Arkadaşlar 4.5 yıllık bi ilişkim var ilişki boyunca erkek arkadaşıma doğumgünlerinde sevgililer gününde sürekli hediye alırım bazen sevebileceği bişiler gördüğümde de özel gün olmaksızın hediye alırım ama bu 4.5 yılda erkek arkadaşım bana sadece 1 kez hediye aldı, bu süreçte bir kez bile çiçek gül herhangi bir şey almadı sevgilileri gördüğümüzde ellerinde çiçekler aaa ne kadar güzel derim (duyar) ama yine de bir şey yok, dışarda da aaa hadi şunu öde diyen biri değilim bir ben bir o öder sırayla çünkü kendimi rahat hissetmem öyle olmazsa belki maddi durumundan dolayı alamıyo diyebilirsiniz ama ben öğrenciyim (üni) kendisi ise çok güzel bir işte çalışıyo maaşı da gayet dolgun, sizce hediye almama nedeni ne küçücük şeylerden bile çok mutlu olan biriyim.
+1 yılBeta erkekse hediye almaması normal değil. O sana para harcayacak, sana hediye alacak, sana iltifat edecek. Sen de onu çantada keklik göreceksin. Gözünde basitleşecek. Sonunuz ayrılık.
Alfa erkekse normal. Sana hediye almayacak, sana sürekli iltifat edemeyecek, senin egonu şişirmeyecek ama... Seni koruyup kollayacak, seni hem duygusal, hem cinsel yönden domine eden kaliteli bir erkek olacak. Sana sevgisini iltifat ya da hediye ile değil davranışlarıyla gösterecek ve sen bundan ötürü onu daha çok sevip sayacak ve arzulayacaksın. Bu da ömürlük ilişki demek.
07 Yorumla- +1 yıl
@mayisgly Kadınlar, onurlu, namuslu, haysiyetli, insani yönleri güçlü erkeklerden ya ayrıldı ya da onları namussuz, haysiyetsiz, onursuz alfa erkeklerle aldattı.
Kusura bakmayın kızlar buna siz sebep oldunuz. Yıllardır ne ektiyseniz onu biçmeye başladınız.
Zamanında onurlu, namuslu, ahlaklı erkekleri kendinize layık görmediniz. Tipinden, boyundan, huyundan, suyundan not kırıp reddettiniz, rencide ettiniz.
Ağustos böceği gibi gidip serserilerle cırcır ettiniz. O zaman onların sefasını sürüyordunuz. Şimdi aynı adamların cefasını çekiyorsunuz.
Efendi erkekler de kimisi kendi gibi efendi bir kız bulup evlendi. Kimisi de kendini yalnızlığa vurdu. Artık hayatında kadın istemiyor. Çünkü kendisini bu konuda başarısızlığa, mutsuzluğa, umutsuzluğa programladı. - +1 yıl
Kadınlar erkeklere nasıl tekme vurduysa artık erkekler alfa diye betayi yani serseri erkeği övüyor. Senin o dediklerin yer değiştirsin kafanda. Alfa dediğiniz genelde cahil, kültürsüz, elit ve medeni olma ihtimali sıfır kişiler 🤣🤣 bunun kadın versiyonu para yiyen, erkek versiyonu hediye almaktan aciz olan 🤣🤣 beta ve alfa tanımı erkeklerde artık kafa karışıklığı yapıyor 😃😃
- +1 yıl
@mayisgly Yok biz kimseyi övmüyoruz. Kadınların nitelikli çoğunluğun serseri ruhlu, maceraperest, hovarda, ahlâkî erkeklere karşı fiziksel çekim hissettiğini biliyoruz.
Ayrıca hiçbir beta serseri değildir. İşinde gücündedir ama sosyolojik anlamda pısırık olduğu için, liderlik özellikleri olmadığı için kadınların gözünde seksapaliteleri düşüktür. Kadınların onların maddi imkanlarını sever ama cinsel anlamda çok fazla arzu hissetmedikleri için onlara kurallar koyar.
KADINLAR, ALFA ERKEKLERE ARZU DUYDUĞU İÇİN ONLAR İÇİN KENDİ KURALLARINI YIKAR. BETA ERKEKLERİ İSE SADECE MADDİ İMKANLARINI SÖMÜRMEK İÇİN YANLARINDA OLDUĞU İÇİN ONLARA KURALLAR KOYAR. - +1 yıl
@mayisgly Kadınların nitelikli çoğunluğun serseri ruhlu, maceraperest, hovarda, ahlâkî değerleri düşük erkeklere karşı fiziksel çekim hissettiğini biliyoruz, görüyoruz.
