkacaktım 😂 yola cıkmak kolay da nünberg e gelmek kolayda oradan 400 km daha yol yaparken tadelle yi ben yerdim sana elim boş gelirdim, sende beni niye elin boş geldin diye kovardın
Yooo banane sen cik yola laf agizdan bikere cikar ben hediyemi istiyorum banane banane
Eyvah eyvah eyvah ben bavulu hazırlayım o zaman, tadelle kaybolma sakın yanımda dur
Bitane tadelle yetmezki ama🙃🙃
Nutella da getireyim 😂 bak daha fazla isteme, vazgeçerim gelmekten😂😂
Yok ondan var dolu, fistikli cukulata getirebilirsin ama 😋😋 sende gelmemek icin bahane ariyorsun 🙄
Bak bak birde sipariş veriyor, getir kuryesimiyim ki ben😊 hangi fistiklidan olsun markete ugrayıp geliyorum, bir kutu cikolata İcin simdi bilmem kac km yapıcaz ahh ahh
Hediye alcam diyen sen sonrasinda ahhlayan sen kalsin istemiyorum😢
Tamam be geliyorum hemen aglama, evdekilere de haber ver de, var mı baska bir şey isteyen gelmişken onlar da ülkemizden ne istiyorlarsa getireyim, yemek ısmarlarlar belki geldim diye
Yok canim yok yok zahmet etme hic simdi kim gircek alisveris yapicak onca yol tepecek hic hic yok yok
Aman ne var 2024 e yanyana giricezz korkma 2024 te hep yanyana olmayız calısıııp para kazanmam lazım tadelle fabrikasını alıcam daha😊
Ya sen cok üsengecsin 2024 üsengec gecmesin sonra 😂
Ben mi sen mi üşengec, buradan kalkıp tadelle getiricem Sanaa 😊2024 yollarda gececek gibi 😊
Aaaa ben asla üsengec degilim😃 ne güzel isde sayemde gezmis olursun ülke ülke fena mi iyilik de yaramiyor😂
Oooo derin bir nefes aldım üşengec değilmiş cok cok şükür ac kalmıcazz 😊 bardağın dolu tarafına bakmalıyım haklısın ülke ülke gezzicem ve yüzünde harbiden gelmiş bu delii deyip o tebessüm ü görücem ( gelince de bir cay falan yap icelim)
Aaa sen onca yol gelcen bi cay la mi karsilicaz seni, sen sevdigin yemekleri söyle hazirlayim ben geldimde beni ac biraktilar deme sonra 😃
😊😊 Arnavut böreği yap göreyim marifetini küxük hanım
O kolay hangi icli olsun? Yanina ne yapalim icli köfte sarma tarator falan mi yoksa daha karniyarik begendi falan tarzi mi?
Dur dur durr hamaratsın anladım cok fazla ugrasma sonra gitmem kalırım sürekli 😂😂 dersiniz buda cok oldu gitmiyor
Benim icin fark etmez ben severim mutfagi ha burada kalirsanda buluruz sana söyle helal süt emis münasip birini bas göz ederiz sen erersin muradina biz cikariz kerevetine 💃💃💃
Aman tanrım evlendirme dairesi mi sizin ev
Ahahahhahaha 😂😂 hi hi gizli gizli izdivac programi yapiyoruz 🤫🤫
Esra Erol duymasınn😊 ama ben evlenmem hic ugrasmayın, tadelle icin geldim tadelle icin dönerim misafirlik kısaa sürmeli ki, tekrar gelmek İcin yüzüm olsun dimi, hangi odada uyucam ben😂😂
Ahahah hi hi eminim öyle olur 😂 kardesim varonun odasında onunla sarila sarila uyursunuz🤣🤣
Kardeşini al da aşagıda koltukta uyusun, misafirim ben git olum buradan asagoda uyu senn , sana da evlenmcemm hic kız falan bulma bana tamammmı, az önceki esmer komsu kızı mıydı 😂😂
😂 niye ya cift kisilik yatak isde korkma kardesim 26 yasinda sende kücük beraber uyursunuz isde fena mi aaaa ama yok illa ben tek uycam diyorsan onuda hal ederiz misafiri kötü agirlicak halimiz yok.
