Mevcutta a33 var ama hafızası baya doldu telefonda aşağı yukarı 3 senedir aktif kullanılan bir telefon almışken iyi bir şey almak istiyorum bütçede kısıt yok kafamı çelen ise samsung s25 serisi ultra, plus veya kompakt 25 modeli olan arkadaşlar varsa telefonlarınız nasıl önerir misiniz?
Güncellemeler
1 yıl
guncell
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslında a33 iyi telefon ve daha da gider eğer sadece hafıza konusu varsa. Ona harici çözümler bulabilirsin hem fiziksel hem de bukut teknolojisi gibi.
Tabi yine de değiştirmek istersen yine A serisi veya üst fiyat bandına bütçe ayırabileceksen S, farklı bir şey istersen Z serisi de olabilir.
Telefon bilgin iyi diğer yoruma bakarsak, o yüzden kendine en uygun donanıma sahibi senin seçmen daha doğru.
s25 fe nin çıkışını beklicem gibi bakalım zaten şu an düşmekte telefon fiyatları a33 ü çok bakımlı temiz kullandım :D
Takasta kullan bence onu 😀
Samsung 4800 tl veriyor telefona :D sıfırlayıp kutulasa yeni gibi şarjı felan baya gidiyor optimizasyon kısımlarını felan yapıyorum
Fena değil 😂
s24fe gayet ıyi.25000 tl
İşlemcisi exynos samsungun kendi işlemcisi ısınıyor diye biliyorum bide ekran çerçeveleri çok kalın ekran gövde oranı o kadar iyi değil ama s25 fe nin çıkışını merak ediyorum çünkü 25 serisinin hepsi snapdragon işlemci chipseti ile geldi ve samsunga özel overclock edilmiş hali