- +1 yıl
Bunun kadını erkeği yok diyorum anlamıyor musun? Ataerkil yapıdan dolayı erkekler daha com is hayatında. Genel bakacak olursak erkekler de hanım hanımcık olanı değil f a h i s e görüneni s * kmek istiyor. Şimdi biz o kadına alfa mı dicez? Ben alfa ve beta tanımını gayet iyi yapıyorum. Ama ezik ruhların artık a hlak siz kişilere alfa demesini kabul etmiyorum. Herkes dengini ister. E zi k erkek ez ik kadını ister. E z ik kadin e mik erkeği ister. Bu kadar basit. Her yere kadınlar için genelleme yapmayı bırakın. Bu da zekası düşüm insanlar için kötü örnek oluyor.
- +1 yıl
@mayisgly Ezik kadın ezik erkek mi istiyor. Bunun ne teorik, ne de pratik hiçbir karşılığı yok. Ezik kadın bile kendini koruyacak güçlü erkek ister. Kadın doğası hipergamiktir. Ama erkekte hipergami çıtası yok. Erkek, elde edebileceğini düşündüğü her kadını ister. İster ezik olsun, ister ezen olsun.
Ha şu her iki cinsiyet içinde geçerli. Kötü erkekler, bekarlık yıllarında kötü kızlarla eğlenir ama iyi kızlarla evlenir. Kötü kadınlar, bekarlık yıllarında kötü erkeklerle eğlenir ama iyi erkeklerle evlenir.
İnsanlar bekarken sadece arzu duyduğu kişilerle olur ama güven duyduğu insanlarla evlenir.
En İyi Cevaplar
Tamamen sevgi dilidir. Bir bakın ona ne yaptığınızda daha çok seviniyor. Eğer hediye aldığınızda normal bir mutluluk duyuyorsa ama ona çay yaptığınızda çok çok mutlu oluyor olabilir. Buna sevgi dili denir kimi hediye alınmasından çok hoşlanır kimi hizmet edilmesinden kimi temastan. Mesela ben evet hediye severim ama sarılmayı tercih ederim. Mesela siz vakit geçirmeyi seversiniz ama belki de hediyeleri daha çok seversiniz. Sevgiliniz de hediyeleri daha çok sevmediği için yani sevgi dili hediye almak vermek olmadığı için aklına gelmiyordur. Yaranıza merhem olduysam ne mutlu. Sayfama bakar mısınız. Son sorumda çok büyük bi sıkıntımı sordum yardımcı olur musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla erkeğin parasını yiyeceksin. Zaten aldatıyorlar sadık değiller. Tipleride yok. Parasını yiyeceksin yemediğin zaman sana değer vermiyo. Ama sana harcayınca diyo ki ben buna para harcadım emek verdim bırakmiyim. Ben önceden enayi gibi merhametliydim vicdan yapardım yemediğim kazık kalmadı. Artık işine gelirseee. Aldır valla parasını yiyen kızlar yaranıyor. Ağzınla iste de canım sen bana hiçvir şet almıyorsun ben çevremde görüyorum herkes alıyor sevgilisine. Söyle korkma erkek mi yok dünyada boş ver cimriyi. Cimri adamla ömür mü geçer. Bi erkek başında neyse sonunda o evlenince asla yapmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Sen hep kazık yedin diye bizim ne günahımız var? Gidip p*ç erkeklerle sevgili olacağına adam akıllı evden okula okuldan eve, evden işe işten eve erkeklerle sevgili olsaydın ama yok onlar sıkıcı oluyor dimi... Saçma sapan erkeklerle sevgili olup sonra kazık giyince tüm erkeklere sallayın aw oh ne güzel dünya
Cevap sahibi+1 yıl@mysticblaze bu erkeklerin para harcadığı kadını bırakmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Şöyle bak bakayım etrafına hangi hanım hanımcık gerçekten seven kız verdiği emeğin karşılığını almış? Evlenen her kız değeri bilinen her kız külçe külçe altın isteyen erkeği soyup soğana çeviren kız. Böyleler yaranıyor. Hepsi bir yerlere geldi. Hanım hanımcık kızlar bırakıldığıyla kaldı.
