Alışveriş & Hediyeler Yeni yıl için size hangi makyaj malzemesini alırdım söyleyeyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Yeni yıl için size hangi makyaj malzemesini alırdım söyleyim mi?#EdamedaYeniYılHediyeleri 🎄🎁 #Sephora 💄💅 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Yeni yıl için size hangi makyaj malzemesini alırdım söyleyeyim mi? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Bana kırmızı bir ruj alabilirsn 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam sana da kırmızı ruj 💄 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kore aşkına sülee 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aylaynıyyy 😂 Yorumla ChungCha +1 yıl Çuk şeveyimm Yorumla Edameda06 +1 yıl ☺️💕 Yorumla ChungCha +1 yıl 💞💞🦄🦄 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Pentiden ruj al bana eda 😂 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Pentide ruj mu satılır a be deli Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Söyle bakalım Eda Nur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fondöten Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Olur kapatıcı olarak kullanabilirim. Yorumla Edameda06 +1 yıl Olabilir Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Olur tabi söyleyebilirsin 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kırmızı ruj 💄 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Oow tam benlik ✨ Yorumla Edameda06 +1 yıl ✨🎈 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Lip balm Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Lip balım ne ki Yorumla Edameda06 +1 yıl Balım değil balm 🤣 dudak nemlendiricisi Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Dudaklarım iyi ki benim nemli bala falan gerek yok tenk yu ajsjdjd Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Ay hiç güleceğim yoktu xjsjjdj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Değerimi bilin sevap işliyorum ahsjs Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Olur canim 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kaş kalemi Yorumla aysekaptan +1 yıl 💗 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌼 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eyeliner Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Saoll Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söylee 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rimel Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım bro 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Lip balm Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ne işe yarıyor ki o arkadaş Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak nemlendiricisi işte xd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eee onun için balm gerek var mı 😂 ben yalıyorum nemleniyor 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Sana gerek yok abiş 🤣 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl olur söyle 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oje Yorumla
Ekstrasorusormakicin Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Concealer Yorumla Ekstrasorusormakicin +1 yıl Ihtiyacim var gercekten Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söyle😍 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Lip gloss ✨ Yorumla Blossom01 +1 yıl Uff hemen🤣🧡 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣💄🌸 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Söyle aşkom 😌💄 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oje 💅 Yorumla everkeğii +1 yıl Ay eveet 💅🏻 Yorumla Edameda06 +1 yıl ☺️✨ Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Söyle elizabeth🙂 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Lip gloss Yorumla Bischocolata +1 yıl Ne kadar düşünceli ve kibarsın. Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla Bischocolata +1 yıl 🪻🪻 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Olur söyle 😂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Göz kalemi Yorumla FiqHtShoT +1 yıl İyiymiş 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl De bakem 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Pudra Yorumla Duşkun53 +1 yıl Yakışır Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Yok artık 🤣🤣 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl söyle 😛 0 12 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rimel Yorumla cankurtaramayann +1 yıl erkekler rimel kullanabiliyor değil mi 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yoo 😂 bazıları sürer gerçi yani bir kural yok :d Yorumla cankurtaramayann +1 yıl peki süren biri sevgilin olabilir mi 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır 🤭😬😆 Yorumla cankurtaramayann +1 yıl o zaman hediyeni sana saklayacağım 😛 Yorumla Edameda06 +1 yıl O ne demek Yorumla cankurtaramayann +1 yıl erkek adam rimel kullanmaz gibisinden bir şey demek istedim :P Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Sen sür demek yani bir nevi Yorumla cankurtaramayann +1 yıl evet 😁 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bende çok var rimel 🤣✨ Yorumla cankurtaramayann +1 yıl 😂😂👊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hocam mahrem bölgeye makyaj yapılırmı bir bilgin var mı 😄😃😄😈👿 0 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl He yapılır sen kaş göz çiz Cevap sahibi +1 yıl Ben iyi cizemiyorum sen yardım edermisin 😄😄😄😄 Edameda06 +1 yıl Bak şuradan ⚽ sEktire sektire git evladım Cevap sahibi +1 yıl Ney anlamadım Edameda06 +1 yıl Sektir. erek git diyorum Cevap sahibi +1 yıl Lütfen duzgün yaz anlaşilmıyor Edameda06 +1 yıl Düzgün zaten :) anlamak isteyen leb demeden anlar. 💁♀️ Cevap sahibi +1 yıl Düzgün olsa anlaşilırdı demekki sen düzgün yazmadın Edameda06 +1 yıl Yüzüne tükürsem yarabbi şükür diyecek gibisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bana kırmızı bir ruj alabilirsn
Tamam sana da kırmızı ruj 💄
Kore aşkına sülee
Aylaynıyyy 😂
Çuk şeveyimm
☺️💕
💞💞🦄🦄
Pentiden ruj al bana eda 😂
Pentide ruj mu satılır a be deli