Ha esmer olani 53 yasinda bekardi evet istersen onu da ayarlariz ama o sana genc kalir eger istemezsen sarisin yasi sana uygun olur 66 yasinda güzel mavis gözlü biri var birak eline erkek eli degmesini gözüne erkek sinek bile degmemis 😃😃
Hahabaha fenasın aaaa, kardeşin kendi odasında uyusun ben uyumam onunla, kızların eline sinek degmemiş ise istemem, hayvan bile kacmış bunlardan ben insanım 😂 evlenmicem zorlama
Tamam sana salona yatak atariz tv izleye izleye uyursun 😀 tamam tenine sinek degmis olan kizil abla var 50 yasinda biraz genc kaliyor ama olsun uyusursunuz bi tanisirsiniz falan 😆
Salon olur kabul abla olmaz, sende beni deede sandınn aaaa bastonumu getirmeyi unuttmuşum 😊 17 sinde sende yaşlancan ohhhhh
Oho sen onca yol buraya geleceksin o yol seni o yasa o kıvama getirir😂 aaa asla ben her sene genclesiyorum 😅
Tabi tabi ben gelene kadar 70 olurum 😂Bak bak kendini de teselli ediyor 😊😊 gencleşiyormuşş hazırlan koşuya cıkıyoruz
Aynen ondan sana o yas aralarinda bakiyorum ama kiymet bilet yok isde, aman dur kosuda tansiyonun vikar yasli basli halinle hık diye gidersin aman allah korusun 😅
Sus kız hazırlan, benim yaş aralığımm belli abartma, deden duymasın elin adamına kız ayarlıyorsun bana ayarlamıyorsun diye trip atar bak
Dedem hakki rajmetine kavusdu ama yalan yok son zaman evlenesi tutmusdu zor tutuyorduk hastaligi onu allak bullak etmisdi 🤷♀️ bak ona yapamadik ama hadi iyisin bak sayemde evlenecesun 😆
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun İNŞALLAH, sen evlimiisin soyle bakım kulağıma
Amin inşallah,
Nooo sultanim ben 😇😇
Kocasız sultan mı olur 😂 sultan benım fatih sultan Mehmet gibi 😂
Bekarligin sultaniyim ben 👸 sen sadece gibisin ama 😂
Hahah kalk ooo sultan makamından ben oturcamm uzun yoldan geldim
No no no orasi sadece bana özel sizi misafir odasina alalim efenim ama ben önce bir tadellemi alayim
Sen niye evlenmiyorsun söyle bakayım sultan kelebek, tadelle yi getirin hemen 😊
Sultanlar kimseye güvenmez o yüzden evlenemez 😊
Hahaha aaaa bunu kandırmışlar zamanında kıyamam
😢 kandirmamislardir
Yok yok ben anladım kıyamam kandırmışlar zamanında offf oddd neler cekti acaba bu kız
Kandirmadilar ya sagolsunlar birzat yasattilar 🥲 aman yil olmus 2024 gecmisi birakalim
Bıraktık ama yüzün gülsün suratını asma yıl olmuş 2024 17 ocak 😊
Dimii az kaldi 😊😊 sen yalsancaksin ben genclesicem 💃
Tabi tabi sen Olcan 27 ben olcam 37 😊 20 sene sonra okula yazdırıcam seni 😂
Bana uyar vallah o yillarimi cok özlüyorum hem 💃 aaa ama dur belli bi yasdan sonra durmam lazom yadegilse 27 yil sonra yok olucam 😱😱
Ayarlarım ben onu okula başlayınca 17 ocak geldikçe ilerler yaşın, ben formülü biliyorum güven bana
Hmm olur bak öyle ay sevdim bu fikri sagol dede yasliligin getirdigi görmüslük bilmislik bi baska tabi 😅
Dur daha 27 olcan , 7 yasına gelince dede dicen kız 😊 Allahım nasıl ikna edicez bu kızı 29 oldun diye yardım et