Cevap sahibi+1 yılBakıyorum kız sevgilisine bana bunu al şunu al parasını yiyor erkekte ona kul köle. Biz utanıp istemiyorduk vicdan yapıyorduk. Noldu engeli bastılar. Aldattılar arkamızdan iş çevirdiler değerimiz olmadı saf yerine konulduk. Ee istisnalar kaideye bozmaz.
- +1 yıl
@Mysticblaze ha buna konuşmuşun ha boş duvara kanka bu mal tc kızlarına nefesini boşa tüketme
+1 yılAnladığım kadarıyla sana karşı gerçek anlamda hiçbir şey hissetmiyor gibi geldi bana bence biraz kendini frenle ve gözlemle kendisini kaldı ki senin nadir hediye almanı anlarım öğrencisin erkek arkadaşın 4.5 yıl bacım çok iyi kalpli düşünüyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
u +1 yılNormal evet durumu yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılDurumu var çalışıyo ve maaşı da çok iyi
Aşk sevgi hediyeyle ölçülmez ama senin anlattıklarına göre sen bol bol hediye almışsın o pek bişi almamış. iliginç
Buarada , sevgili = geçici insan demektir ,
sen onun KARISI DEĞİLSİN , o seni KOCAN DEĞİL.. takılıyorsunuz sevgili olarakBu neden dinen "EVLENİN" deniliyor.. insanlar aşka sevgiye sahip çıksın adı konsun ciddi olsunlar birbirlerini oyuncak etmesinler diye.
Gerçi şuanda ülke ve ekonomi batıyor o nedenle evlenmek zor ama imkanı olan için yine sorun yok..
bilemiyorum bu anlattıklarına bakılırsa ortada bi sorun var ve senden DEĞİL , ONDAN KAYNAKLANIYOR BU SORUN..
Belkide yol haritanı gözden geçirmelisin? gittiğin yol, yol olmaya bilir.. çıkmaz yol olabilir
bilemiyorum.. senin seçimin senin tercihin22 Yorumla- +1 yıl
ne boş bir yorum ya boşu boşuna okudum
+1 yılBence normal değil. Benim gördüğüm her güzel şeyi toplayıp alasım geliyor, onun için ayrı kredi kartı alasım geliyor. İnsanın bir çöpü görünce bile aklına gelir ay bunu çok sever diyip alır hiç mi aklına gelmemiş bu zamandır ya. İlla maddiyatla alakası da yok bu durumun. Bence sana karşı bir şeyler hissetmiyor
10 Yorumla
+1 yılBen ıvır zıvır şeyleri çok severim sevgilim de bir yerde gezerken görünce aklına gelirim bana o şeyi alır. Bahsettiğim şeyler 20-30 liralık şeyler ama önemli olan fiyatı değil ne seveceğimi bilip öyle bir şey görünce aklına geliyor olmam. Anladığım kadarıyla sizin de istediğiniz bu ve çok haklısınız kadınlar düşünülmek ister. Bazı insanlar öküz oluyor ama siz ona doğum günü hediyesi alırken onun size almaması çok garip. Biri sana doğum günü hediyesi aldıysa hiç değilse nezaketen sen de ona alırsın, onu bile yapmıyor olması ince düşünmekten uzak olması ile açıklanamayacak kadar büyük bir şey.
17 Yorumla- +1 yıl
Ben biz almayalım mı dedim? Ben de sevgilime hediye alıyorum bu içten gelen bir şey. İnce ruhlu biri değilse yapmıyor olabilir bu o kadar garip değil ama insan kendisine doğum gününde hediye alan biri çok yakını olmasa bile nezaketen geri dönüş yapar bunu yapmaması çok abartılı. Ben de bunu söylüyorum hadi normal zamanda ince düşünemiyor da yapmıyor diyelim. Doğum gününde de yapmıyor olmasının izahı yok bu artık uç nokta.
- +1 yıl
Yorumlardaki bazı kişiler hanımefendiye hediye beklentisi olduğu için olumsuz şeyler yazmış, ekonomi kötü diyenler olmuş ben de kötü hissetmesin diye istediği şeylerin normal olduğunu söyleme gereği hissettim. Soran kişi kadın olduğu, olumsuz şeyler yazan kişiler de erkek olduğu için kadınlar dedim.
