Güzellik & Bakım Burcunu söyle, hangi makyaj malzemesi olurdun onu söyleyeyim? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Burcunu söyle, bir makyaj malzemesi olsaydın hangisi olurdun onu söyleyim, olur mu? İster misiniz? Bence evet.Hangi makyaj malzemesi olurdun 💄 #EdamedaMakyajTrendleri 💄💅 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Güncellemedir Burcunu söyle, hangi makyaj malzemesi olurdun onu söyleyeyim? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Söyleyebilirsin abla yengeç :D zaten ne dersen evet derim çünkü isimleri de anlamıyorum pek 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Allık u Barış_LonelyForever +1 yıl Tamam bunu biliyorum :D :D Edameda06 +1 yıl 😂👍🏻
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Boğa🤔 bordo rujla hatırlayacağım seni demişti bir iş arkadaşım 😂 onunla butunlesmistim aşırı seviyordum 😊 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bordo ruj veya bordo oje. ya da siyah oje Yorumla Gzz00 +1 yıl Tenk yu🌸 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌸💙 Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hic terazi gelmemis ben geldim 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Pembe ruj 💄🌸 Yorumla Life-as-Azalea +1 yıl En cok kullandigim renk 💕 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💖 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yay burçdaşım 😀 0 21 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aa burçdaşmışız 😂 yay tabisi de oje 💅🤣 merakettimmişte +1 yıl inşaAllah kırmızı ya da bordo oje falandır 😀 Edameda06 +1 yıl Her renk uyar bize :d merakettimmişte +1 yıl bana uymaz sevmiyom 🥺 Edameda06 +1 yıl Kırmızı olsun ama ne kan gibi net kırmızı ne de bordo gibi koyu. Tam ortası çok güzel oluyor ❤️ merakettimmişte +1 yıl bana hepsi uyar bebişim 😀 Edameda06 +1 yıl Olur 😄🌹 merakettimmişte +1 yıl pp de tırnağında siyah mı var çabuk söyle siyahta severim 😂 Edameda06 +1 yıl Bordo ve kahverengi arası bir renkti merakettimmişte +1 yıl geçen hafta öyle bir renk almıştım gratisten Edameda06 +1 yıl Ay oje fiyatları çok kötü 🤭 merakettimmişte +1 yıl evet en ucuzu 25₺ o da en ucuzu ha Edameda06 +1 yıl Evet en kötü diyebileceğimiz ojeler 😐 merakettimmişte +1 yıl eskiden 10₺ ye alıyorduk en iyisini 🥺 Edameda06 +1 yıl Evt ona da pahalı diyorduk 😄 merakettimmişte +1 yıl maskaralar 20₺ idi şimdi en dandiği 100 🥺 Edameda06 +1 yıl Hiç sorma, nerde o eski fiyatlar 😢 merakettimmişte +1 yıl duş jelleri acaip ucuzdu 🥺 Edameda06 +1 yıl Hele 1 TL ye aldığımız göz kalemleri 🥺 merakettimmişte +1 yıl ahh 🥺 insan üzülüyor bee Edameda06 +1 yıl Ebet 🥺
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kovayım ne olurmuşum merak ediyorum 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Makyaj bazı Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 😆 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Oğlak burcuyum. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şeffaf lip gloss Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Koç. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kirpik kıvırıcısı Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Miyav 🤣 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kedi burcu değilsin sen aslan burcusun 🤣Aslan : Far paleti Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl O zaman maaaaaayavvvv 🤣🤣Far paleti doğru seçim çünkü ben bir ressamım seni boyucam 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Terazi 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Lip gloss Yorumla Suvenir +1 yıl Lip gloss severim, teşekkürler 😅❤ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥰 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. ikizler 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bir ucu mat, diğer ucu parlak olan ruj Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Koç burcuyumm. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fondöten Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Burcum kova 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kaş kalemi Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yengeç 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Maskara Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. oğlak 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl BB krem Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Oğlak burcu 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Transparan rimel Yorumla skxmen +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yengec 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Allık Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Mersi Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica 😘 Yorumla
lavilavinia Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Başak 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Makyaj temizleme suyu Yorumla lavilavinia +1 yıl En iyi ben temizlerim çünkü 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 O yüzden jdjdj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Söyleyebilirsin abla yengeç :D zaten ne dersen evet derim çünkü isimleri de anlamıyorum pek
🤣 Allık
Tamam bunu biliyorum :D :D
😂👍🏻
Boğa🤔 bordo rujla hatırlayacağım seni demişti bir iş arkadaşım 😂 onunla butunlesmistim aşırı seviyordum 😊
Bordo ruj veya bordo oje. ya da siyah oje
Tenk yu🌸
🌸💙
Hic terazi gelmemis ben geldim
Pembe ruj 💄🌸
En cok kullandigim renk 💕
💖
yay burçdaşım 😀
Aa burçdaşmışız 😂 yay tabisi de oje 💅🤣
inşaAllah kırmızı ya da bordo oje falandır 😀
Her renk uyar bize :d
bana uymaz sevmiyom 🥺
Kırmızı olsun ama ne kan gibi net kırmızı ne de bordo gibi koyu. Tam ortası çok güzel oluyor ❤️
bana hepsi uyar bebişim 😀
Olur 😄🌹
pp de tırnağında siyah mı var çabuk söyle siyahta severim 😂
Bordo ve kahverengi arası bir renkti
geçen hafta öyle bir renk almıştım gratisten
Ay oje fiyatları çok kötü 🤭
evet en ucuzu 25₺ o da en ucuzu ha
Evet en kötü diyebileceğimiz ojeler 😐
eskiden 10₺ ye alıyorduk en iyisini 🥺
Evt ona da pahalı diyorduk 😄
maskaralar 20₺ idi şimdi en dandiği 100 🥺
Hiç sorma, nerde o eski fiyatlar 😢