Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar beni kanser edecek verem edecek yine! 🤬😏🤣 Delircemmmm erkolar gidin ya siz yazmayın o zaman ya gidin vallahi okuduğunuzu algılama problemi var sizde.
Bir kişisel özelliğini söyle ve hangi makyaj maizemesi olduğunu söyleyim ok mu?
Sadece Bi oyun, tahmin sorusu değil.

#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Duygusal, hissiz
Eyeliner
Yeri geldiği zaman anlayışlı biri geldiği zaman çabuk kırılan bir yapım var.
Jel eyeliner
Uykulu kızla makyaj suyu arasında nasıl bi bağlantı kurdun😄
Makyaj temizleme suyu günün sonunda kullanılır daha çok, uykuya giderken makyaj temizlenir
Eda hanımcım şimdi bir erkek olarak başka bişeye benzetme imkanını yokmuydu 😅 neyse karşımdakinin aklını okurum 🤣
Şeffaf rimel
yeşilçam filmlerine hastayım
Göz kalemi
ene diyim
Eğlenceliyim.. 😅
Oje 💅
Renkli renkli cıvıl cıvıl.. 😅
Evet ☺️😂
😂😂
Zekiyimdir. Cevabı merak ettim :)
Eyeliner sürme aparatı
Güzelmiş :)
Her zmn uykum var🤪🥱
Makyaj temizleme suyu
❤️❤️
❣️♥️
Sinsiyim 😀
Karıştırma fırçası 🤣🤣
Ya hahaha 🤣 hiç aklıma gelmemişti jdjf
Djdjjs
Sivri dilli
Nail art aleti :d
Acayip inat var 😆
Kalıcı ruj
Tahmin etmiştim, şu suya dayanıklı olup insanı kanser edenler var ya, hah onlardan işte 😂😂
Aynen inatla çıkmayan 🤣
Duygusallk
Rimel
Tam beni tarif ettn
🌸
Sabırlıyım
Kaş sabitleyicisi
👍👍
Hassasım
Allık
Asabiyim😀
Kırmızı ruj
Özelliğim yok bro 🥹
Pudra
Agresifliğim.
Bordo ruj
Vaaaaaaaaavvv bordo ruj ha. Kadınların nitelikli çoğunluğu üzerinde çok iğreti duran bir ruj rengi. Orta/büyük burjuvazi içinde güzelliği kadar kişiliğiyle baskın karakterli (maskülenlik değil kastettiğim feminen kadınlarda da alfa karakterler görülebilir) ve kariyer sahibi kadınlara daha çok oturan bir ruj rengi.
Ben de zaten hep o uçlarda kadınları sevip yaklaştığım için yalnız kalıyorum. Vasat bir kadınla sevgili olmayı bırakıp üç gün flört etsem dördüncü gün daralıyorum. Niye peki? Çünkü kızla oturup hayata, insana, aşka dair konuşabileceğim hiçbir şey yok.
Benim gibi içinde doğup büyüdüğü ailenin, cemiyetin ortalaması üzerinde bir zihinsel/fikirsel erkeklerin nitelikli çoğunluğu ya hayatında hiç ilişki yaşamamış ya da benim gibi düzenli ve uzun soluklu bir ilişkisi olmamış.
Artı özelliklerim; 186 73 profil, 8/10 yüz hatları, iyi bir diksiyon, etkin bir iletişim dili, analitik düşünme yeteneği
Eksi özelliklerim. Düzenli bir iş hayatımın olmaması, arabamın olmaması, duygusal bir yapıya sahip olmam, tatlı sert bir agresyona sahip olmam, yarı beta yarı omega, yarı feminen yarı maskülen bir tıp olmam.
Evet. Yukarıda tüm artı ve eksilerimi belirttim. Bana karşı önyargılı olmayan objektif bakan bir insan bütün müspet/menfi özelliklerimi bir arada değerlendirip 10 üzerinden kaç verir bilemem.
Ama şundan eminim. Artıları ve eksileri ile beraber benim kadar iyi not alamayacak insanlar tanıyorum. Adam hem evli, hem de dışarda üç tane sevgilisi var. Benim tüm özelliklerim göz önüne alındığında aylardır yalnız olmam üniversitelere tez konusu olacak niteliktedir.
Kusura bakma arkadaşım. Güncellemeni şimdi gördüm. Sorunun çerçevesi dışına çıktım. Bu günlerde mevsim değişikliği etkisiyle baya bir depresif/agresif oldum.
Sana da rahatsızlık verdim. Özür dilerim.
Sana demedim ki 😏
Olsun. Başkasına söylediysen bile sonuç olarak ben de sorunun çerçevesi dışına çıktığım için üzerime düşen özeleştiri payını aldım.
Tamam sorun değil ama çok fazla yazma öyle uzun uzun ay çok sıkıcı, kimse okumaz
Kimse okimiyi ama @Bi'Bot gardaşım maşallah hepsini okuyup seçiyi.😂😏🤣🤣😆
🤣 İyi aferin ona sjsj
🤣😆😆🤣
inatçı
Kontür paleti
Uykumda konuşurum 😄
Kirpik kıvırıcısı
Provokatif.
Far karıştırma fırçası
Biz kullanmiyoruz yanlız
Kullanmanız gerekmez
Hatirlatmana sevindim supedeydik aydinlanmiş olduk
👎🏻👎🏻
🤯🤯🙈✋👎
Sen de bir ruh hastası manyaksın.
O nerden cikti hanim efendi ayip degilmi yaptigin şimdi
Normal biri değilsin
Neden biz kullanmiyoruz etiketi sadece bayanlara acsan daha mantikli mesaji verdigim icinmi ¿ siz yazdiklariniza baktinizmi
🤣 🤣 🤣 Sen önce bi soruyu iyi oku anla, algılayabil önce.
Ayrıca yanlız değil, yalnız *
Anliyorum hanim efendi, ben bi daha hic bakmayim sizin sorunuza daha iyi degilmi kökten çözüm
Evet bence de, by 👋🏻
By 👎👎
Sıru sıkıntısı başgöstermiş
Senden olsa olsa makyaj kalem traşı olur
Sormadım ki))))
Sordun demedim ki
Sen bence uykunu al, uykusuzluk sana yaramıyor)
Bu aradakalemtraş birlikte tazılıyor))
He ok
Sivri dilliyim :))
Kontür fırçası
Oda güzelmiş :))
Makyajla işim yok desem?
Maskara
Maskara :d direkt cevap verdin sen djkdke
Tutarsizim
İki taraflı ruj
Iyh