- +1 yıl
Evet hatırlıyorum, size nacizane bir tavsiye vereyim ilişkiler yarış değildir sen şu kadar yaptın ben bu kadar yaptım diye ince hesaplar peşinde koşarsanız mutlu olamazsınız. Kendinizi sömürtmeyin ama sevgilinizin sizden bir beklentisi olduğunda o bana şu kadar yapmıştı ben de bu kadar yaparım diyerek yaptığınız her şey karşılıklı yapılıyor gibi davranmayın. Önemli olan elinden geldiği kadarını yapıyor olması, sizin elinizden daha fazlası geliyorsa siz daha fazlasını yaparsınız. Başka konuda da onun elinden daha fazlası gelir o da o konuda fazlasını yapar. Dün de söylemiştim herkesin zoru farklı, sizin için basit bir şey onun için büyük bir şey olabilir o yüzden dümdüz bir mantıkla ikisi aynı şey gibi bakarsanız sonucunda karşınızdakine haksızlık etmiş olursunuz. Bana kadınlara bakış açınız çok önyargılı geldiği için bunları söylüyorum , sanki bir yarışa girmiş gibisiniz ve bu size sadece mutsuzluk getirir.
+1 yılKızım maaşı iyiyse ve hediye almıyorsa sorun. Bak hediyenin küçüğü büyüğü olmaz. Gül 50 tl
Ayıcık 150 tl.
Sana kendine ait bir şey bile verebilir. Biz sevgilimize hediye alacağız diye eskiden üniversite yıllarında minibüse binmezdik yürürdük
Yemezdik içmezdik kızla harcamayalım kıza hediye alalım diye .
Biz böyleyken sevgilin cidden berbat.510 Yorumla- +1 yıl
Vay be ne adamlarmış sevgiliniz şanslı insanmış bize böyle muamele yok maalesef. Sevgilim olacak erkek bana çöp verse ben onu saklarım ya
- +1 yıl
Kızım biz sevdikte ne oldu? Gitti aldattı beni
- +1 yıl
Bir daha öyle yapar mısın peki tanıştığın bir kıza
- +1 yıl
Yaparım canım neden yapmiyimz. Herkes aynı değil ki . ben yine severim :)
- +1 yıl
Ee sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ya. O kadar değer verecek misin yani bir başkasına yeniden
- +1 yıl
Dedim ya her insan farklıdır ve kimsenin günahları için bir başkasına bedel ödetmem ben yine aynı şekilde seviyorum korurum kollarım destek olurum eğer bir kız beni severse ben de onu seviyorum o benim ailem de olur hani hediye alırım ya ne bileyim bir kız ne isterse onu yaparım yani ama nerede bulacaksın şimdi öyle bir kızım
- +1 yıl
Bana birisi bedel ödetiyor da şu an onu sevsem de biz beraber olamıyoruz geçmişte sevgilisi olmuş üniversitede 2 yıllık kim bilir onu ne kadar sevdi, onun elini tuttu, ona sımsıkı sarıldı, onunla dakikaları, saatleri, ayları, yılları geçti kim bilir neler neler yaptılar daha. Ama bunların birini bile bana çok görüyor
- +1 yıl
Bak sana bedel ödedin diye bir şey yok bir ilişkiye iyidir ya kötü.
Gördüğüm kadarıyla da bu çocuk geçmişte birilerini çok sevmiş fakat sana bunu göstermemiş sen çok çabalamışsın ona koşmuşsun ama o çocuk sana bir adım bile gelmemiş kusura bakmadım böyle bir ilişki sürdürmenin bir anlamı yok.
İlişkini sonlandır yeni biriyle birlikte ol seni seven sana değer veren ya da yoluna tek başına devam et her şey olacağına varır her şey nasip kısmet işi sana zarar veren şeylerden uzak - +1 yıl
Evet benim suçum ne. Herkes eşiyle sevgilisiyle bu kadar Mutluyken benim suçum ne
- +1 yıl
Senin suçum yok. Benim suçumda yok. Sadece yanlış insanlarla karşılaştık hepsi bu. Bize biz gibi insanlar lazımdı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak sana nacizane önerim 28+ yaş üstünde ki kadınları dinleme... 55-60+ yaşını geçmiş eş pazarından elini ayağını çekmiş insanları dinle. 28 ile 60 yaş arasında ki bekar kadınları dinlemen senin için elenmek demek... Özellikle de @yonca_000 bu arkadaşı hiç dinleme. Evde kalmış tipler bunlar... Zaten yana yakıla arıyorlar ama bulamıyorlar o yüzden burdalar bu yaşta 😉 Abi nasiyatı olsun sana benimde kız kardeşim var. Hem cinslerini dinleme özellikle de bekar hemcinslerini.