B E N Y I R M I Y E D I O L I C A M Y I I I R R R M M M I I I D D D O O O O O K K K K U U U U Z Z Z Z D I I I I I I I L L L L L L !!!😡😡😡😡😡😡
Alın bunu al al al al al al 😊😊😂
Kimi nereye aldiriyorsun 😂😂
Polis ekipleri tarafından bir karakola kadar gidicez
Genclesmek tam olarak nasil bi suc? 😅😅
Yok yok gençleşmek değil yüksek sesli bagırmaa eylemin yüzünden alıyoruz
Şikayet eden kim 🤨
Cumhuriyet baş savcısının komsu cocugu ile halı sahada top oynayan ben
🔪🩸 hmmm gel bakalim sen biraz böyle senle söyle sakin bir yere gecelim biz 😈
Bıcakkı bırak ama 😂 sakin derken yeşillik orman gibi bir yer mi 😊 polis amca baksana ne diyor aha delil yazmış burada
Aaa korkma kör bicak bu hemen öldürmez 😈 aaa bak bakalim polis amca harvi polis amca mi muahahha😈🔪🩸 hi hi söyle sessiz sakin ev insan olmayan yere dogru yürü bakalim
Polisler buradaydı az önce nereye gittiler ki 😂😂 arabaya bin ev insan olmayan yere gideceksek, torpido yu da acc orada keskin sivri bıçaklar var 😂 agzınıda bagla yolda cok konuşursun sen ne zaman gelcez diye sorup durursun
Sivri bicaga gerek yok hizli isleri sevmem tadi vikmaz yavas yavas cektire cektire yalvara yalvara kör bicagimla isi hal edicem ama tirnaklarini cekmekle de baslayabilirim 😇😇😇😇
Dişçi olduguna eminmisin sen 😂 kızın içinden canavar cıktı 😂 ben burada insem sen devam etsen tek başıma olur mu, biraz korktum da
Psssssttttt sessiz ol kalbinin sesli atisini duymak istiyorum yadegilse varmadan dilini kestircen bana 😇
Bence anlaşabilirizz arabayı saga cekip inelim 😂 konusaalım şartlarını söyle
Seni koca bebek anlasmak icin artik çok gec ahaha sessiz ol ve son dakikalarin tadini cikar tamammmiii😇
Ne cani bir kız cıktın sen de bee 😂 kaşına gözüne bakann ne hanım kız der çoluğuna cocuguna anlamaya kalkar 😂immdaaattttt
Aaa öyleym zatrn cok ayip ne yanlisimi glrdün 😇😂😂
Kesecektnn az önce beni kurbanlık dana gibi 😊 iyimisin sen
Ya biz saka yaptik sende hemen inandin ya 🙄😂 kücücük kizin gücü sana nasil yetsin
Küxük müü senn misin küxük 😊 1 bucuk mu boyun yoksa
Gibi gibi 159 cuk isde allah boy vermemis
Maşallah maşallah al ayaklarında salla uyusun da büyüsün ninni, hadi uyuyalım bence sabah oldu burada 😊 izninle ben kacayım Şükran 😊
Ismimi sükran mi koydun 😂😂 burada da sabah olmasina az kaldi, iyi geceler 😊😊
İsmini bilmiyorum ogrenirimm17 ocakta iyi geceler
Zamanında iş arkadaşlarıma hediye almıştım. Benimle dalga geçmişlerdi. Yılbaşında hediye almak nedir gevurmusun diye
Hiç alışkanlığım değil hayatım. Direk eve gidip uyurum sanırım.
- Ya da açarım oyunumu oynarım. Yılbaşı kutlamayı hiç sevmiyorum.
Yakın olsaydın hediyem hazırdı
Hazirdi bide? 😊 neymis hediyem
🌹
Teşekkürler polis beycim cok güzellermis☺️
Efenim siz daha güzelsiniz
Utandirmayin polis beycim ☺️teşekkür ederim 🌸🌸
Hayır hiç hediye almıyoruz
Evet birisi bana alicak bende başkasina alicam
Hayır dilerim kâfi gelir
önce aç karnımızı doyuralım
Bu zamana kadar kimse bana hediye almadı
Evet. Süpriz sonlu 😊