10 YorumlaValla adam alcagi kıza yatırım edermiş derler, yani parası da var Dion almiyo bide kızım ben sana diuim o yiyici aldinmi yok demez ama almaz demekki sana yatırım edesi yok 4bucuk yıl birlikteyiz ayrılamayız deme sakın başka şeylerden istifade ediyoda olabilir bence az silkelen
416 Yorumla- +1 yıl
Hep erkeği yıkıyoruz demeyelim de şu an konuştuğun kişi kadın olduğundan dolayı haliyle karşı tarafa yıktım olabilir sen de bir erkeği yıkmıyorsun sonuçta bir kadına yakıyorsun şu an anladığım kadarıyla ben karşı taraftan dolayı sıkıntı gördüğümden dolayı o tarafa yönleniyorum sevgili kardeşim 😆
Hintlimisin merak ettim, hani onlarda öküze tapıyor ya o açıdan
83 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bize sorman ve 4,5 yıl bu muameleye katlanman.. Benim çevremde gördüğüm bildiğim erkekler sevgilisine kredi kartını veren, yaz kış ayakkabısına botuna kadar kızın gardrobunu düzen erkekler. He ben böyle hiç görmedim bana yapılmadı ama bu kadar uzun ilişkide adamlar eşi gibi sahipleniyor. her şey ortada aslında. Sana değer vermiyor beleşçi.
01 Yorumla- +1 yıl
abla özetlemiş kızım ya uzaklaş bence
+1 yılSevgilinden sana hediye almasını bekliyorsan tipik Türk kızısın. "Bana hediyeler almıyor" diye erkek arkadaşını eleştiren kadın varoştur, alt kültür kadınıdır, uzak durulması gerekir.
02 Yorumla- +1 yıl
Birini sevmeniz ve ona ilginizin sürekli olması için size sürekli olarak hediyeler mi alması gerekir? Bir insanı, olduğu kişi olarak sevemiyor musunuz? Siz nasıl insanlarsınız ya?
- +1 yıl
Sevdiği erkekten/kadından gönlü hoş olsun diye hediye bekleyen insan çıkarcıdır. Bir insanı olduğu kişi olduğu için sevemiyorsanız onu bırakın, başkasıyla mutlu olsun.
+1 yılÇünkü sevmiyor bebişim. Seven insan paradan da hediyeden de geri kalmaz. Bilmiyor olabilir ne alacağını ama em kötü gider mağazaya anlatır durumu görevlilerden yardım ister. Bazen insan kabullenemiyor ama olan yine kendine oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBiraz olumsuz bir cevap olacak ama sana aşık olduğunu düşünmüyorum. Sevgisi vardır sana alışmıştır yıllar içinde ondan ilişkiniz yürüyordur bilemiyorum. Hediye işlerinden anlamayan biri olsa bile en azından özel gunlerde kendisini zorlayıp alırdı diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılCimriymis bayagi. Kendisine karsi da cimsiyse sana almiyorsa ultra cimri. Eger kendisine aliyor ama sana almiyorsa o zaman bencil ve cimri. Maalesef seni mutlu etmeye calismamis hediye hususunda
10 Yorumla
+1 yılSana yatırım yapmak istemiyor.. :s Ciddiyetini bir tart derim..
10 Yorumla
+1 yılYa erkek arkadaşın ile duygularınız karşılıklı değil, ya da tam bir öküz ile birliktesin.
10 Yorumla@fikretinmucadelesi adlı arkadaş neden beni engelledin anlamadım ama kadınlar bayağı üzmüş seni 😂😂 işte bu erkekler beta. Yani korkak. normal bir münazara bile korkutuyor 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen burada 3 ihtimâl gördüm;
Birinci ve en kuvvetli ihtimâl; cimri olması. 🦂 (Maalesef tâbirimi mâruz görün fakat bu tarz modellerle tuvâlete bile gidilmez)
İkinci ihtimal ise; düşüncesizlikte “pro” seviyesinde olması. 🪵
Üçüncü ihtimâli belirtsem mi bilmiyorum ama dost acı söyler; sizi, size hediye alacak değerde görmemesi… 📉
Genel kanaatim; kesinlikle normal bir durum değil vesselâm… 🙅🏻♂️01 Yorumla
+1 yılYa düşüncesiz ya da cimri. Sevgililer günü veya doğum günü olması da şart değil hediye için ama en azından bu günlerde ufakta olsa mutlu edecek bir şey verilir. Satın almasa bile kendinden bir şey verir. 4,5 yıllık ilişkide insan hatıra olabilicek eşyalar biriktirmeli bence. Benim etrafımdaki kızlar sevgililerinden ne hediyeler alıyor kendileri değer bile vermediği halde sen yanlış yapmışsın.
00 Yorumla4 buçuk yılda 4 sevgililer gününü 4 doğum gününü hediyesiz geçirdiyse ve siz hala bunu soruyorsanız ayrılmayi düşünmüyorsanız biz ne diyelim ki tam bir odunmuş ya da sizi sevmiyor başka yolu yok.
00 Yorumla
+1 yılAsla ama asla normâl değil. Adam cimri, sana olan sevgisini bilemem ama ultra cimri. Seven insan sevdiğine 4,5 yılda bir kez mi hediye alır oha arkadaş valla şaşırtıcı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen neden alıyorsun ki madem ondan görmüyorsun sen de yapma. Parası yoktur diyen olmuş bunun parayla değil öküzlükle alakası var. Bir yerden tek bir çiçek koparıp vermek bile bir adamlık ve maddiyatla hiçbir ilgisi yok yapmak isteyen bir şekilde yapıyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaaşı da iyi demişsin otur konuş baktın olmadı ayrıl bir de öğrenciymissin alıyorsun ya sana da ayrı kızdım ondan görmüyorsun ama ha bire bir şeyler yapmaya devam ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılCidden sinir oldum ezdirme kendini Allah aşkına
+1 yılEvet sorun önemli olan hediye değil zaten biz hediye beklemiyoz düşünülmeyi bekliyoruz ama onu da yapmıyorsa ne anlamı var normal erkek arkadaşından?
00 Yorumla
+1 yılO almasıysa sen al baktın hâlâ almıyor bir tane daha al eğer ki almazsa ya sevgilin odun ya da deli gibi cimri
00 YorumlaYani tamam sürekli almaz etmez de maddi açıdan sorunu yoksa özel günler de de düşğnsün ya bişeyler...
00 Yorumla
+1 yılAdam akıllı bir yandan seni skiyo bir yandan sana değer vermiyor olay şu sen kendine değer vermiyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
* kıymet görmez ki yapması gerek
- +1 yıl
S kmezse
+1 yılNeden birbirinize hediye olmayı denemiyorsunuz... İlla maddiyata dayalı hediyeler mi olmalı? Merak ettim sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma da bu normal değil. Ben bile öğrenci halimde (Haftalığım 800 Lira) masrafım da çok, yine de sevdiğim kıza sık sık hediyeler alırım. O da bana sadece özel günlerde alır (Doğum günü, yılbaşı vs.)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam da benim sevdiğim kızın maddi durumu çok iyi değil. Ama yine de özel günler olduğunda en sevdiğim hediyeleri alıyor. (Kıyafet, sweat, kılıf vs.)
Küçük şeylerden mutlu olduğun için almıyor büyük şeyler iste bak ne kadar değerli olursun sürekli hediye alırsın karşı tarafdan
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet küçük şeylerle mutlu olduğumuz için bu haldeyiz haklısın
+1 yılHer şey hediye değildir. Sana 4.5 yılda ne kadar az üzücü davrandıysa bu da bir hediyedir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi sen 4.5 yıldır bir dalından çiçek bile kopartıp vermez misin
- +1 yıl
O kadar da değil, onu da mı yapmadı
Soran+1 yılBahsettiğim o zaten ben maddi bir hediye bile değil normal bişi dahi göremedim
- +1 yıl
Vay be, o kadar dahi yapmadı. O zaman sıkıntı ama 4.5 sene zaman geçirmişsiniz. Bi düşün iyice
Öf o da neymis cok cimri bencil. birisi seni resmen kulanmis
10 Yorumla
+1 yılNormal olabilir kocam sevgiliylen sadece isterken çiçek aldı mesela 🤷🏽♀️
00 YorumlaDemekki parası o kadar yetmiş. Adam hediye makinesi mi
01 Yorumla- +1 yıl
Soruda parasinin oldugunu vurgulamis ya okuma yazma yok mu?
Normal değil sende ona alma. Sevmem cimri bencil insanı
00 Yorumla
+1 yılDemekki bak öyle olması gerekiyor😃 Alsa önemi olmazmış 😃
00 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği gibi davranıyor anormal bir şey yok bunda
00 YorumlaKız arkadaşıma her hafta hediye aldım yine de yaranamadım. Kıymetini bil.
04 Yorumla- +1 yıl
Bir soru sormak istiyorum. Benimde erkek arkadaşım var 1 senedir birlikteyiz bana çok söyledim diye (6 ay felan) çiçek aldı. Ama sürekli iltifat ediyor yardımcı olabilir misiniz?
- +1 yıl
Bu anlattıklarım hakkında
Arkanı dön ve hemen uzaklaş ondan , seven insan sevdiğini düşünür , illa gidipte pahalı hediye almasına gerek yok , ama senin sevgilin hiçbir türlü hediye almamış , değer vermiyor sana büyük ihtimalle
10 Yorumla
+1 yılBiz yedi aydır çıkıyoruz ama kendisi dedi odunum arada hatırlat çıtlat işimden unutabilirim için de kalmasın mutlu ol küçük suprizlerle dedi ne kadar açık olursanız o kadar iyi açık açık soyle ona
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParası olupta almiyorsa sorun var demektir niye bana çiçek almıyorsun hiç milletin sevgilisi alıyor sen bir kere almadın sevmiyor musun beni de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPintilik bu kadar yıllık sevgiliyle alınır onu geç sen o kadar alırken onun bir kez alması hoş mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen öğrenci olduğun için sana burs vermesi gerekiyor oysa sana hesap mı ödetiyor? Sende gram akıl yok.
00 YorumlaNasil iliski yapabiliyorsunuz ya benim artik guvenim dahi kalmadi
10 Yorumla
+1 yılDurumu yoktur yazacaktım ama var demişsin çok garip ,
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç normal değil bahçeden bir çiçek koparıp bile verebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHediye asa laf ediyorsunuz almasa yine laf ediyorsunuz ne değişik insansınız siz be
00 Yorumla
+1 yılNormal falan degil abi parası olupta sana 4.5 yılda bir hediye alıyorsa bu sana olan değersizliğini gösterir sizi bebek gibi hissettirmeyen ilişkileri sallayın gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski erkek arkadaşım da böyleydi, düşüncesiz, özensiz, öküzün tekiydi.
00 Yorumla
+1 yılO bir kez aldığı hediyesi ne çok merak ettim. Yanlışlıkla falan mı aldı acaba🤔
4,5 yıl en azından doğum günlerinde alması gerekirdi bana göre üzücü bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir birinizi bir olduğunuz için sevin hediye için sevmeyin
00 YorumlaParası varda almıyorsa anormal ama parası yoksa alamaz sevgisini gösteriyorsa merhametli biriyse öp başına koy
00 YorumlaNormal değil böyle yapmamalı... Evlenmek için yüzük bile almaz bu ki evlenmek ister mi orası da belli değil
00 Yorumla
+1 yılCimri ve düşüncesiz bi insan olabilir insanın içinden gelmeli
10 YorumlaHala devam ediyor mu ilişki sana diceklerim var kuzum
00 YorumlaKanka parası yoksa sorun değil de öküzse büyük sıkıntı
00 YorumlaSen mi ayrilirsin Ümmügülsüm yoksa biz mi ayrılalım😁
00 Yorumla
+1 yılBelki durumu yoktur anlayış göster ama parası var ve almıyorsa sıkıntı var demektir.
00 YorumlaEe 4,5 yılda sevgililer gününde yıl dönümünüzde falan ne yaptı
00 Yorumlanıye adamı kucuk dusuruyosun belkı parası yok
01 Yorumla- +1 yıl
iyi işte çalışıyo demiş kız öğrenci bi de
onun erkek arkadasin olduguna emin misin? ben kankama bile ondan cok hediye almisimdir.
00 Yorumla
+1 yılBelki seninle geçirdiği her dk'yi hediye olarak düşünüyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler